War Game

主題列表 登入
VIP會員 #1
hello~~我本身係 YV o既職員,你o地有咩問題想問,可以隨便問,我會盡能力解答:ro09:

六星鑽石會員 #2
C 兄可唔可以講下有賣D 咩嫁(有D咩貨...)??

因小弟十年都唔出一次街
VIP會員 #3
國九,日本 槍~
零件,彈匣/鼓~
改槍~
平靚正 ksc 日產bb彈:ro07:
六星鑽石會員 #4
原帖由 司馬豬豬 於 2008-2-21 09:42 PM 發表
國九,日本 槍~
零件,彈匣/鼓~
改槍~
平靚正 ksc 日產bb彈:ro07:

do u hv Airsoft grenade??

do u hv discount???face_l_18:
VIP會員 #5
原帖由 雪代緣 於 2008-2-22 06:32 AM 發表

1.do u hv Airsoft grenade??

2.do u hv discount???face_l_18:

ANS.
1.好似無~

2.呢樣要睇老闆心情喇~
三星高級會員 #6
有冇馬記0.25彈??

and有冇mk.23(幫fd問)
六星鑽石會員 #7
KSC 彈6mm 0.25g 幾錢??
三星高級會員 #8
本鋪暫時只有KSC 0.2, 日本槍的話最好先起度問一問價~~~多謝查詢
VIP會員 #9
原帖由 jensen8886 於 2008-2-23 07:00 AM 發表
本鋪暫時只有KSC 0.2, 日本槍的話最好先起度問一問價~~~多謝查詢

多謝YV老闆親自解答大家o既問題:ro07:
六星鑽石會員 #10
23號個game打1.2j..咁遲下會唔會搞高火d ga?
VIP會員 #11
原帖由 司馬豬豬 於 2008-2-23 12:40 PM 發表

多謝YV老闆親自解答大家o既問題:ro07:

因為今次會有幾多新手玩,所以會set低火少少...
想打大火o既話,應該遲d會搞~
六星鑽石會員 #12
原帖由 司馬豬豬 於 2008-2-28 02:07 PM 發表

因為今次會有幾多新手玩,所以會set低火少少...
想打大火o既話,應該遲d會搞~

咁我去咪要租鎗囉:ro03:
六星鑽石會員 #13
:ro09: 前幾日係深水"土步" 新.....之後一個街口(即斜路)個邊向上行就見到一間賣槍既舖頭

AUG2 690蚊 既電槍

因為想買槍 有無咩要注意

超級版主 #14
嘿嘿...我住係隔離煙廠街咋~~~有空落黎找你吹吹水:smilie_:10:

原來係新開係惠康對面個間~~~:smilie_:10:
VIP會員 #15
原帖由 東方.真龍 於 2008-3-2 01:11 AM 發表
嘿嘿...我住係隔離煙廠街咋~~~有空落黎找你吹吹水:smilie_:10:

原來係新開係惠康對面個間~~~:smilie_:10:

係呀,轉頭我就落去架喇~~~落o黎吹o下水喇:ro07:
二轉會員 #16
原帖由 司馬豬豬 於 2008-3-2 12:23 PM 發表

係呀,轉頭我就落去架喇~~~落o黎吹o下水喇:ro07:

我想問呢
你地有無509MM 內管 同9.6V 條電:ro08:
最好I 記 1400果隻  我要2條電:ro08:
我格完價之後 發現都OK貴:ro08:

麻煩哂
四星黃金會員 #17
問一下  金弓  aug 軍版 幾錢?
四星黃金會員 #18
D-BOYS AUG軍版 正價 $820
2000fun會員價 $780
四星黃金會員 #19
原帖由 小電兔 於 2008-3-17 07:59 PM 發表
D-BOYS AUG軍版 正價 $820
2000fun會員價 $780

點知係會員 ?
三星高級會員 #20
司馬豬豬  
P90-TR版幾錢到牙
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數