《灣岸》車種區

主題列表 登入
版主 #21
原帖由 池池渣 於 2008-3-6 02:05 AM 發表

但係挑灣岸線鬼王都係死緊既-.-

吾死既~可能人地隻鬼放得耐~咪有得嬴囉....
但係人地挑番你~絕對可以一鋪ko番你= =
八星無敵會員 #22
原帖由 無極~ 於 2008-3-6 02:08 AM 發表

吾死既~可能人地隻鬼放得耐~咪有得嬴囉....
但係人地挑番你~絕對可以一鋪ko番你= =

起步就輸左1x米..-.-
版主 #23
原帖由 池池渣 於 2008-3-6 02:27 AM 發表

起步就輸左1x米..-.-

係由頭放到你落尾-.-"
二轉會員 #24
試過挑灣岸線鬼皇,係80SUPRA,我用TA setting,全程都過唔到佢,全程冇撞,就算勁攝車都好,都係-3xM過終點,對方用原裝包圍,第二個頭冚,車種翼,原裝軨,子彈鏡;仲有,車主好似係KJ sir:ro08:
二轉會員 #25
冇乜人既:smilie_:10:

唔通FD冇FANS:smilie_:(:
二轉會員 #26
原帖由 。滴仔﹏ 於 2008-3-6 18:06 發表

呢個時段冇乜人:ro08:
八星無敵會員 #27
我堅守Set a,TE37,原裝翼
二轉會員 #28
原帖由 eminemshady 於 2008-3-6 18:32 發表
我堅守Set a,TE37,原裝翼

我比較喜歡:包圍A、細GT翼、碳纖入風頭冚、三爪軨/RG2/JS+M、子彈鏡
一星新手會員 #29
原帖由 風切刃 於 2008-3-6 06:49 PM 發表

我比較喜歡:包圍A、細GT翼、碳纖入風頭冚、三爪軨/RG2/JS+M、子彈鏡

請問RG2 用在FD3S加速快唔快? 還是三爪好D?
二轉會員 #30
原帖由 風切刃 於 2008-3-6 06:12 PM 發表

呢個時段冇乜人:ro08:

FD雖然唔算一線車

但係對住D一線車一D問題都冇:ro07:
二轉會員 #31
原帖由 。滴仔﹏ 於 2008-3-6 06:06 PM 發表

我係fd既fans...
第一張過灣3既車就係fd了
都玩左一段時間之後就轉車了...haha
二轉會員 #32
原帖由 yeung1988 於 2008-3-7 12:17 AM 發表

繼續支持啦:smilie_:10:

我主力用fd同r32:ro07:
版主 #33
我一開始玩灣岸都係用fd-.-"""
之後知道打風皇真係完全吾夠做....就轉車了= =
八星無敵會員 #34
原帖由 無極~ 於 2008-3-6 02:31 AM 發表

係由頭放到你落尾-.-"

唉....無辦法....fd就係咁...得個型字
同埋只係山路有d睇頭....同人夾....
八星無敵會員 #35
原帖由 風切刃 於 2008-3-6 09:08 AM 發表
試過挑灣岸線鬼皇,係80SUPRA,我用TA setting,全程都過唔到佢,全程冇撞,就算勁攝車都好,都係-3xM過終點,對方用原裝包圍,第二個頭冚,車種翼,原裝軨,子彈鏡;仲有,車主好似係KJ sir:ro08:

有咩辦法....咁大個仔都未見過有fd灣岸路鬼王出現...
八星無敵會員 #36
原帖由 。滴仔﹏ 於 2008-3-6 06:06 PM 發表

我未fd fd屎囉-.-超like fd
八星無敵會員 #37
原帖由 。滴仔﹏ 於 2008-3-6 11:58 PM 發表

FD雖然唔算一線車

但係對住D一線車一D問題都冇:ro07:

都有得挑下既...但係唔係好夠夾...
八星無敵會員 #38
原帖由 yeung1988 於 2008-3-7 12:17 AM 發表

我都係....而家架fd就鋪塵...
八星無敵會員 #39
原帖由 無極~ 於 2008-3-7 02:16 AM 發表
我一開始玩灣岸都係用fd-.-"""
之後知道打風皇真係完全吾夠做....就轉車了= =

咩風皇-.-?大佬黎a__a??
版主 #40
鬼皇呀= =忽U=.=
回到最頂傳統版

選擇頁數