○○○紅燈區○○○ 車隊專屬討論區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
如果到時我去
紅燈區隊友一齊燒野比我食

大件事講完
四星黃金會員 #2
一齊掉你落海   藤原下海:smilie_:D3: :smilie_:D3:
四星黃金會員 #3
實燒俾你既
不過怕你唔敢食咋喎~~
hehe
四星黃金會員 #4
實燒你條腸仔比你食~
六星鑽石會員 #5
燒雞翼比你啦:smilie_:10:
不過係3成熟face_l_18: face_l_18:
五星白金會員 #6
直情唔熟比你食:smilie_:10:
三星高級會員 #7
原帖由 lai112 於 2007-9-13 07:22 PM 發表
直情唔熟比你食:smilie_:10:

:smilie_/(: :smilie_/(: !!!!!!!!!!!!!!!
六星鑽石會員 #8
原帖由 正牌籐原拓海 於 2007-9-15 03:25 AM 發表

:smilie_/(: :smilie_/(: !!!!!!!!!!!!!!!

唔好咁火啦:D2

最多 燒 魚蛋比你:smilie_8):
今次係熟的(不過比我踩左兩腳)face_l_18:
論壇乞丐 #9
我整我最拿手既蜜汁燒X丸!!
一星新手會員 #10
:face_l_17: :face_l_17:
一星新手會員 #11
論壇乞丐 #12
一星新手會員 #13
bbq囉=________________=
一星新手會員 #14
?域收?服??20 人

【工作地?】: 南昌/南昌市 【月    薪】: 面?
【性?要求】: 不限 【??要求】: 高中
【招聘方式】: 全? 【?位??】: ?售?/不限
【工作??】: 不限 【年?要求】: 25 - 50?
【?布日期】: 2009-4-8 16:22:43 【截止??】: 2010-04-08

·相???及技能要求:   

南昌市?口,月薪1500-2000元以上,一旦?用?享受公司高?福利,???
老保障。
?位地址:南京西路277?金?光大?
  ?域主管  5 人

【性?要求】: 女 【??要求】: 不限
【招聘方式】: 全? 【?位??】: ?售?/?域/分??理
【工作??】: 不限 【年?要求】: 不限
【?布日期】: 2009-4-8 16:19:53 【截止??】: 2010-04-08

·相???及技能要求:   

有一定?通管理能力,有?售??优先,??能力?,社居???丰富者优先
??干部 5 人

【性?要求】: 女 【??要求】: 大?
【招聘方式】: 全? 【?位??】: 金融/保?/?券?/不限
【工作??】: 不限 【年?要求】: 25 - 50?
【?布日期】: 2009-4-8 16:17:49 【截止??】: 2010-04-08

·相???及技能要求:   

有一定?通管理能力,有?售??优先

江西人才招聘网 www.jxsrczpw.com
二星初級會員 #15
原帖由 飛機場^_^ 於 07-9-13 06:05 PM 發表
燒雞翼比你啦:smilie_:10:
不過係3成熟face_l_18: face_l_18:

燒雞翼?hehe
我要call 暗黑之翼著草la
二星初級會員 #16
原帖由 Monster0321 於 10-3-31 10:08 PM 發表

燒雞翼?hehe
我要call 暗黑之翼著草la

真係好笑:smilie_/):
回到最頂傳統版

選擇頁數