《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #21
原來無人記得鬼域既全在>.<
三星高級會員 #22
原帖由 K’eonG 於 2007-12-8 01:12 PM 發表
天極我入過啦..face_l_18: 好多分會咖..
個會長比左個ac人之後就冇玩啦..冇記錯好似叫霸刀..

唔係叫霸主咩
三星高級會員 #23
係呀..霸主..我記錯左..kaka..我好似仲有佢ac..
二星初級會員 #24
哈哈..
早期最勁..更係天極啦...
分會多到 吹雞圍住你...
我果時都係天極既...唔知依度有人天極人呢??????????
二轉會員 #25
我覺得o個時最勁係Hevan天國 -.-
第一手月淚兒 好勁:smilie_:10:
三星高級會員 #26
等我搞返起個稚氣一族先..哈哈.(講笑)
二星初級會員 #27
時間雖然就短d,但海誓都唔差架...重記唔記得個幫主叫咩名呢?
三星高級會員 #28
0籐原過海0:smilie_:10: 因為我以前成日同佢打幫戰..:smilie_:P2:同你d會員好都熟..

論壇乞丐 #29
唔知大家仲記唔記得"仙瀧"呢 唔記得左仙瀧咩
三星高級會員 #30
鬼域有好多勁人 不過D人非常低調   最低調既勁人:狂熱大孩子
三星高級會員 #31
原帖由 water224 於 2008-7-24 05:17 PM 發表
唔知大家仲記唔記得"仙瀧"呢 唔記得左仙瀧咩

係咪仙瀧居=0=?
二星初級會員 #32
凱旋門勁野黎:ro07:  一級殺手開既幫
論壇乞丐 #33
原帖由 天外飛仙 於 2008-7-24 06:44 PM 發表

係咪仙瀧居=0=?

係丫係丫!!
一星新手會員 #34
怨城最齊心最平均  鬼鬼又最柒  so 一定係最勁^^
一星新手會員 #35
我玩個陣時最記得得番不敗/不死咋
其他我個陣新手上路咩都唔知
三星高級會員 #36
仙瀧居同不夜都幾勁嫁-.-

點解好似好多人都冇提到仙瀧居既-.-
四星黃金會員 #37
怨城....惡勢力.....
二星初級會員 #38
原帖由 asdfrankie 於 2007-10-21 06:18 AM 發表
如題,有咩幫係好鬼勁,或姐曾經好風光,甚至雄霸墨魂ser架
要係解左幫至講得

大家仲記得 凱旋門  嗎  不過大家唔好誤會幫主唔係小討, 冇記錯- -'

但今時今日凱旋 小討仲撐緊呢 嘿
一星新手會員 #39
怨城- -..我覺得最齊心最合作既一個幫 入面冇人怕死 全部敢開紅..同埋多數都係真人fd0.0 佢幫主真人幾令仔- -
一星新手會員 #40
最早期我第1日開game就玩
記得當時係惡勢力同最殺食定叫[殺食派]係最勁既
兩個會d人都係封測打到到公測 果時最殺食打交我都企係後面睇:smilie_:)3:
因為當時弓手好勁 佢地全會弓手企埋一齊真係咩都死:smilie_O_o:
後面改弱弓手佢地全部冇玩lu:smile_22.gif:
回到最頂傳統版

選擇頁數