《灣岸》車種區

主題列表 登入
七星元老會員 #1
Evo VI討論區
大家齊齊討論下啦~~:ro01:
版主!!如果我開錯野既...麻煩pm我~我會改番佢~

七星元老會員 #2
小弟而加用緊set c+星星+gt wing~~
架車唔錯~~夾得就轉得~!!:ro07:
架車又型仔~~:smilie_:D3:

有樣野唔係幾好...
好似冇咩力咁...
三星高級會員 #3
set b + 3爪 + gt wing~~
七星元老會員 #4
原帖由 *J先生* 於 2008-3-3 10:39 PM 發表
set b + 3爪 + gt wing~~

有諗過...
不過我發覺我部車幾好夾...
唔敢轉=.=
版主 #5
用星星就係要用最好既線位嬴人~~~~
六星鑽石會員 #6
原帖由 無極~ 於 2008-3-4 00:58 發表
用星星就係要用最好既線位嬴人~~~~

星星係後追勁,但夾車差,山路無哂力:face_l_14:

版主 #7
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-4 01:11 AM 發表

星星係後追勁,但夾車差,山路無哂力:face_l_14:

so要用最好既線位黎補救~加上封灣心都好夠做了
六星鑽石會員 #8
我想問下大家,有冇試過C+,GT}~
我覺得唔錯~:smilie_:P2:

版主 #9
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-4 01:17 AM 發表
我想問下大家,有冇試過{B+,GT}~
我本人覺得唔錯~:smilie_:P2:

其實都係技術第1~setting第2咖la~@@
六星鑽石會員 #10
原帖由 無極~ 於 2008-3-4 01:17 發表

so要用最好既線位黎補救~加上封灣心都好夠做了

星星係加速方面係快,但夾車方面會好差,封灣心會難D
版主 #11
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-4 01:19 AM 發表

星星係加速方面係快,但夾車方面會好差,封灣心會難D

用第2種夾車方法is ok~@@
六星鑽石會員 #12
原帖由 無極~ 於 2008-3-4 01:21 發表

用第2種夾車方法is ok~@@

我覺得灣岸3挑機,封灣心係最有挑戰性,因為可以正明你架車係有力:smilie_/):
版主 #13
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-4 02:05 AM 發表

我覺得灣岸3挑機,封灣心係最有挑戰性,因為可以正明你架車係有力:smilie_/):

過灣車尾撞人車頭先係最難練既一招=.=
六星鑽石會員 #14
原帖由 無極~ 於 2008-3-4 02:33 發表

過灣車尾撞人車頭先係最難練既一招=.=

玩板神比人撞車尾,試左好多喎:ro10:
版主 #15
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-4 02:39 AM 發表

玩板神比人撞車尾,試左好多喎:ro10:

每隻灣都可以做到車尾撞人車頭黎封人位真係好難= =
六星鑽石會員 #16
原帖由 無極~ 於 2008-3-4 02:41 發表

每隻灣都可以做到車尾撞人車頭黎封人位真係好難= =

眼花睇錯左:face_l_07: 我意為你係講過灣時,撞一撞人地車尾,人地失速大炒:face_l_12:

版主 #17
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-4 02:45 AM 發表

眼花睇錯左:face_l_07: 我意為你係講過灣時,撞一撞人地車尾,人地失速大炒:face_l_12:

我係指你帶緊頭守灣= =係件好難的事
特別係板神呢d咁多地方可以911同推車既場
六星鑽石會員 #18
原帖由 無極~ 於 2008-3-4 02:49 發表

我係指你帶緊頭守灣= =係件好難的事
特別係板神呢d咁多地方可以911同推車既場

玩板神反而唔怕比人911,但玩山路同C1比人911同踩必,我會怕D:smilie_O_o:
版主 #19
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-4 03:26 AM 發表

玩板神反而唔怕比人911,但玩山路同C1比人911同踩必,我會怕D:smilie_O_o:

因為板神俾人911~好快可以追番丫ma= =
七星元老會員 #20
原帖由 無極~ 於 2008-3-4 10:14 AM 發表

因為板神俾人911~好快可以追番丫ma= =

我而加用緊星星ok阿...
夾車又唔係唔得...
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數