Luna Online(台版)

主題列表 登入
五星白金會員 #41
就係唔想up張身份正...
唉T^T
五星白金會員 #42
申請個號都咁煩= =有冇第二d方法申請呀
好想玩但申請帳號太煩 放棄:ro10:
VIP會員 #43
原帖由 火武耀揚 於 2008-7-20 12:15 PM 發表
申請個號都咁煩= =有冇第二d方法申請呀
好想玩但申請帳號太煩 放棄:ro10:

其實一D都唔煩呢
你留心睇一下#1我整出黎既教學
唔好晒左我一番心機喇~"~
五星白金會員 #44
原帖由 迷雪雪 於 2008-7-20 06:49 PM 發表

其實一D都唔煩呢
你留心睇一下#1我整出黎既教學
唔好晒左我一番心機喇~"~

我系要上傳身份証果下有d問題 始終呢d野系私隱來架 咁樣俾人睇
仲分分鐘 身份俾人盜用 我都系放棄
三星高級會員 #45
一個身份証可以申請幾多個ac嫁??
VIP會員 #46
原帖由 傻仔§MinG 於 2008-7-21 01:23 PM 發表
一個身份証可以申請幾多個ac嫁??

現時係一個,
不過以前OMG官方曾經講過
日後可能會開放俾會員一個身份可以申請1-2個附屬AC
即係可以幫你的親朋好友申請,
但真係只可以幫信得過既朋友申請,
因為有D咩問題, 都會搵番你@@
五星白金會員 #47
原帖由 火武耀揚 於 2008-7-21 12:47 AM 發表

我系要上傳身份証果下有d問題 始終呢d野系私隱來架 咁樣俾人睇
仲分分鐘 身份俾人盜用 我都系放棄

身份證甘先好
邊條友用外掛 知得1清2楚
三星高級會員 #48
借呀媽張身份証申請xDD"""
講笑......我都有2個了
三星高級會員 #49
我想問"
如果影身份証影得唔清楚係唔係申唔到呀"
我冇第2個方法可以影清楚喇"
我個張相,,可以睇到名同身份証號碼" 名下的長長號碼就不清
這可以嗎?
VIP會員 #50
原帖由 「Chung、聰’ 於 2008-7-25 10:23 PM 發表
我想問"
如果影身份証影得唔清楚係唔係申唔到呀"
我冇第2個方法可以影清楚喇"
我個張相,,可以睇到名同身份証號碼" 名下的長長號碼就不清
這可以嗎?

證件號碼要清楚見到呢
三星高級會員 #51
原帖由 迷雪雪 於 2008-7-25 11:06 PM 發表

證件號碼要清楚見到呢

那你這樣說"
我的程況是沒有問題的嗎?

我的證件號碼清潔看到"

其實係唔係一定要打"僅供OMG平台使用",,唔打又得唔得"?

四星黃金會員 #52
好慘-  -唔記得打"僅供OMG平台使用".......唔知得唔得添.....唉:face_l_17:
VIP會員 #53
原帖由 「Chung、聰’ 於 2008-7-25 11:35 PM 發表
那你這樣說"
我的程況是沒有問題的嗎?

我的證件號碼清潔看到"

其實係唔係一定要打"僅供OMG平台使用",,唔打又得唔得"?

原帖由 ※Sunny仔※ 於 2008-7-26 09:33 AM 發表
好慘-  -唔記得打"僅供OMG平台使用".......唔知得唔得添.....唉:face_l_17:

其實無打"僅供OMG平台使用" 都無問題, 一樣申請到的,
提你地打只係保障自己
六星鑽石會員 #54
我打錯左個e-mail=.=咁點算..傳左身份證 不過入唔到個個e-mail
有冇得改返send去第個e-mail度..
一星新手會員 #55
原帖由 Master_Joe 於 2007-9-25 05:21 PM 發表
以前的話唔洗搞咁多野,現在很多步驟..有點麻煩

但係搞甘多野都係想保障我地-.-
二轉會員 #56
宜加咁難申請 之前個個又唔記得 我一定唔會影張身份證上傳囉 雖然有小小想玩 但佢個申請方法引唔到我去玩呢隻驚:em012:
三星高級會員 #57
我想問下我冇香港身份證...>,<
用澳門身份證得唔得GA???
VIP會員 #58
原帖由 punkinchong 於 2008-7-29 11:25 AM 發表
我想問下我冇香港身份證...>,<
用澳門身份證得唔得GA???

當然可以喔, 只要是證明到有呢個身份的證牛就OK了~
海外會員適用~
三星高級會員 #59
THX~
我重想問下公測申帳會唔會唔駛咁煩???
VIP會員 #60
原帖由 punkinchong 於 2008-7-30 02:21 PM 發表
THX~
我重想問下公測申帳會唔會唔駛咁煩???

封測及公測申請程序是一樣呢!
如果第日OMG係香港設伺服器後,
咁香港玩家就可以同台灣玩家用同一個認證方法認證帳號啦!
而家海外會員只供上傳證件認證呢個方法,
反而早D申請更好, 因為客服無咁忙, 認證時間都快好多架!
回到最頂傳統版

選擇頁數