第九封印Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
如題,想升115,就可以練到隻寵2轉
不過太難升

難升在每日都要喊組,唔知要喊幾耐先有組
訓獸系真係好難揾組
有幾次組完仲俾人叫我唔好雙召(都痴q線,寵師唔雙召練寵,咁我練寵師黎做咩q)
組完又唔知有冇點(110既點冇幾多個)
VIP會員 #2
原帖由 卡巴特種囚犯 於 2008-1-11 10:42 PM 發表
如題,想升115,就可以練到隻寵2轉
不過太難升

難升在每日都要喊組,唔知要喊幾耐先有組
訓獸系真係好難揾組
有幾次組完仲俾人叫我唔好雙召(都痴q線,寵師唔雙召練寵,咁我練寵師黎做咩q)
組完又唔知有 ...

你試下自己開團 會快過你搵組~
如果你同我同一個ser玩
我上開去玩果時, 你可以搵我一齊開組嘛^^
不過我上去都係同人吹下水..
lv停低左係度好耐
而家仲係107, 不過同115就無等差啦
二星初級會員 #3
原帖由 迷雪雪 於 2008-1-12 12:58 AM 發表

你試下自己開團 會快過你搵組~
如果你同我同一個ser玩
我上開去玩果時, 你可以搵我一齊開組嘛^^
不過我上去都係同人吹下水..
lv停低左係度好耐
而家仲係107, 不過同115就無等差啦

頭先我咪自己開law
仲揾到點
不過徵左九個字都揾唔到木師
最後要散團

同埋我唔係同你一個服
VIP會員 #4
原帖由 卡巴特種囚犯 於 2008-1-12 03:40 AM 發表

頭先我咪自己開law
仲揾到點
不過徵左九個字都揾唔到木師
最後要散團

同埋我唔係同你一個服

原來唔同ser架~可惜>"<
不過我地1服都仲算幾多人丫
開團唔太難
二星初級會員 #5
2服少人過1服
1服應該仲幾多人
VIP會員 #6
原帖由 卡巴特種囚犯 於 2008-1-12 11:34 PM 發表
2服少人過1服
1服應該仲幾多人

1服d物價仲好貴添丫-_-||
二星初級會員 #7
原帖由 迷雪雪 於 2008-1-13 05:26 PM 發表

1服d物價仲好貴添丫-_-||

2服可能仲貴過一服
一個元氣370
四星黃金會員 #8
我練到LV112就走去練分身諗住等改版
現在隻分身都LV10X了...點知除左新加左R5裝的圖外咩都無改到:ro00: :ro00:
已經放棄左:ro03: :ro03: :ro03:
二星初級會員 #9
原帖由 hi_mashimaro 於 2008-1-19 05:14 PM 發表
我練到LV112就走去練分身諗住等改版
現在隻分身都LV10X了...點知除左新加左R5裝的圖外咩都無改到:ro00: :ro00:
已經放棄左:ro03: :ro03: :ro03:

我呢個星期都冇咩點升

下下好似個傻仔咁喊組喊成粒鐘,點玩先
二星初級會員 #10
其實大家可以抱住以下呢個心態就好D組唔到隊可以單練,順便可以打寵卡 都OK架
一星新手會員 #11
算啦~~馬日單練吧~~唔駛找組~~即時開打~~寶物獨享
不過唯一缺點就係悶=   =
回到最頂傳統版

選擇頁數