新垣結衣

主題列表 登入
六星鑽石會員 #41
原帖由 巧木白哉☆ 於 2008-2-2 03:30 PM 發表
結衣幾時會有新劇=-=

應該係春季吧@@
七星元老會員 #42
原帖由 hugo0048 於 2008-2-2 06:19 PM 發表

應該係春季吧@@

正..涼宮..仲有山p:smilie_8):
六星鑽石會員 #43
原帖由 LAM@豪 於 2008-2-3 12:44 AM 發表

正..涼宮..仲有山p:smilie_8):

人同埋題材都幾吸引>V< 正啊@@
唔知結衣做邊個呢:ro08:
七星元老會員 #44
原帖由 hugo0048 於 2008-2-3 10:03 PM 發表

人同埋題材都幾吸引>V< 正啊@@
唔知結衣做邊個呢:ro08:

不過都仲要等一等:smilie_8):
六星鑽石會員 #45
原帖由 LAM@豪 於 2008-2-4 04:35 PM 發表

不過都仲要等一等:smilie_8):

等一等冇所謂啦xd
七星元老會員 #46
原帖由 hugo0048 於 2008-2-14 09:17 PM 發表

等一等冇所謂啦xd

咁又係..最緊要憬有結衣同好既劇:smilie_8):
五星白金會員 #47
大家好呀..我岩岩開始鐘意左結衣個幾月..算係新人..我都想入佢個fanes club呀!!!可以嗎??
七星元老會員 #48
原帖由 一二三~~~ 於 2008-2-17 09:25 PM 發表
大家好呀..我岩岩開始鐘意左結衣個幾月..算係新人..我都想入佢個fanes club呀!!!可以嗎??

哈哈~有新人...當然可以啦..:smilie_8):
多d黎吹水
七星元老會員 #49
搵人黎講多d野啦:cheers:
六星鑽石會員 #50
原帖由 LAM@豪 於 2008-2-19 11:09 PM 發表
搵人黎講多d野啦:cheers:

你講野先啦:smilie_:10: :smilie_:10:
七星元老會員 #51
原帖由 hugo0048 於 2008-2-20 02:17 PM 發表

你講野先啦:smilie_:10: :smilie_:10:

講左都冇人理我:smilie_8):
六星鑽石會員 #52
原帖由 LAM@豪 於 2008-2-20 06:16 PM 發表

講左都冇人理我:smilie_8):

實有既 我點都會上黎望一望既xd
七星元老會員 #53
原帖由 hugo0048 於 2008-2-22 06:24 PM 發表

實有既 我點都會上黎望一望既xd

好在得你..如果唔係真係得我一個係呢到9up:smilie_8):
六星鑽石會員 #54
原帖由 LAM@豪 於 2008-2-22 11:41 PM 發表

好在得你..如果唔係真係得我一個係呢到9up:smilie_8):

自言自語才是最強xD
七星元老會員 #55
原帖由 hugo0048 於 2008-2-23 03:08 PM 發表

自言自語才是最強xD

不過自言自語不會長久:smilie_8):
七星元老會員 #56
YES!~結衣板主題係日韓偶像中最高...哈哈(傻笑):smilie_8):
四星黃金會員 #57
大家好-o-我近期中意左睇佢d戲(有好多未睇-.-想追返黎睇>w<) 唔知可唔可以入佢個fans club吹下水咁呢@.@?

p.s:#6果到有d圖變左叉包睇唔到T.T

七星元老會員 #58
原帖由 ~邪刀~ 於 2008-2-26 12:48 AM 發表
大家好-o-我近期中意左睇佢d戲(有好多未睇-.-想追返黎睇>w

你肯更係歡迎啦:smilie_8):
--------------------------------------------------------
我知有d圖死左...我都慢慢上傳返嫁啦..
近期多野做...:smilie_8):

ps:你有玩古龍:ro08:
四星黃金會員 #59
原帖由 LAM@豪 於 2008-2-26 06:17 PM 發表

你肯更係歡迎啦:smilie_8):
--------------------------------------------------------
我知有d圖死左...我都慢慢上傳返嫁啦..
近期多野做...:smilie_8):

ps:你有玩古龍:ro08:

有幾受歡迎先@.@?講黎聽聽@.@
咁你做好d工作先搞啦@,@

回p.s:係呀-o-但而家半工讀-o-少玩左
四星黃金會員 #60
結衣愈睇愈索~o~唔知佢有冇男友呢@@?
回到最頂傳統版

選擇頁數