新垣結衣

主題列表 登入
七星元老會員 #561
原帖由 ~邪刀~ 於 09-11-28 09:43 AM 發表
冇人答我個#555既>.

咁多上傳好耐..自己dl返啦:smile_13.gif:
二轉會員 #562
原帖由 LAM@豪 於 09-11-28 01:13 PM 發表

咁多上傳好耐..自己dl返啦:smile_13.gif:

用狐狸DOWNLOAD
好快的

下季CODE BLUE2
又有結衣啦
仲有山P,小梨
七星元老會員 #563
原帖由 alanip2003 於 09-12-7 01:05 AM 發表

用狐狸DOWNLOAD
好快的

下季CODE BLUE2
又有結衣啦
仲有山P,小梨

近期結衣有咩新資料呀.....
唉..好唔得閒呀...冇上黎好耐- -
區域版主 #564
大家新年快樂
二轉會員 #565
原帖由 友誼第一^.^ 於 10-1-2 02:00 AM 發表
大家新年快樂

新年快樂=]

原帖由 LAM@豪 於 09-12-30 02:12 AM 發表

近期結衣有咩新資料呀.....
唉..好唔得閒呀...冇上黎好耐- -

睇得出,你簽名已經inactivate哂= =
係咪應該要補貼番結衣近排girl locks既相
我好似都冇貼2次
七星元老會員 #566
原帖由 alanip2003 於 10-1-3 05:08 PM 發表

新年快樂=]

睇得出,你簽名已經inactivate哂= =
係咪應該要補貼番結衣近排girl locks既相
我好似都冇貼2次

不如你開個post貼呀..我再放返落呢到= =
區域版主 #567
係啊.. 我之前應承左話換banner..
但仲未得住.. 因為岩岩換左hd...
乜野都冇晒要再搵返d野先....
七星元老會員 #568
原帖由 友誼第一^.^ 於 10-1-27 05:30 PM 發表
係啊.. 我之前應承左話換banner..
但仲未得住.. 因為岩岩換左hd...
乜野都冇晒要再搵返d野先....

慢慢黎囉..唔洗急..
一星新手會員 #569
hi=,=雖然鐘意左結衣咁耐...
今日先加入....真係唔好意思>o<
七星元老會員 #570
原帖由 俠三仙劍 於 10-2-8 08:57 PM 發表
hi=,=雖然鐘意左結衣咁耐...
今日先加入....真係唔好意思>o

冇記錯你上一個fans club已經有係到嫁啦wo..:cheers:
一星新手會員 #571
好似係啊=0=~~~唔記得左...

依個係第2個fc??
七星元老會員 #572
原帖由 俠三仙劍 於 10-2-9 10:16 PM 發表
好似係啊=0=~~~唔記得左...

依個係第2個fc??

sor特s呢...

我接左手囉....
----------------------------------------------
之前呢個板熱鬧過下..而家又回復返平靜:face_l_16:
一星新手會員 #573
嗯嗯=.=....淡季=,=
不過唔緊要...我會一直支持結衣:cheers:
區域版主 #574
播CB2冇人針下既...
一星新手會員 #575
cb2未睇丫...
等緊佢播哂先一次過煲....= =

因為....一集一集咁追...果種feel太難受=V=
區域版主 #576
原帖由 俠三仙劍 於 10-2-18 09:13 PM 發表
cb2未睇丫...
等緊佢播哂先一次過煲....= =

因為....一集一集咁追...果種feel太難受=V=

我都試過...
試過睇劇, 慢慢追...真係
如果好似TVB 1日1集都好D....
1WEEK1集....
禁止訪問 #577
北京至阿比讓特價機票|北京到阿比讓特價機票|阿比讓特價機票價格查詢
北京至亞穆囌克羅特價機票|北京到亞穆囌克羅特價機票|亞穆囌克羅特價機票價格查詢
北京至杜阿拉特價機票|北京到杜阿拉特價機票|杜阿拉特價機票價格查詢
北京至雅溫得特價機票|北京到雅溫得特價機票|雅溫得特價機票價格查詢
北京至哈拉雷特價機票|北京到哈拉雷特價機票|哈拉雷特價機票價格查詢
七星元老會員 #578
原帖由 友誼第一^.^ 於 10-2-18 09:16 PM 發表

我都試過...
試過睇劇, 慢慢追...真係
如果好似TVB 1日1集都好D....
1WEEK1集....

等到傻...我會等到日日係到自己作劇情- -
七星元老會員 #579
推推:em014: :smilie_:10:
禁止訪問 #580
《中華人民共和國刑法》(以下簡稱《刑法》)合同糾紛有關貪汙罪的條文規定:第三百八十二條 國傢工作人員利用職務上的便利,侵吞、竊取、騙取或者以其他手段非法佔有公共財物的,是貪汙罪。刑事辯護受國傢機關、國有公司、企業、事業單位、北京受賄罪人民團體委托筦理、經營國有財產的人員,利用職務上的便利,侵吞、竊取、騙取或者以其他手段非法佔有國有財物的,以貪汙論。與前兩款所列人員勾結,伙同貪汙的,以共犯論處。第一百八十三條 保嶮公司的工作人員利用職務上的便利,故意編造未曾發生的保嶮事故進行虛假理賠,騙取保嶮金掃自己所有的,依炤本法第二百七十一條的規定定罪處罰。北京強奸罪國有保嶮公司的工作人員和國有保嶮公司委派到非國有保嶮公司從事公務的人員有前款行為的,依炤本法第三百八十二條、第三百八十三條的規定定罪處罰。第二百七十一條 公司、企業或者其他單位的人員,利用職務上的便利,將本單位財物非法佔為己有,數額較大的,處五年以下有期徒刑或者勾役;數額巨大的,處五年以上有期徒刑,可以並處沒收財產。國有公司、企業或者其他國有單位中從事公務的人員和國有公司、企業或者其他國有單位委派到非國有公司、企業以及其他非國有單位從事公務的人員有前款行為的,依炤本法第三百八十二條、第三百八十三條的規定定罪處罰。北京貪汙罪第三百九十四條 國傢工作人員在國內公務活動或者對外交往中接受禮物,依炤國傢規定應噹交公而不交公,數額較大的,依炤本法第三百八十二條、第三百八十三條的規定定罪處罰。
回到最頂傳統版

選擇頁數