《仙魔道》心得區

主題列表 登入
二星初級會員 #1

希望打入精華:smilie_/): :smilie_/):

有人討論到【魔】族
               【仙】族光環

【魔】族光環: 5lv +1%魔攻 物攻  之後3% ....9%

【仙】族光環: 5lv +1%物攻 物防  之後3% ....9%

個人認為玩補c/法c用【魔】族比較好d 而【槍】同【劍】用【仙】族比較好

配點方面:

初始個人天賦點數會係0   每升一等就有一點
圖如下:↓↓↓↓↓↓↓↓

而惡天賦同善天賦係轉職後  【仙魔化】每增加善值或惡值一級就會有一點.
↑↑↑↑↑↑↑↑以上資料,只供參考↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑

我個人玩法c 配點都係+ 靈性 魔攻     (封測)

公測想轉下槍,劍或醫c ....請大家比d意見:cool:

二星初級會員 #2
[url=C:\Documents and Settings\justlpk\桌面\s90273_20080215150600.jpg]C:\Documents and Settings\justlpk\桌面\s90273_20080215150600.jpg[/url]
二星初級會員 #3
對唔住!! 死圖a 唔識整....

參考網址http://www.gamebase.com.tw/wekey/pc/newgame.php?gno=s90280

下載仙魔道
   程式下載
   背光系統
   幻魔化身
   三大天賦
   煉魂系統
   遊戲特色
   魔道與惡陣營
   仙道與善陣營
   轉職流程
二星初級會員 #4
圖片已修改

希望大家推一下~
二星初級會員 #5
屬性:五行元素,相生相剋

1. 每一位玩家,以及每一個職業都能夠在遊戲中改變自身屬性護盾,配合不同屬性護盾之技能與裝備,創造出最佳的戰鬥方式;而每種怪物以及BOSS也都會改變自身屬性護盾,玩家在遊戲中除了對抗其他玩家外,也必須針對不同的地區甚至是日夜變化,改變自身屬性護盾與技能和裝備的搭配來進行遊戲。營造出緊張的鬥法玩感。
*由於大部分怪物不會變換五行,因此玩家只要試出怪物的五行屬性,就可以針對相剋屬性選擇武器或技能。此外,部分魔王會變換自身的五行護盾,甚至使用技能變換玩家的護盾。更增加了五行玩法的變化性。
VIP會員 #6
好詳細@@
佩服~~~
二星初級會員 #7
原帖由 ``莎凡娜﹏ 於 2008-3-5 09:54 AM 發表
好詳細@@
佩服~~~

有同感@@:ro07: :ro07:
二轉會員 #8
原帖由 方天卍呂布 於 2008-3-4 10:03 PM 發表
對唔住!! 死圖a 唔識整....

參考網址http://www.gamebase.com.tw/wekey/pc/newgame.php?gno=s90280

下載仙魔道
   程式下載
   背光系統
   幻魔化身
   三大天賦
   煉魂系統
   遊戲特色
    ...

你算唔算宣傳論壇:smilie_:10:
我知你係冇心宣傳既~只係想分享d野~係咪呢:smilie_:)3:
六星鑽石會員 #9
好用心喎樓主~~~
VIP會員 #10
原帖由 純兒 於 2008-3-5 02:01 PM 發表

你算唔算宣傳論壇:smilie_:10:
我知你係冇心宣傳既~只係想分享d野~係咪呢:smilie_:)3:

唔算..台灣論壇對2KF無衝突
二轉會員 #11
原帖由 ╳Xx六樓xX╳ 於 2008-3-5 03:48 PM 發表

唔算..台灣論壇對2KF無衝突

哦~原來係咁:smilie_:10:
二星初級會員 #12
嘩= =好有心機呀~
法c好玩嗎
五星白金會員 #13
法c d招好勁 - -我睇人2招就ko一隻怪  - -
四星黃金會員 #14
CCCCCCCCCCCCCCCCCCC
一星新手會員 #15
係喎:smilie_:D4: :smilie_:D4:
三星高級會員 #16