《灣岸》車種區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
大家分享下自己架車點set,對戰果陣用咩打法多@@""" 仲有咩想講都講啦xD
三星高級會員 #2
aero C, type wing , GT-C
八星無敵會員 #3
我覺得佢走左翼過灣超順
四星黃金會員 #4
rx8 用rg2 好似唔錯...大家點睇=.="
七星元老會員 #5
原帖由 eminemshady 於 2008-3-4 12:01 AM 發表
我覺得佢走左翼過灣超順

呀神...
冇WING好豆腐架啵...
八星無敵會員 #6
原帖由 死仔阿的 於 2008-3-4 04:06 PM 發表

呀神...

係玩9夾唔夠勁~
二轉會員 #7
原帖由 死仔阿的 於 2008-3-4 04:06 PM 發表

呀神...

呢架車點整都豆腐 ..
可能體積比較細face_l_18:
四星黃金會員 #8
我覺得rx8唔豆腐=.=""夾得死e9 ,頂到34..."
七星元老會員 #9
原帖由 ○希文● 於 2008-3-5 12:10 AM 發表

呢架車點整都豆腐 ..
可能體積比較細face_l_18:

咁我想問van仔係咪好勁呢=.=??
好大架架啵...
rx8唔可以睇小...唔係我開黎做乜??
五星白金會員 #10
原帖由 id2hk 於 2008-3-5 17:12 發表
我覺得rx8唔豆腐=.=""夾得死e9 ,頂到34..."

求Setting:em015: :em015:
四星黃金會員 #11
我自己用緊set a+rg2+車種翼..."rg2 係好彎左..但係唔係勁硬...""我唔記得左之前條硬鈴係乜= =""
五星白金會員 #12
我setB  57f  gt(唔係最尾果隻wing)

我咁既技術對我黎講好夾得  灣好  速度好易比32 掃把佬好快追番   以rx8+我技術角度黎睇

四星黃金會員 #13
set b 係咪真係好夾過set a 架..?用gt 翼好似0加速咁=口="
我今日轉左星鈴...仲硬左@@""twins 哥講既真係好q神~
三星高級會員 #14
我就用緊set a + 57f + gt翼

我覺得ok喎
七星元老會員 #15
我用緊set b + 唔記得咩鈴 + 3d wing
夾都ok既...
五星白金會員 #16
set a tcII gt翼
夾車唔差,唔會豆腐,過灣直路好平均
三星高級會員 #17
我用緊set B + 3爪 + set B wing
二轉會員 #18
我第一次玩就係RX-8,本身就情有獨鐘
我始終都仲新手所以冇咩意見
但就覺得RX-8會用上癮,因為無咩特別弱既野
四星黃金會員 #19
rx8 真係好好用,比較上係細車,易過彎d xD"
我個人用緊 set a+車種翼+星星鈴, 都夠硬,加加速有d改善,真係唔錯= =之前神人教的~
二轉會員 #20
原帖由 id2hk 於 2008-3-8 10:15 PM 發表
rx8 真係好好用,比較上係細車,易過彎d xD"
我個人用緊 set a+車種翼+星星鈴, 都夠硬,加加速有d改善,真係唔錯= =之前神人教的~

唔用set加速會大大改善,但夾人會冇咁勁
我e家都係e個完裝set+車種翼+星星鈴
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數