瘋狂賽車之激鬥賽車

主題列表 登入
一星新手會員 #1
大家覺得最好技術既人係邊個?:ro08:   
唔計用點車既
因為只限15個選項
覺得有其他既可以講出黎  邊個扮勁都可以講下:face_l_17:
三星高級會員 #2
近排少玩左好多
d技術都生疏哂
廢左勁多:face_l_12:
四星黃金會員 #3
毛毛第1..阿基第2..第3 WilliamLai
六星鑽石會員 #4
-3-''一定系毛公仔,呢個投票冇咩意思
六星鑽石會員 #5
除左毛公仔,,每一個 都各有各好-.-''
六星鑽石會員 #6
吾計點車最廢個個系我-.-''
:face_l_17: :face_l_17: :cry:
四星黃金會員 #7
唔洗講, 講到最勁一定係毛公仔啦!!!!!
六星鑽石會員 #8
毛公仔個個場都勁-.-
但系有d人 某d場特別強,某d特別差
所以我話各有各好
三星高級會員 #9
毛公仔用木桶車都可以好快,佢D技術好勁
四星黃金會員 #10
都係既,

例如飛機場最好就係機工lo
二星初級會員 #11
廢post...最勁肯定係毛公仔..
...你話有咩人係e隻game算勁好過啦...

三星高級會員 #12
我梗係支持WilliamLai啦
二星初級會員 #13
傻菜都唔錯咖啵,,點解冇佢,,仲有未聽過一個叫烈星七號既人= =
二星初級會員 #14
毛毛全服最勁架- -
四星黃金會員 #15
原帖由 多貓里 於 2007-10-1 03:46 PM 發表
傻菜都唔錯咖啵,,點解冇佢,,仲有未聽過一個叫烈星七號既人= =

我都未聽過~
可能係佢自己- -"face_l_18:
六星鑽石會員 #16
原帖由 ~云鬼~ 於 2007-10-1 05:37 PM 發表

我都未聽過~
可能係佢自己- -"face_l_18:

烈星七號你都未聽過-3-
烈星好勁嫁,,同佢玩過都知..
二星初級會員 #17
扮勁..
咪果個KeyB…囉,,
唉..成日係度扮勁face_l_18:
四星黃金會員 #18
原帖由 飛機場^_^ 於 2007-10-1 06:52 PM 發表

烈星七號你都未聽過-3-
烈星好勁嫁,,同佢玩過都知..

真係~?:smilie_:D4:
有機會見識下先~:smilie_:10:
六星鑽石會員 #19
原帖由 ~云鬼~ 於 2007-10-1 07:20 PM 發表

真係~?:smilie_:D4:
有機會見識下先~:smilie_:10:

你上官網 睇佢d競速排名啦
四星黃金會員 #20
原帖由 飛機場^_^ 於 2007-10-1 07:24 PM 發表

你上官網 睇佢d競速排名啦

神早睇左啦~face_l_18:
睇完又點~?:ro08:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數