《灣岸》車種區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
個人意見

SetA: 以對戰為主, 夾車較其他Set好
SetB: 用過一兩次, 加速快過其他Set
SetC: 打TA好d, 夾就唔夠SetA好, 但都差唔多

鈴: Rays系列較定, Yokohama 系列用係S30會較甩, 86, 星星鈴都可以
車頭蓋: 碳纖有入風口果個最好
翼: Set A 鴨尾翼或車種翼都ok, GT / 3D 加速稍遜
鏡: 一定要換, 加速同轉彎能力會整體上升

三星高級會員 #2
set a +3爪~就可以了~
二星初級會員 #3
我想問s30好唔好夾嫁??
係係對住e9 gdb就死
二轉會員 #4
原帖由 hinyim 於 2008-3-8 09:59 AM 發表
我想問s30好唔好夾嫁??
係係對住e9 gdb就死

s30車隻細細 ..都俾左答案你 !!
話俾你聽好好夾 ..好硬果d 都係灣岸神手 ..
呢架車靠純技術夾車:ro07:
三星高級會員 #5
今日用SET A + set a 翼 + 第3個車蓋 +86鈴打橫下ta..

發覺架車經常甩出去+hi尾..

轉左星星鈴之後無咁甩..

建議打ta就用星星鈴..(個人意見)
二轉會員 #6
原帖由 地下街 於 2008-3-10 01:28 AM 發表
今日用SET A + set a 翼 + 第3個車蓋 +86鈴打橫下ta..

發覺架車經常甩出去+hi尾..

轉左星星鈴之後無咁甩..

建議打ta就用星星鈴..(個人意見)

呢架車 ..我多數會早d回軑 !!
二轉會員 #7
呢架車用mg好唔好?:ro08: 我用左86軨半年喇:cry:
二轉會員 #8
原帖由 風切刃 於 2008-3-10 03:20 AM 發表
呢架車用mg好唔好?:ro08: 我用左86軨半年喇:cry:

咩都試麻 ..試完最梗要係講返出黎就得face_l_18:
二轉會員 #9
原帖由 ○希文● 於 2008-3-10 03:25 發表

咩都試麻 ..試完最梗要係講返出黎就得face_l_18:

超:smilie_:10:
ok,我試下啦,好過見親都係星星軨同埋86軨face_l_18:
八星無敵會員 #10
原帖由 風切刃 於 2008-3-10 03:20 AM 發表

mg我唔係好建議用,我借朋友果部黎渣
用mg鈴車尾會唔係咁聽話
二轉會員 #11
原帖由 eminemshady 於 2008-3-10 18:58 發表

mg我唔係好建議用,我借朋友果部黎渣
用mg鈴車尾會唔係咁聽話

我想咁樣set:包圍a、第二個頭冚、子彈鏡、mg鍛、車種尾翼,咁樣O唔OK?因為發覺86軨既加速唔多掂,雖然硬,但係我想試下mg鍛既加速會唔會好過86軨
八星無敵會員 #12
原帖由 風切刃 於 2008-3-10 07:39 PM 發表

我想咁樣set:包圍a、第二個頭冚、子彈鏡、mg鍛、車種尾翼,咁樣O唔OK?因為發覺86軨既加速唔多掂,雖然硬,但係我想試下mg鍛既加速會唔會好過86軨

會慢啵....雖然係好硬,重慢過用86鈴
VIP會員 #13
a包 星星 車種翼  同twins一樣-.-
二轉會員 #14
原帖由 eminemshady 於 2008-3-10 20:15 發表

會慢啵....雖然係好硬,重慢過用86鈴

咁樣..........咁我試下星星軨、包圍a、子彈鏡、第二個頭冚、車種尾翼,睇下好唔好:ro08:
二轉會員 #15
原帖由 妹控 於 2008-3-10 21:16 發表
a包 星星 車種翼  同twins一樣-.-

加速好唔好?:ro08:
八星無敵會員 #16
原帖由 風切刃 於 2008-3-10 10:05 PM 發表

咁樣..........咁我試下星星軨、包圍a、子彈鏡、第二個頭冚、車種尾翼,睇下好唔好:ro08:

咁就差唔多,能力都好平均
二轉會員 #17
原帖由 eminemshady 於 2008-3-10 22:07 發表

咁就差唔多,能力都好平均

我想架車又快又硬,希望呢個setting做到;之前想用三爪軨,但係就一定唔夠硬
八星無敵會員 #18
原帖由 風切刃 於 2008-3-10 10:10 PM 發表

我想架車又快又硬,希望呢個setting做到;之前想用三爪軨,但係就一定唔夠硬

3爪會好甩的
二轉會員 #19
原帖由 eminemshady 於 2008-3-10 22:18 發表

3爪會好甩的

試過用包圍C、包圍c尾翼、三爪軨、子彈鏡、第二個頭冚,挑機740行C1 out,食車食到我傻,架車甩到咁:face_l_17:
VIP會員 #20
原帖由 風切刃 於 2008-3-10 10:06 PM 發表

加速好唔好?:ro08:

ok wo我覺得
灣好正:ro07:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數