海王之門

主題列表 登入
VIP會員 #21
原帖由 〝小【逆】〞 於 2008/2/5, 2/5 09:55 PM 發表
我想知版主係隻game到叫咩名@@?

我是嫩B..
四星黃金會員 #22
放棄la 唔玩就唔玩  係到等晒時間
三星高級會員 #23
點解我一直都玩唔到ga@@?
五星白金會員 #24
刪game lu..
四星黃金會員 #25
都玩唔到
我重裝過都唔得= =
:ro10: :ro10: :ro10:
VIP會員 #26
原帖由 車仔EX 於 2008/2/6, 2/6 11:44 AM 發表
都玩唔到
我重裝過都唔得= =
:ro10: :ro10: :ro10:

http://www2.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
五星白金會員 #27
我隻games個名叫0oSAMo0
@@"個花名係「天下第一大淫蟲」
有無人知我係邊個
VIP會員 #28
原帖由 快快煒 於 2008/2/8, 2/8 12:11 AM 發表
我隻games個名叫0oSAMo0
@@"個花名係「天下第一大淫蟲」
有無人知我係邊個

我果日見到你= =
一星新手會員 #29
鴉黎報到@_@ 姐系siu米
五星白金會員 #30
原帖由 cL麟 於 2008-2-8 01:48 AM 發表
鴉黎報到@_@ 姐系siu米

勁啦
27定唔知28lv= ="
我頭先 先識雙開 . . . .
今日又唔玩得 . . . 比家姐用電腦做功課
聽日又要返工
:smilie_O_o: 唉
一星新手會員 #31
我想問2轉左係唔係有招技送架?劍士果招係唔係咩聖十字劍呀?點解我冇既..係唔係因為我將打完2轉王果個野比左火槍手而唔係比個劍術老師所以冇左果招野送呀?
一星新手會員 #32
竟然有人比左個火槍手o.o 十年難得
三星高級會員 #33
我今日先知原來比火鎗手都得.......

咁即係唔洗人地來搶la haha

我都來報到先~ 我係剎拿 hehe
一星新手會員 #34
原帖由 cL麟 於 2008-2-9 03:39 PM 發表
竟然有人比左個火槍手o.o 十年難得

我手多多按左去門口個火槍手度..點知見到原來可以比舊野佢..咁我咪比左law.=.=咁就冇左送果招技
五星白金會員 #35
唉= ,=
發覺自己真係好撚on99:smilie_O_o:
頭先無啦啦彈games
以前自己安裝有問題 , 手快快del左個海王之門佢
點知-0-我上官網睇 , 話係更新
7:00會再開 . ..
= ,= 唉 , 衣家down又慢到成隻豬咁
一個字 , 慘
五星白金會員 #36
原帖由 快快煒 於 2008-2-13 06:23 PM 發表
唉= ,=
發覺自己真係好撚on99:smilie_O_o:
頭先無啦啦彈games
以前自己安裝有問題 , 手快快del左個海王之門佢
點知-0-我上官網睇 , 話係更新
7:00會再開 . ..
= ,= 唉 , 衣家down又慢到成隻豬咁
一個字 ...

:smilie_:10: 哈哈:smilie_:10:
五星白金會員 #37
原帖由 ckiki 於 2008-2-13 06:25 PM 發表

:smilie_:10: 哈哈:smilie_:10:

喂喂- -你可唔可以SEND個安裝檔過黎比我
唔該牙
四星黃金會員 #38
入左ac開人物已經打唔到中文!!有咩方法??
VIP會員 #39
原帖由 月影鬼葬 於 2008/2/15, 2/15 04:45 PM 發表
入左ac開人物已經打唔到中文!!有咩方法??

禁shift+alt or  ctrl+space bar得唔得?
五星白金會員 #40
隻遊戲真係好多bug
頭先玩港口戰 , 一入到去就彈左出黎「登入畫面」
之後我再入 , ac係就係入到
但係一按角色進入遊戲就唔得
彈左「與區域x服器連接失敗」 . . . .
成2個鍾, 有無攪錯
回到最頂傳統版

選擇頁數