日本工畫堂區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
請問可唔可以上傳隻game既歌曲上黎

因為我dl左個程式..但係冇歌曲係入面..-_-
六星鑽石會員 #2
我都想要~
DL左主程式但冇歌
THX~
二轉會員 #3
SR04
自己解壓 之後拉入去song 檔 之後play game就得
http://www.4shared.com/file/3618 ... wdVerified=c2c7cf84
三星高級會員 #4
thx~you 終於有得玩啦
三星高級會員 #5
重有野問...如果我依家買隻交響樂之雨大概幾錢..同埋入面有d咩

同埋上網有冇得dl d 樂譜落黎
二轉會員 #6
就係睇你買咩版Symphonic rain
一般版就安裝就一隻  128一隻

愛藏就要188左右
愛藏就有幾本小說,我版主千萬唔好先睇小說先玩game
三星高級會員 #7
咁你之前載戈個檔案..係咪得一首??

我想知有冇多d..我想試多d
二轉會員 #8
原帖由 神戀之主 於 2008-2-16 10:33 PM 發表
咁你之前載戈個檔案..係咪得一首??

我想知有冇多d..我想試多d

之我比你個首 係交響樂之雨其一
幾多下.....睇想要
三星高級會員 #9
如果我買左隻交響樂之雨..佢入面係咪類似一d遊戲咁安裝??
我想要哂交響樂之雨入面既全部歌曲-_-"好似貪心得濟!
仲有..我係睇網上d人既成績戈度..見到有好多歌..戈度係唔係由好多隻碟組成??

二轉會員 #10
原帖由 神戀之主 於 2008-2-17 11:04 AM 發表
如果我買左隻交響樂之雨..佢入面係咪類似一d遊戲咁安裝??
我想要哂交響樂之雨入面既全部歌曲-_-"好似貪心得濟!
仲有..我係睇網上d人既成績戈度..見到有好多歌..戈度係唔係由好多隻碟組成??

你買Symphonic rain 一隻有哂sr曲檔sr01- sr12

q:你係睇網上d人既成績戈度有成n隻歌
答:個d 就天使小夜曲 、天使演唱會等歌一齊放哂入常玩開sr.exe 的 SONGFLIE
三星高級會員 #11
sr.exe點先有??要買哂咁多隻碟-.-?
二轉會員 #12
原帖由 神戀之主 於 2008-2-17 04:03 PM 發表
sr.exe點先有??要買哂咁多隻碟-.-?

唔洗咁~
你一買裝game  就有  
我講個sr.exe就係起動隻game 檔名

成績帖有N個歌 補充
上個回帖講一般老手成日玩開SR,覺得有時要彈下其他歌(as 歌 aec 歌等等)又要開另一個g工畫堂ame 會麻煩d
所以將前一代d歌 放哂SR SONG 檔,方便自己玩。
你明嗎?

三星高級會員 #13
咁姐係我買交響樂之雨就ok?
二轉會員 #14
原帖由 神戀之主 於 2008-2-17 06:40 PM 發表
咁姐係我買交響樂之雨就ok?

正確,感受下SR世界觀
三星高級會員 #15
咁你可唔可以再上傳多d歌上黎先..我暫時仲未搵到!
五星白金會員 #16
原帖由 魔雪kaka 於 2008-2-17 05:39 PM 發表

唔洗咁~
你一買裝game  就有  
我講個sr.exe就係起動隻game 檔名

成績帖有N個歌 補充
上個回帖講一般老手成日玩開SR,覺得有時要彈下其他歌(as 歌 aec 歌等等)又要開另一個g工畫堂ame 會麻煩d
所以將前 ...

是ace不是aec= =
http://files.filefront.com/OT01rar/;5410562;/fileinfo.html
http://files.filefront.com/KT09rar/;5280288;/fileinfo.html
http://files.filefront.com/as01+13rar/;9648859;/fileinfo.html
以上是ot01,kt09,as01-13

三星高級會員 #17
今日問過d鋪頭冇交響樂之雨既愛藏版-_-"傷心   我想買愛藏版...
二轉會員 #18
原帖由 神戀之主 於 2008-2-18 05:45 PM 發表
今日問過d鋪頭冇交響樂之雨既愛藏版-_-"傷心   我想買愛藏版...

2000FUN 已經賣哂 唉

三星高級會員 #19
無論如何都多謝你幫我問..thx~
三星高級會員 #20
我諗
屯門應該會有~你可以去睇睇
係屯門市中心廣場入面有兩間game鋪,你去睇睇~

我應該黎緊幾日會去屯門圖書館度溫書,或者我到時幫你睇下啦~
有資料會再回覆你~
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數