《完美世界》公會區

主題列表 登入
二星初級會員 #21
原帖由 cyrus929 於 2007-12-14 11:53 PM 發表
LV39新手收嗎??
id:完美無隻!

歡迎歡迎~~!!~~希望你玩得開心d啦~~~~ 嘻~:loveliness:
五星白金會員 #22
:cry: 我玩番完美,想搵個公會入,依家沒晒朋友
我連39x冥居都未打
四星黃金會員 #23
原帖由 yoyo123 於 2007-12-27 10:07 PM 發表
:cry: 我玩番完美,想搵個公會入,依家沒晒朋友
我連39x冥居都未打

你人物叫咩名?我們貴精不貴多~只收有禮貌既人~你真係想加入我們~可以係度留名~我們會很快聯絡你~最有效~最快加入我們~就係去我們forum 申請ac~用返你人物名申請ac~我一上線就找你~

網址: http://kingsai.homeip.net:88/forum/
二星初級會員 #24
原來係打錯字~XDDDDDDDDDD
四星黃金會員 #25
係~他把雙打成隻~我收了他了~~hehe
五星白金會員 #26
我想問收最低幾lv 因為我好耐之前(剛剛開sever時)玩左一陣  
以排d fd 係咁叫我重玩  想找個公會吹下水同幫手解下任   狂升中
一星新手會員 #27
我都係好低lv 呀>3<
想搵個公會,唔知收唔收:loveliness: :ro01:
四星黃金會員 #28
冇Lv限制~只要達我幫三大守則和幫會一起努力成長就OK~
幫打王冇問題~但唔帶人升級~因為依隻game真係好易升~要人帶真係…唔岩我幫作風~在game上有咩問題想問~我們都把所知都講都答^^
如果真係想加入~可留閣下大名係度或P.M.給我
二星初級會員 #29
樓上幾位大大好啊~~   有空上公會討論區看看 ^^ 另外補充一下
前期的任只要做好一般來說已經會升lv~~ 如果找高很多等級的人幫解很容易不夠元神的
但有d任務要打boss~ 只要公會裡面有人得閒絕對會幫手架~~!! ^^ :loveliness:
二星初級會員 #30
原帖由 LiX 於 2008-1-10 12:43 AM 發表
我想問收最低幾lv 因為我好耐之前(剛剛開sever時)玩左一陣  
以排d fd 係咁叫我重玩  想找個公會吹下水同幫手解下任   狂升中

你個簽名我看不到啊~~~ >___<
成功入公會後~ 希望主動多點交流傾計啦~~ :love2:
五星白金會員 #31
原帖由 Romeo 於 2008-1-10 05:08 PM 發表
冇Lv限制~只要達我幫三大守則和幫會一起努力成長就OK~
幫打王冇問題~但唔帶人升級~因為依隻game真係好易升~要人帶真係…唔岩我幫作風~在game上有咩問題想問~我們都把所知都講都答^^
如果真係想加入~可留閣下大 ...

我叫  月下閉息→憶  加我3q  另外+問你地得唔得閒幫我打19副本 == 3q
五星白金會員 #32
game名= OSKAR
新玩的人類法師(岩岩開果陣玩過羽靈勁難升玩左2個禮拜都仲係17lv...)
四星黃金會員 #33
原帖由 cocakoola 於 2008-1-11 02:14 AM 發表
新玩的人類法師(岩岩開果陣玩過羽靈勁難升玩左2個禮拜都仲係17lv...)

今晚幾點上?等你唷^^
二星初級會員 #34
原帖由 cocakoola 於 2008-1-11 02:14 AM 發表

暫時未聯上^^ 遲點再試
一星新手會員 #35
歐,小蕾~HIHI
驚世第一美女黎幚你地踩場啦.~
五星白金會員 #36
你們在嗎!?

法師好像太難升等...
二星初級會員 #37
原帖由 cocakoola 於 2008-1-12 01:51 AM 發表
你們在嗎!?

法師好像太難升等...

我覺得不是很難~~~ 不過相比起妖精武俠好像沒那麼易
~~ 我弟弟都是玩法師的XD~~
二星初級會員 #38
原帖由 miu乂幽幽 於 2008-1-11 11:37 PM 發表
歐,小蕾~HIHI
驚世第一美女黎幚你地踩場啦.~

多謝幽幽
送返幾個愛心給你XD  :love2: :love2: :love2:
二星初級會員 #39
我想入  我 玩 04ser

叫  平凡﹏sk
四星黃金會員 #40
原帖由 奸仔卍賢 於 2008-1-27 08:03 PM 發表
我想入  我 玩 04ser

叫  平凡﹏sk

你平時幾點上~?約個時間邀請你加入~
回到最頂傳統版

選擇頁數