吞食天地

主題列表 登入
三星高級會員 #1
我岩岩執房....執左張唔知咩出黎..原來係張支票
諗諗下個時都幾威...攻城都有錢wo.....
個時開個組...同埋三五知已一齊玩,一齊吹水,LEUNG,楚傲天,失戀王,雷仔,阿冬,刀少仲有好多好多....不知幾開心....
最近同朋友傾計,回憶個時....好似而家都搵唔返咁好既GAME玩
個時有玩過既朋友唔知仲有冇係度睇post呢?
唔知仲有冇人睇呢個post呢?
而家玩緊吞2/之前有玩吞1既
我想約返晒大家出黎網聚食飯/飲野,咩都好
有意既係呢度留名啦~
之後再聯絡你地,希望見返大家,吹下水~

五星白金會員 #2
張支票咁搞gag既xdd:ro01:
五星白金會員 #3
我都係新月2的:smilie_:P2: :smilie_:P2:
二轉會員 #4
1月16我生日:smilie_:10: ..
四星黃金會員 #5
真係錢定係game錢來嫁=-=""""
三星高級會員 #6
乜春野黎架???????????
三星高級會員 #7
真錢黎架.....個時有活動...嬴左真錢...04年既事囉.....要好舊既人先會知係咩
六星鑽石會員 #8
我記得果時係要連續守到4次城

先拎到張野

:smilie_:D4:
三星高級會員 #9
你都算識野....3次姐...大漠城,第4次守唔守到都冇所謂
識H.L.K既人都知架啦,不過你唔識都合理既,都成4年啦,但我都可以介紹你識
可以睇下下面~~
http://ts.chinesegamer.net/index_news.asp?no=886&news=
三星高級會員 #10
我都有份出黎食野xddddddddddd......仲記得有人比馬騮玩搶左d野食
你記得我系邊個ma xddddddddd:smilie_8):
三星高級會員 #11
原帖由 巫C義 於 2008-2-9 10:01 AM 發表
我都有份出黎食野xddddddddddd......仲記得有人比馬騮玩搶左d野食
你記得我系邊個ma xddddddddd:smilie_8):

係呀,個時好多人出黎玩啦,開心......仲俾馬騮搶左d蜜糖...我一定記得你啦,大家玩左咁耐
二轉會員 #12
開分團霸前哨攻方狀解技驚4坐當然記得
三星高級會員 #13
原帖由 火武門-長谷川天 於 2008-2-14 11:39 PM 發表
開分團霸前哨攻方狀解技驚4坐當然記得

我地講得出,做得到...當然冇問題,硬拚未必輸
三星高級會員 #14
-口-.....我以前玩果陣都係HLK架
果陣係有細之比 傅穎 大大粒(好似都係細之比-_-) 炎神之子 天地志狼
同埋冷曉兒仲係到既時候-口-...
請問仲有無人記得我-口-~~~?地劍
我之後入左冰之國架-口-...

四星黃金會員 #15
佢做緊潮吹him
有咩理由有H
沒我L架:smilie_:D3:

五星白金會員 #16
原帖由 【HIM】 於 2008-1-26 03:40 PM 發表
我岩岩執房....執左張唔知咩出黎..原來係張支票
諗諗下個時都幾威...攻城都有錢wo.....
個時開個組...同埋三五知已一齊玩,一齊吹水,LEUNG,楚傲天,失戀王,雷仔,阿冬,刀少仲有好多好多....不知幾開心....
最近 ...

阿him@@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
三星高級會員 #17
原帖由 殺神4號 於 2008-4-1 10:21 PM 發表
牙籤 him 好耐冇見 出左黎做野未

係,好耐冇見.....未呀...我流亡海外讀緊書
三星高級會員 #18
原帖由 流浪夢.紫兒 於 2008-4-11 04:06 PM 發表

阿him@@~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

係?hello~又係好耐冇見,一排冇上黎,咁多人係度?!
版主 #19
face_l_18: 睇完張支票笑左...
三星高級會員 #20
原帖由 ★Blythe女女☆ 於 2008-4-28 06:36 PM 發表
face_l_18: 睇完張支票笑左...

冇乜好笑,但係幾得意,可以講係血汗錢
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數