新垣結衣

主題列表 登入
一星新手會員 #401
原帖由 [[結衣♀HanG♂ 於 2008-7-8 03:41 PM 發表
我應該185-19x a_a 都係2~3件冇度嚕

==========

結衣有劇 a_a 呢排得閒~
我又回歸嚕

你將我打進谷底:ro03:
七星元老會員 #402
原帖由 [[結衣♀HanG♂ 於 2008-7-8 03:41 PM 發表
我應該185-19x a_a 都係2~3件冇度嚕

==========

結衣有劇 a_a 呢排得閒~
我又回歸嚕

你咁鬼高...:face_l_17:
我=17x-180:smile_13.gif:
----------------------------------------------------------------
歡迎:cheers: :cheers: :cheers:
記得多d黎
一星新手會員 #403
原帖由 LAM@豪 於 2008-7-8 04:28 PM 發表

你咁鬼高...:face_l_17:
我=17x-180:smile_13.gif:
----------------------------------------------------------------
歡迎:cheers: :cheers: :cheers:
記得多d黎

:ro03: :ro03: :ro03:
七星元老會員 #404
原帖由 Tiramitsu 於 2008-7-8 04:48 PM 發表

:ro03: :ro03: :ro03:

唔洗咁灰wo....
香港女仔都唔係好高姐...都仲溝到女:cheers:
一星新手會員 #405
原帖由 LAM@豪 於 2008-7-8 08:31 PM 發表

唔洗咁灰wo....
香港女仔都唔係好高姐...都仲溝到女:cheers:

係我吾鍾意自己咁矮姐:ro03:
七星元老會員 #406
原帖由 Tiramitsu 於 2008-7-8 09:11 PM 發表

係我吾鍾意自己咁矮姐:ro03:

得閒打多d波:cheers:
幾大呀你?高定未?
一星新手會員 #407
原帖由 LAM@豪 於 2008-7-8 10:17 PM 發表

得閒打多d波:cheers:
幾大呀你?高定未?

我發育時期有打架,不過而家都有打下既
差吾多19啦...無咩希望...:cry:
七星元老會員 #408
原帖由 Tiramitsu 於 2008-7-8 10:29 PM 發表

我發育時期有打架,不過而家都有打下既
差吾多19啦...無咩希望...:cry:

咁都差小小啦:face_l_16:
不過都唔係好矮姐...
一星新手會員 #409
原帖由 LAM@豪 於 2008-7-8 10:33 PM 發表

咁都差小小啦:face_l_16:
不過都唔係好矮姐...

吾係日常生活,係籃球黎講都已經吾夠高:~:
比多10cm就夠了:cry:
二轉會員 #410
原帖由 Tiramitsu 於 2008-7-8 10:38 PM 發表

吾係日常生活,係籃球黎講都已經吾夠高:~:
比多10cm就夠了:cry:

咁高冇用 .. 媾唔到女 /_\
個個都矮成個頭.. 囧
一星新手會員 #411
原帖由 [[結衣♀HanG♂ 於 2008-7-9 01:41 AM 發表

咁高冇用 .. 媾唔到女 /_\
個個都矮成個頭.. 囧

你而家高就緊係咁講啦:smile_22.gif: :ro03:
七星元老會員 #412
原帖由 Tiramitsu 於 2008-7-9 09:49 AM 發表

你而家高就緊係咁講啦:smile_22.gif: :ro03:

都唔係好矮姐:face_l_16:
一星新手會員 #413
可以入會嗎?:smilie_:D4:
二轉會員 #414
原帖由 LAM@豪 於 2008-7-8 08:10 AM 發表

係呀...而家應該17幾了:victory:

應該唔係掛..係劇入面都冇山下咁高...最多170=-=冇17幾咁恐怖掛=_=""
七星元老會員 #415
原帖由 巧木白哉☆ 於 2008-7-22 11:38 PM 發表

應該唔係掛..係劇入面都冇山下咁高...最多170=-=冇17幾咁恐怖掛=_=""

上次睇資料講話估計姐:cheers: :cheers:
我 諗170~171/2到啦:cheers:
三星高級會員 #416
各位long time no see 喇~~~~~~~€
要帶新人ge關係,,,最近都少上左~~~~~~~~
七星元老會員 #417
原帖由 MrSatan 於 2008-7-30 06:40 PM 發表
各位long time no see 喇~~~~~~~€
要帶新人ge關係,,,最近都少上左~~~~~~~~

唔怪之得連影都冇:cheers:
四星黃金會員 #418
好耐冇上黎吹火啦~o~
呢排成日要搞活動唔得閒上黎:cry:
七星元老會員 #419
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-8-9 02:04 PM 發表
好耐冇上黎吹火啦~o~
呢排成日要搞活動唔得閒上黎:cry:

呢排個個都好多野做...我都係:cheers:
四星黃金會員 #420
原帖由 LAM@豪 於 2008-8-10 01:00 PM 發表

呢排個個都好多野做...我都係:cheers:

好多時都係睇完之後就要做野.....冇時間吹水:donno:
回到最頂傳統版

選擇頁數