《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
一星新手會員 #1

歡迎各位加入共創一個天使部落^^! 意密[神速聶風]或[天使門所有會員]

有時間再更新 !

五星白金會員 #2
原帖由 armanilee 於 2007-10-23 06:45 PM 發表

歡迎各位或幫會加入共創一個天使部落^^! 意密[神速聶風]或[天使門所有會員]

...

自己同盟wo@@我緊係要黎支持下喇A_A
一星新手會員 #3
徵人打凱旋回歸(自己會)會長...意密~XD

雪夜留:smilie_:D4:
五星白金會員 #4
原帖由 Oo雪夜oO 於 2007-10-23 10:52 PM 發表
徵人打凱旋回歸(自己會)會長...意密~XD

雪夜留:smilie_:D4:

↑精神有問題= =佢岩岩係青山出黎冇幾耐...估唔到又發作- -真係慘!
我唔會怪你@@
一星新手會員 #5
原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2007-10-23 11:03 PM 發表

↑精神有問題= =佢岩岩係青山出黎冇幾耐...估唔到又發作- -真係慘!
我唔會怪你@@

真係唔會怪我嗎@@?
咁我真係打你架喇....哈哈哈~~~

唔好再晌個幫度成日讚自己靚仔喇...Thx....face_l_18: face_l_18: face_l_18:
五星白金會員 #6
原帖由 Oo雪夜oO 於 2007-10-23 11:08 PM 發表

真係唔會怪我嗎@@?
咁我真係打你架喇....哈哈哈~~~

唔好再晌個幫度成日讚自己靚仔喇...Thx....face_l_18: face_l_18: face_l_18:

這是事實...冇計喇/﹏\
返緊工仲係到同我傾計?.?睇你幾時比老闆罵A_A
一星新手會員 #7
原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2007-10-23 11:14 PM 發表

這是事實...冇計喇/﹏\
返緊工仲係到同我傾計?.?睇你幾時比老闆罵A_A

就算或者可能係事實...成日講..人地以為你講大話架...(雖則你可能或者一路都講緊..XD)
我想唔做好耐...最好快d抄埋我...比我拎多一個月既糧...XD
五星白金會員 #8
你果然係好奸= =
得閒去返我地幫頻吹水\口/
一星新手會員 #9
幫同盟推高塊版先啦...../口\
自己個幫頻就.........得閒先..XD:smilie_O_o: :smilie_O_o:
五星白金會員 #10
原帖由 Oo雪夜oO 於 2007-10-23 11:34 PM 發表
幫同盟推高塊版先啦...../口\
自己個幫頻就.........得閒先..XD:smilie_O_o: :smilie_O_o:

有我係到講野呀...個個都過黎哩個post同我傾計喇!
你都知我幾受大家既歡迎喇....唉!冇計...
我有明星相呀ma!唔好妒忌我呀><
一星新手會員 #11
原帖由 〝└小討厭┐〞於 2007-10-23 11:46 PM 發表

有我係到講野呀...個個都過黎哩個post同我傾計喇!
你都知我幾受大家既歡迎喇....唉!冇計...
我有明星相呀ma!唔好妒忌我呀>

原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2007-10-23 11:03 PM 發表

我唔會怪你@@

睇黎呢個回應岩番你多d...又發作=.=""
五星白金會員 #12
原帖由 Oo雪夜oO 於 2007-10-23 11:48 PM 發表

睇黎呢個回應岩番你多d...又發作=.=""

= =凸
我只係講事實姐....!我知道你妒忌我!
一星新手會員 #13
原帖由 〝└小討厭┐〞 於 2007-10-23 11:54 PM 發表

= =凸
我只係講事實姐....!我知道你妒忌我!

你有咩值得我妒忌你= =?
除左你成日話自己型仔呀..高大威猛呢類睇唔到既大話之外= =??????

心裡心裡有個謎.....:ro08: :ro08: :ro08:
五星白金會員 #14
原帖由 Oo雪夜oO 於 2007-10-23 11:58 PM 發表

你有咩值得我妒忌你= =?
除左你成日話自己型仔呀..高大威猛呢類睇唔到既大話之外= =??????

心裡心裡有個謎.....:ro08: :ro08: :ro08:

e d表面野黎架姐!
我高lv過你A_A所以你妒忌我!
五星白金會員 #15
唔鬼講喇!我訓教~你慢慢工作吧~
明天再傾過~記住唔好妒忌我呀!88
一星新手會員 #16
:ro09: 多謝你2個幫手推post 先~~haha~~~
五星白金會員 #17
原帖由 armanilee 於 2007-10-25 09:00 PM 發表
:ro09: 多謝你2個幫手推post 先~~haha~~~

唔洗多謝@@比錢就得了!
一星新手會員 #18
:smilie_:)3: 你好多一擊相wo~呵呵~
五星白金會員 #19
原帖由 armanilee 於 2007-10-29 12:30 PM 發表
:smilie_:)3: 你好多一擊相wo~呵呵~

強既關係冇計A_Aface_l_18:
一星新手會員 #20
其實佢有好多訓晌地下要人回天既相...不過佢無post出黎咋....A_A
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數