《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
五星白金會員 #41
原帖由 Ray041173 於 2008-2-28 03:11 PM 發表

你係咪哩個 一白軍浪一??http://www5.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1
係既話為什麼你自己吊自己既????

定係你係小依洛 ????

原帖由 豹哥個fd 於 2007-11-21 05:29 PM 發表 ...

佢有精神分裂架你唔好理佢啦d死傻仔開幾個ac自己同自己講野都唔知係變態:smilie_O_o:
三星高級會員 #42
原帖由 神經拳王2004 於 2008-2-29 06:47 AM 發表

佢有精神分裂架你唔好理佢啦d死傻仔開幾個ac自己同自己講野都唔知係變態:smilie_O_o:

:ro08: :ro08: 頂......唔怪得條友好似癲狗咁,見人就咬啦:ro08:
四星黃金會員 #43
咁多癲佬既==
一星新手會員 #44
又話平衡左...咁快又俾人打散...d人話係因為戀魂縮沙..所以先要解盟...不過真係估唔到 酷戰 咁勁...日日單挑梵天....呢排聽梵天d friend 講...佢地低lv的人 升lv時要提心跳膽 ..高lv 那些就要係火山組升...
三星高級會員 #45
其實如果2個盟真係全力開戰的話梵天未必夠打的..因為佢地而家的幫唔多..得3個主力...但佢地就   win 在夠團結....一打3個幫一起開紅...耐對方呢..俾人紅時得2個到...
三星高級會員 #46
聽某某人講 戀魂開盟=.=
等待驗證 #47
原帖由 大貓01 於 2008-2-29 07:02 PM 發表
又話平衡左...咁快又俾人打散...d人話係因為戀魂縮沙..所以先要解盟...不過真係估唔到 酷戰 咁勁...日日單挑梵天....呢排聽梵天d friend 講...佢地低lv的人 升lv時要提心跳膽 ..高lv 那些就要係火山組升...

無單挑梵天, 係日日比逆天殺=.= 本人浪情  :ro07:
反抗而已 不是單挑
一星新手會員 #48
原帖由 Pan哥 於 2008-2-29 09:47 PM 發表

無單挑梵天, 係日日比逆天殺=.= 本人浪情  :ro07:
反抗而已 不是單挑

我知道你地大家都有暗殺..佢地都殺你地唔少
八星無敵會員 #49
隻龍飛鳳舞仲有人玩ge:ro08:

我一年前升到好似..4x冇玩啦wor-.-"

等我開返黎睇先-.-"
三星高級會員 #50
原帖由 大貓01 於 2008-2-29 07:02 PM 發表

戀魂 同梵天都冇怨的 梵天的目標只是白雪

當戀魂知白雪 是個搞事 又怕事 見會員死都不幫時

戀魂就同 梵天和解佐   

酷戰得 5個到開紅  我睇怕佢一到50惡 殺人時都怕怕地 一個唔小心搶exp 補唔返降的
四星黃金會員 #51
咁聖域因咩事而家離開梵天:ro08:
三星高級會員 #52
原帖由 。孤魂。 於 2008-3-1 01:16 PM 發表
咁聖域因咩事而家離開梵天:ro08:

呢個呢 我唔答你^^~
五星白金會員 #53

組升快過自己一個人升點解唔組升既:ro08:

仲有戀魂唔係縮沙唔好亂咁講人地:ro10:
三星高級會員 #54
而家墨魂個勢力又去返梵天度了....期望 聖彧 個新盟有能力可以令墨魂變會平衡時代
等待驗證 #55
原帖由 大貓01 於 2008-2-29 10:40 PM 發表

YES   正常  但  比數來講  暫時梵天領先, 收獲都唔差
五星白金會員 #56
原帖由 大貓01 於 2008-2-29 10:40 PM 發表

你去貼圖區睇睇泰坦之死亡寫真,佢地死既都係會長級同主力黎:smilie_:)3:
五星白金會員 #57
我睇小討寫真架喎^^
一星新手會員 #58
- -咁together na- -~
二星初級會員 #59
原帖由 神一樂心 於 2008-3-9 03:19 PM 發表

你去貼圖區睇睇泰坦之死亡寫真,佢地死既都係會長級同主力黎:smilie_:)3:

個貼呢??._.
一星新手會員 #60
戰爭先可以促進經濟發展...:victory:
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數