《灣岸》車種區

主題列表 登入
版主 #1
SKYLINE GT-R V-specII [BNR34]討論區~
大家入黎討論下34最好既setting la~
三星高級會員 #2
原裝3爪~就係最好既^^"大家可以試試
五星白金會員 #3
A包+gtm+大翼:smilie_:10:
呢個setting用左半年   夾死無數車
版主 #4
原帖由 ~SiSi~ 於 2008-3-4 01:04 AM 發表
A包+gtm+大翼:smilie_:10:
呢個setting用左半年   夾死無數車

大翼係3d翼~???
不過set a個樣就......
set c有冇計傾呀?
二轉會員 #5
原帖由 無極~ 於 2008-3-4 01:05 AM 發表

大翼係3d翼~???
不過set a個樣就......
set c有冇計傾呀?

姐係啊神setting !?
版主 #6
原帖由 ○希文● 於 2008-3-4 01:17 AM 發表

姐係啊神setting !?

俾我911爆既setting -3-???
二轉會員 #7
原帖由 無極~ 於 2008-3-4 01:21 AM 發表

俾我911爆既setting -3-???

佢個setting係吾使夾車功都有效果 !!
二轉會員 #8
包圍b、三爪軨、第二個頭冚、包圍b尾翼、子彈鏡
加速ok快,好灣唔撞尾,唔易俾人推
七星元老會員 #9
我而加用緊原裝包+3找+gt wing~~
好好夾啵...
五星白金會員 #10
Set c + GTM + 3D翼

Set c + Rs 軨 + 3D翼/GT翼

兩者邊個對戰較好!?多夾
二轉會員 #11
原帖由 衰仔銘 於 2008-3-4 17:30 發表

Set c + Rs 軨 + 3D翼
三星高級會員 #12
原帖由 衰仔銘 於 2008-3-4 05:30 PM 發表

我自己就用set A +GTM + GT wing......
直路比人夾到場邊都死唔去.........
因為GTM 加速真是夠快......而且又食地......:ro07:
是極速唔夠高.........osaka 果直路仔上極都上唔到322km
但是一轉RS 又得wor

RS 就真是幾好夾.....但是轉灣....特別是紅灣......
食唔好位就一定比人推開........911果d推當然唔計la
八星無敵會員 #13
911就算幾硬都死啦~~
二轉會員 #14
原帖由 wgpoon 於 2008-3-4 19:44 發表

我自己就用set A +GTM + GT wing......
直路比人夾到場邊都死唔去.........
因為GTM 加速真是夠快......而且又食地......:ro07:
是極速唔夠高.........osaka 果直路仔上極都上唔到322km
但是一轉RS  ...

RS始終都係跣d,d線位行得唔好一定守唔住囉
七星元老會員 #15
我而家用緊A包 三爪 3D翼 第2個頭冚 子彈鏡
五星白金會員 #16
我自己用緊set c RS gt翼
不過如上面所講...ok易俾人推,想試轉tc II
二星初級會員 #17
我想問下有冇人可以講比我知rs係第幾lv架
二轉會員 #18
原帖由 南瓜超人 於 2008-3-4 21:15 發表
我想問下有冇人可以講比我知rs係第幾lv架

Level 27. Yokohama Advan RS rims(新軨)
八星無敵會員 #19
TCII我係轉RS鈴之前試過~~
五星白金會員 #20
原帖由 eminemshady 於 2008-3-4 09:26 PM 發表
TCII我係轉RS鈴之前試過~~

咁你覺得邊個好夾d,邊個加速快d/灣好d?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數