《灣岸》車種區

主題列表 登入
六星鑽石會員 #21
原帖由 杰仔^^ 於 2008-3-10 11:44 發表
GDB-F用原裝翼定用GT翼好=3=

原裝翼會硬d同定d:cool:
四星黃金會員 #22
我原裝包+3D wing +TCII
版主 #23
我架gdbf既setting係 原裝包 + 86鈴 + GT翼
我覺得裝GT翼出灣快過原裝翼 雖然起步慢左D 但唔影響加速 但我唔會用3D翼 因為咬過頭
我個fd話用車種翼玩對戰幾硬架 a_a
版主 #24
原帖由 黯然BB狼 於 2008-3-10 16:06 發表

原裝翼會硬d同定d:cool:

硬唔硬睇你點樣防人既姐.....拆翼都可以好硬@@
六星鑽石會員 #25
我架f仔

原裝包圍+3爪+gt翼

都ok咬地

不過起步慢,又唔好夾:cry:

想換下個setting:ro04:
四星黃金會員 #26
試下 換a set  星ing

又咬 又快 又好灣

衰唔好夾
三星高級會員 #27
我玩開RX-8好似唔曉玩GDB-F咁囉-口-
四星黃金會員 #28
都係6波車...
如果你係玩第一身應該沒咩分別

但第三身就.....
四星黃金會員 #29
我全原裝都好堅:smilie_8):
四星黃金會員 #30
我覺得F呢架車好似有D遲鈍左D咁=.=
三星高級會員 #31
原帖由 asdasdhk 於 2008-3-19 08:13 PM 發表
都係6波車...
如果你係玩第一身應該沒咩分別

但第三身就.....

可能我RX-8係用車種wing冇咁定-3-
但GDB-F就好定所以唔慣-口-
二轉會員 #32
其實大家可以試下原裝包,js+m,frp蓋,3d翼~
夾車同抗夾都一流,亦改善左gdbf太定既效果
版主 #33
原帖由 KAN1990 於 2008-3-20 02:29 發表
我覺得F呢架車好似有D遲鈍左D咁=.=

正常...入灣唔夠gdbc咁好反應 但勝在夠咬! 我都係拎黎打ta 唔會拎佢黎挑機=]
一星新手會員 #34
F仔係咪咁多車入面最硬果部-.-?
我聽fd講係既?
二星初級會員 #35
我未打鬼車仲係全原廠= - =''
睇到你地講+3爪............我都去*
不過換唔換子彈鏡同碳纖好唔好?
一星新手會員 #36
梗係換啦-.-
二轉會員 #37
同您地講過秘密啦-0-frp頭蓋係最硬-0-"
最尾車蓋就係灣速最快,加速最快-0-
您地自己衝塈下自己係ta人定係挑機人-0-"
三星高級會員 #38
我而家架野用緊a包,花拎,原裝wing,林滋滋唔夠夾
六星鑽石會員 #39
原帖由 kevin1990320 於 2008-3-31 22:55 發表
我而家架野用緊a包,花拎,原裝wing,林滋滋唔夠夾

原裝+三爪,唔要黑碳頭,無敵:ro07:
三星高級會員 #40
原帖由 黯然BB狼 於 2008-4-1 00:22 發表

原裝+三爪,唔要黑碳頭,無敵:ro07:

如果想加速快d用咩好?
回到最頂傳統版

選擇頁數