天使之戀Online

主題列表 登入
五星白金會員 #1
新座騎「哈馬GO機車」圖片分享

素質

裝備在身上

如喜歡分享的請給我一個Good
謝謝~
二轉會員 #2
我都係覺得4城果d座騎最型-___-

就算出左獅類果d都係咁話
三星高級會員 #3
幾型啵!!!!!!!!
五星白金會員 #4
原帖由 ryanakito 於 2008-1-10 09:12 PM 發表
我都係覺得4城果d座騎最型-___-

就算出左獅類果d都係咁話

4城座騎太普通.........機車同火車之類系特別d
因為2隻座騎都是高階火寵用的座騎 = ="

不如問自己隻火寵借:smilie_:D3: :smilie_:D3:
二轉會員 #5
原帖由 悲傷的思念 於 2008-1-11 14:41 發表

4城座騎太普通.........機車同火車之類系特別d
因為2隻座騎都是高階火寵用的座騎 = ="

不如問自己隻火寵借:smilie_:D3: :smilie_:D3:

我有電單車果隻火元素 都ok好用
五星白金會員 #6
原帖由 ryanakito 於 2008-1-11 11:18 PM 發表

我有電單車果隻火元素 都ok好用

見你咁耐  未請教高人玩咩ser?  幾級?
二轉會員 #7
原帖由 悲傷的思念 於 2008-1-11 23:50 發表

見你咁耐  未請教高人玩咩ser?  幾級?

維納斯 74廢雙劍 (之前係劍盾)

同埋老婆一齊玩 74豆腐綠白

分身 58槍戰 49武工 46防工(開檔用) 45廚師

五星白金會員 #8
原帖由 ryanakito 於 2008-1-12 09:30 PM 發表

維納斯 74廢雙劍 (之前係劍盾)

同埋老婆一齊玩 74豆腐綠白

分身 58槍戰 49武工 46防工(開檔用) 45廚師

吾好話自己廢....聽你d  post咁講你殺人應該好強~~~"""
三星高級會員 #9
有幻V 加一把破頂2XX雙劍都好勁下架...
如果冇就要加油....
我70 lv 時好努力打神殿王 王天不負有心人...得到想要既野...
二轉會員 #10
原帖由 悲傷的思念 於 2008-1-13 00:38 發表

吾好話自己廢....聽你d  post咁講你殺人應該好強~~~"""

我都唔打圖 我都唔中意打仗 要講勁 我果2個fd玩得仲顛

破千魔攻既75紅白 千3攻 75純弓手

我呢個刀劍主手得千1 ja 唔夠佢地爭怪

收入係靠個綠白打寶搵錢 (滕術+天鎚+食人花+寵 打怪未埋到身已ko)

所以先有錢玩頂裝 套裝
五星白金會員 #11
原帖由 ryanakito 於 2008-1-13 02:18 AM 發表

我都唔打圖 我都唔中意打仗 要講勁 我果2個fd玩得仲顛

破千魔攻既75紅白 千3攻 75純弓手

我呢個刀劍主手得千1 ja 唔夠佢地爭怪

收入係靠個綠白打寶搵錢 (滕術+天鎚+食人花+寵 打怪未埋到身已ko)

...

你會吾會中意刀劍夠型?^^

我真系想知點搵錢......打寶???  有咩寶系值錢?@@"
吾好講神殿...我地邱比特...神殿祭司 & 守護者     一埋人圍
不夠3秒就 z Z Z...  ~"
二轉會員 #12
原帖由 悲傷的思念 於 2008-1-13 17:02 發表

你會吾會中意刀劍夠型?^^

我真系想知點搵錢......打寶???  有咩寶系值錢?@@"
吾好講神殿...我地邱比特...神殿祭司 & 守護者     一埋人圍
不夠3秒就 z Z Z...  ~"

我而家2個人都係74 打幻彩d章魚+水母 升lv

d寶都唔錯既 有 66法鞋 重鞋 68法帽 重頭 77法手 80飾

呢排想收77法手 就順便打下水母

66~70果d普通裝 賣npc 都6萬蚊 76~80果d高至12萬

打一晚出5,6件 都賺唔少 2個人全壞修裝都係24萬左右
一星新手會員 #13
1百幾lv果d坐騎仲勁同型啦
一星新手會員 #14
我玩台板架
我80lv盾甲
坐火車
目前n隻高階寵
有幻V。
台板出到筋斗雲
真係得一個雲係度- -
一星新手會員 #15