吞食貼圖區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #1
因為屋企部desktop曾經壞過, 有好多以前既相已經冇晒, 舊果d係我之前upload左落blog既相, 先可以保留到而家. 當中好多既人都已經冇玩了. 冇咩新相, 因為發覺都冇咩值得我再去留低紀念.

e兩張係我兩隻唔同人仔, 咁岩都係117lv影既相, 巧合既係, 117係我生日既日子, 好奇妙. 所以我post左出黎.

第一次開雙game, 兩隻人仔一齊玩仙p

e3張係我覺得好靚既景

有d無聊~.~影埋d咁既野

唯一一次打王城既相

我既結婚相, 岩岩睇返, 每年都有一張新的. 05年, 06年, 07年都有... 其實04年都有一張, 不過壞機時沒有了, 所以我決定自製一張04年的, 哈哈

人物絕對是真的, 只係樣貌變了, 因為04仲係0轉~

e張係神皇幫我設計既特別靚相

版主 #2
^O^ 呵...好多舊相唷!!!繼續努力!!!:ro07:
二轉會員 #3
恩愛,美好的回憶
一次就夠了
但係你咁講唔通你唔玩ts?-.-
版主 #4
天真的我:smilie_:10:
好名:smilie_:10:
二星初級會員 #5
原帖由 ★Blythe女女☆ 於 2008-3-3 04:18 PM 發表
天真的我:smilie_:10:
好名:smilie_:10:

好天真好傻 :o)
版主 #6
原帖由 順君shun 於 2008-3-3 04:54 PM 發表

好天真好傻 :o)

膠順要改個"派膠的我"嘛 :o)
六星鑽石會員 #7
原帖由 ★Blythe女女☆ 於 2008-3-3 03:40 PM 發表
^O^ 呵...好多舊相唷!!!繼續努力!!!:ro07:

多謝~ d相好有紀念既價值
六星鑽石會員 #8
原帖由 魔之蠍 於 2008-3-3 04:08 PM 發表
恩愛,美好的回憶
一次就夠了
但係你咁講唔通你唔玩ts?-.-

我最佳支持吞食的, 網龍一日唔執笠, 我仲有friend玩既, 我都唔會放棄我d ac.
二轉會員 #9
原帖由 凌殷殷 於 2008-3-3 08:17 PM 發表

我最佳支持吞食的, 網龍一日唔執笠, 我仲有friend玩既, 我都唔會放棄我d ac.

網龍真係要多謝有你地支持
唔係吞食真係汁笠
四星黃金會員 #10
無我個d既/.\.....
六星鑽石會員 #11
原帖由 知行 於 2008-3-3 09:25 PM 發表
無我個d既/.\.....

點會少左你果份~
五星白金會員 #12
冇我份呀~~~~~~~~~~~~~~~
幾時得閒同我影下記念相呀??
六星鑽石會員 #13
原帖由 冥泣 於 2008-3-3 10:56 PM 發表
冇我份呀~~~~~~~~~~~~~~~
幾時得閒同我影下記念相呀??

同泣泣只有d打塔, 打npc既背影相 >~< 冇一張係正面的. 搵日啦, 影d靚人靚相^^

星期5泣泣得閒既一齊打npc吧~

二轉會員 #14
同我一樣係04年就註冊2000fun了,之前係d post刀見過妳好多次,只是知妳是其它server的老玩家,anyway d相好有紀念既價值,支持
六星鑽石會員 #15
原帖由 輝☆調酒師☆ 於 2008-3-4 03:56 AM 發表
同我一樣係04年就註冊2000fun了,之前係d post刀見過妳好多次,只是知妳是其它server的老玩家,anyway d相好有紀念既價值,支持

唔算係老玩家既, 只係吞食好岩我玩, 玩得開心, 先依然樂在其中.
五星白金會員 #16
沒有我:cry: :cry:
版主 #17
117係1月17定11月7?
三星高級會員 #18
好想知第2ge個個景係邊到黎= =!好靚= =
六星鑽石會員 #19
原帖由 【天煞孤星】 於 2008-3-4 05:51 PM 發表
沒有我:cry: :cry:

我幾時有機會見到昆昆既真身 \﹏/
六星鑽石會員 #20
原帖由 滅世~ 於 2008-3-4 06:01 PM 發表
117係1月17定11月7?

11月7, 我係天蠍座既精靈bb
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數