新垣結衣

主題列表 登入
四星黃金會員 #341
原帖由 LAM@豪 於 2008-5-21 08:01 PM 發表

你個真愛都可能比3個上既人掂過:em014:

可能連自己係第幾個都唔知-o-
三星高級會員 #342
每個人都有佢ge生理需要~~~~~~~~~
七星元老會員 #343
估唔到咁樣講下講下都18頁:smilie_:10:
三星高級會員 #344
我最愛新垣結衣..我係佢fans>0<...中意左n年...永遠支持結衣....
七星元老會員 #345
原帖由 冷夜飛星 於 2008-5-30 03:09 AM 發表
我最愛新垣結衣..我係佢fans>0

咁耐先黎留言嫁..多d黎啦:smilie_:10:
三星高級會員 #346
原帖由 LAM@豪 於 2008-5-30 05:55 PM 發表

咁耐先黎留言嫁..多d黎啦:smilie_:10:

因為平時唔得閒..同呢5月12-5月28上唔到-.-
三星高級會員 #347
我覺得結衣好可愛嫁>0<...
又靚..身材唔知=.=我中意佢可愛同靚....
如果結衣黎香港就好la...
我第一個去接機...
七星元老會員 #348
原帖由 冷夜飛星 於 2008-5-30 06:28 PM 發表
我覺得結衣好可愛嫁>0

唉..都係唔好咁早諗住佢會黎香港啦:smilie_:10:
四星黃金會員 #349
呢排掛住返工返學同埋睇動漫-o-唔記得上黎吹火tim:smilie_:D5:
七星元老會員 #350
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-6-3 06:34 PM 發表
呢排掛住返工返學同埋睇動漫-o-唔記得上黎吹火tim:smilie_:D5:

屌你..咁耐唔見人...:kill:
你咁多野做:w_rose:
七星元老會員 #351
原帖由 冷夜飛星 於 2008-5-30 06:27 PM 發表

因為平時唔得閒..同呢5月12-5月28上唔到-.-

WHY:w_rose:
四星黃金會員 #352
原帖由 LAM@豪 於 2008-6-3 08:16 PM 發表

屌你..咁耐唔見人...:kill:
你咁多野做:w_rose:

你屌我都冇用ga-.-
咁係咁多野做呀ma:smilie_:P2:
三星高級會員 #353
我都好耐冇黎哩度lor~~~~~~
七星元老會員 #354
你地啊幾唔得閒都好..結衣生日果日一定要黎:em012:
四星黃金會員 #355
原帖由 LAM@豪 於 2008-6-7 12:27 PM 發表
你地啊幾唔得閒都好..結衣生日果日一定要黎:em012:

放心:love2: 果日一定黎:smilie_8):
七星元老會員 #356
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-6-8 10:02 AM 發表

放心:love2: 果日一定黎:smilie_8):

唔黎既...唔洗€指意去火:smilie_8):
三星高級會員 #357
點樣為她作返個祝福呢~~~~~~?
七星元老會員 #358
原帖由 MrSatan 於 2008-6-9 07:09 PM 發表
點樣為她作返個祝福呢~~~~~~?

就算佢唔知都可以既姐...都係心姐...
我去左信比佢個邊嫁啦..sd左d祝福說話去:smilie_:10:
四星黃金會員 #359
又靜左一段時間:ro04: 冇人黎吹水
三星高級會員 #360
哩排返工好忙,又要教d新人,冇乜時間~~~~~~~
回到最頂傳統版

選擇頁數