《真三國無雙》心得資料區

主題列表 登入
區域版主 #21
原帖由 小悠* 於 2008-2-2 01:51 PM 發表

呵...你自己衡量一下了-__-

一粒星都無既 最多咪2000$把=,=
四星黃金會員 #22
原帖由 阿基里斯 於 2008-2-2 02:10 PM 發表

一粒星都無既 最多咪2000$把=,=

-__-咁得e把都冇計...有第2把我估你都一早買左吧...
五星白金會員 #23
衣加d武器勁平都冇人買....
我把3lv獄刀都唔知擺左幾多日先有人要....
22鍛...冇加野...刻印突霸...1星攻1星破壞....放$700都放左3日3夜先有條友要左!!
區域版主 #24
原帖由 小悠* 於 2008-2-2 02:20 PM 發表

-__-咁得e把都冇計...有第2把我估你都一早買左吧...

我本來想用 槍..不過好似好廢

而家差唔多升裨 都仲未有得買-_-
區域版主 #25
原帖由 smml0000 於 2008-2-2 02:29 PM 發表
22鍛...冇加野...刻印突霸...1星攻1星破壞....放$700都放左3日3夜先有條友要左!!

700$ 可以買到14以上鍛既武器  仲要係 加哂星
區域版主 #26
有冇人知 武器解封幾錢...把把唔同價錢?
二轉會員 #27
差唔多價嫁 la ...
我買把龍旦 , $5000 , 一粒星都冇 ...
不過 24 鍛 ~
區域版主 #28
原帖由 蕉仔# 於 2008-2-2 04:01 PM 發表
差唔多價嫁 la ...
我買把龍旦 , $5000 , 一粒星都冇 ...
不過 24 鍛 ~

2千有把:face_l_17:
二轉會員 #29
原帖由 阿基里斯 於 2008-2-2 04:02 PM 發表

2千有把:face_l_17:

未見過咁平 = =
未解封盲有 ... = =
四星黃金會員 #30
原帖由 阿基里斯 於 2008-2-2 03:02 PM 發表

買一把冇封的仲好吧....解封好貴的
區域版主 #31
解左-,- 不過係23鍛.. 24鍛果把 無左
區域版主 #32
原帖由 小悠* 於 2008-2-2 04:09 PM 發表

等到頸都長...

仲差500升裨-,-
二轉會員 #33
原帖由 阿基里斯 於 2008-2-2 04:09 PM 發表
解左-,- 不過係23鍛.. 24鍛果把 無左

我搵唔到咁平 ... ><
買左貴野添 ...
區域版主 #34
你有咁多錢買 有冇咁多錢鍛=.=

直槍好唔好用
二轉會員 #35
原帖由 阿基里斯 於 2008-2-2 05:23 PM 發表
你有咁多錢買 有冇咁多錢鍛=.=

直槍好唔好用

鍛完24 la ~
攻*4 破*1 防*4 體*2
而家仲有萬幾 ...

我覺得唔錯 , 打兵幾快下 ...
但 ... 對人就 ... ><
區域版主 #36
原帖由 蕉仔# 於 2008-2-2 07:10 PM 發表

鍛完24 la ~
攻*4 破*1 防*4 體*2
而家仲有萬幾 ...

我覺得唔錯 , 打兵幾快下 ...
但 ... 對人就 ... >

我鍾意殺人多得..所以心郁郁
VIP會員 #37
原帖由 smml0000 於 2008-2-2 02:29 PM 發表

r3 最高唔係得20鍛架咩=__=
二轉會員 #38
原帖由 阿基里斯 於 2008-2-2 07:30 PM 發表

我鍾意殺人多得..所以心郁郁

不過有時唔夠2個人打 , 要走 ><

無雙一般般 ...
VIP會員 #39
原帖由 阿基里斯 於 2008-2-2 03:02 PM 發表

r4 7000~9000

r5 13000~15000
VIP會員 #40
原帖由 小悠* 於 2008-2-2 04:09 PM 發表

我尋日打左幾日r4封印..吹漲!!!

想用七星帶爆r5武!!!
回到最頂傳統版

選擇頁數