Playstation

主題列表 登入
版主 #1
為方便各PS3機主互相聯絡及進行網上對戰,請各位登記了PS3 Network後,在這post自己的PlayStation Network ID
為方便各位瀏覽,請統一格式如下

Playstation Network ID:
香港-
日本-
美國-

會遊玩的PS3 網上對戰遊戲:

>>>PS官方玩家卡出爐! 齊來創造個人獨一無二的身份象徵<<<

# 每位PS3機主請回覆這post一次,作為開一個自己的檔案,檔案日後可以隨時更新及修改
# 請勿在這post作其他查詢及討論,以影響其他會員瀏覽
# 新加入的PS3會員,請主動在PS3 ADD這裡的PS3機主

希望大家透過這份名單,可以在PS3 network有更好的網上體驗吧!

而本人的ID如下....
香港- DarkGhostly
日本- darkghostlyJP
美國- darkghostlyUS

灣岸
resistance

VIP會員 #2
香港- Cheung

WARHAWK
MOTOR STORM
RESISTANCE

二星初級會員 #3
係咪好少人上網玩...?
VIP會員 #4
原帖由 情人CrAzY_BaBy 於 2007-10-2 12:37 AM 發表
係咪好少人上網玩...?

WARHAWK十分之多人玩
一星新手會員 #5
香港- foesfly

MOTOR STORM
二星初級會員 #6
香港- aythy(有時我會開我老豆個id玩,總之你地add左我就得la)

Resistance,RR7(儲緊錢買新game@@)
版主 #7
點解冇人留名??
為了方便大家,版主頂置唔該:ro08:
七星元老會員 #8
原帖由 civiclau 於 2008-2-7 02:58 AM 發表
點解冇人留名??
為了方便大家,版主頂置唔該:ro08:

:ro08: di係唔係登入ps3個名
@@"
香港  使用者1
日本 gn02124942
美國 英文脹
:ro08:  我都暈緊咁
係唔係有得買果耳機加個麥克風
你地有冇上ps3線上 收信喔face_l_18:

版主 #9
用返你平時 講電話 用既 籃牙耳機 就可以了
註:唔係每款遊戲都可以用語音嫁!!
七星元老會員 #10
原帖由 civiclau 於 2008-2-7 11:59 AM 發表
用返你平時 講電話 用既 籃牙耳機 就可以了
註:唔係每款遊戲都可以用語音嫁!!

:smilie_8): ps3上左線未 有信比你地
:ro08: d飛機好像放唔到出去
五星白金會員 #11
香港- Zack_akito
日本- zack1314
美國- <--係咁話地址唔岩
英國- zack1984

GT5

仲有咩game可以online同多人玩架? = =
七星元老會員 #12
原帖由 AKiTO1314 於 2008-2-13 12:43 PM 發表
香港- Zack_akito
日本- zack1314
美國-  

上網多數都係槍game 同xbox差唔多又係槍game多
-.-....如果唔係c社將mh出係wii到 今時今日或可講有mh係ps3上玩
三星高級會員 #13
香港-aC__EviL
日本-無
美國-無

.______.
二轉會員 #14
PlayStation Network

ID:Sword_Dance

香港

五星白金會員 #15
香港- Jason-HK
六星鑽石會員 #16
香港-loklok777

gta4
pes2008
VIP會員 #17
香港-Jackycheung2009

PES2008
GTA4
六星鑽石會員 #18
原帖由 99WinG 於 2008-6-10 12:00 AM 發表
香港-Jackycheung2009

PES2008
GTA4

你係第一個我搵到玩pes2008既人呀:smilie_:D5: :smilie_:D5: :smilie_:D5:
二轉會員 #19
香港-siukong1987

Rainbow Six
GTA4
龍珠
MGO

四星黃金會員 #20
我未過18歲唔比我開
下一頁
回到最頂傳統版