PSP/PSV

主題列表 登入
VIP會員 #1
呢個帖係專比大家 貼 PSP既主題/桌布

假如大家有任何既 PSP主題/桌布 想分享既

歡迎貼係呢到:smilie_:)3:

六星鑽石會員 #2
theme就唔upload啦,去下面個網dl啦(網址已更換:ro08: )
http://pspthemes.org/
wallpaper就upload d 啦

由於photobucket唔知幾時加左limitation
所以嚴敢盜連

好反應再整d擺上黎:ro09:)

一星新手會員 #3
THX..........
四星黃金會員 #4
thx曬啊,,:smilie_:D3:
四星黃金會員 #5
我 有 好 多 火 影
但 係 唔 想 放 上 黎 =3="
四星黃金會員 #6
放啦A_A比大家...下
六星鑽石會員 #7
多謝曬..."
DL左主題放去邊到啊??
同埋點用=口="
VIP會員 #8
放係psp既Theme file
一星新手會員 #9
正野播~..!!!!!!!
四星黃金會員 #10
冇咩人post喎~_~
六星鑽石會員 #11
冇主題喱:ro00: .."

失望:ro05: ﹏

希望快d搵人post d 主題上黎:ro02:

早好有洪詩 or 鴨子啦:ro01: :ro01:
五星白金會員 #12
我愛黑澀會既丫頭 希望大家鍾意

五星白金會員 #13
嘩你地班友
放埋dH動漫出來
有冇搞錯= =?
重係拿來做PSP主題主題- -
行出街玩PSP 比人見到就:face_l_17: 你好笑,之後望住你個色鬼=.=
個陣你面都紅埋= =:smilie_/(: 就吾好啦
關左佢啦教壞哂=-=
三星高級會員 #14
原帖由 檸Q 於 2008-3-4 10:39 PM 發表
嘩你地班友
放埋dH動漫出來
有冇搞錯= =?
重係拿來做PSP主題主題- -
行出街玩PSP 比人見到就:face_l_17: 你好笑,之後望住你個色鬼=.=
個陣你面都紅埋= =:smilie_/(: 就吾好啦
關左佢啦教壞哂=-=

有人貼H漫咩-______________-
你唔會指涼宮係掛=_____=?
二轉會員 #15
原帖由 derek742 於 2008-3-5 16:32 發表

有人貼H漫咩-______________-
你唔會指涼宮係掛=_____=?

人地唔知涼宮唔係h漫姐,可能佢認為著三點式同sm衫就係h漫:smilie_:10:
一星新手會員 #16
原帖由 斧乂之魂 於 2008-3-5 05:01 PM 發表

人地唔知涼宮唔係h漫姐,可能佢認為著三點式同sm衫就係h漫:smilie_:10:

d白痴唔知就算la,咩係h都唔色分.....
一星新手會員 #17
原帖由 斧乂之魂 於 2008-3-5 05:01 PM 發表

d白痴唔知就算la,咩係h都唔色分.....原諒佢個無知既人la.....
二轉會員 #18
http://psp.themesup.net/list/
呢個係一個日文的psp主題下載網(超多主題,睇成日都睇唔晒)
下載方法:1.睇中你岩果個主題,2.禁佢幅圖,3.入到去,4.按 このテーマをダウンロード (下載)
5.再按儲存,咁就搞掂

使用方法:把下載後的檔案,放在: x: /psp/THEME/
x係你個psp個位置,如果冇theme呢個檔,就自己開個,順帶一提,主題只可在3.71m33或以上版本使用

你搞掂以上步驟後,就可以係psp到開你個主題黎用

覺得好的話,就加我分啦:smilie_:10:
四星黃金會員 #19
讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚  讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚    讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚 讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚   讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚  讚讚讚讚
讚讚讚讚  讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚   讚讚 讚讚
讚讚  讚 讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚  讚讚讚 讚讚   讚
讚讚讚讚讚 讚讚讚讚讚讚讚讚讚   讚讚讚   讚讚讚讚
讚讚讚讚   讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚 讚  讚 讚讚讚讚讚
讚讚讚讚讚讚讚 讚讚讚讚讚讚讚讚讚  讚  讚   讚讚