解迷任務&生活技能

主題列表 登入
VIP會員 #281
Originally posted by charlesmkh at 2004-6-17 10:37:

敵, 你講既小遊戲出左啦~~ 獎品又同名門差唔多, 問題全部關於金庸故事@.@ 證明你既意見真係可行!

下...咩全部關於金庸故事....難到阿媽都唔認得-.-
二星初級會員 #282
Quote:<
Originally posted by charlesmkh at 2004-6-17 10:37:

敵, 你講既小遊戲出左啦~~ 獎品又同名門差唔多, 問題全部關於金庸故事@.@ 證明你既意見真係可行!  

數學,科學,物理,地理,娛樂,政治 <---問題全部關於金庸故事.........何以見得=.=
七星元老會員 #283
sorry... 係我講錯~ 但係都唔係好難je~
好多問題都好易答
VIP會員 #284
為什麼人們總愛找人錯處, 而不是提出一些有用的建議呢?
其實多元化的問題也很好, 可能難一點, 但同時你的腦根也能動一動
VIP會員 #285
今日又黎一個新建議先

其實開發一個軟件, 原意當然給用家使用
但觀乎當今金庸online中, 有很多推出了, 但玩家並不需要的東西
這些東西的存在為玩家及網龍伺服器加重了負擔
例如很多很多無聊任務, 字花, 賭場等遊戲, 很多不知用途的山洞, 超大的地圖, 一些人跡罕至的地方
資料版由初期的一片, 到現在的三片, 實在有點不切實際
要進步, 先要檢討, 何不好好利用這些東西
二轉會員 #286
我希望網龍可以係玩家門派到+d色彩,例如+d門派武器,門派小遊戲,玩家門派有自己既地方之類,因為我對玩家派抱好大奇望~
二轉會員 #287
當我開始對金庸有番興趣重新玩既時候,又比我發現到一野令我自己覺得討厭既,就係系裝備,我下次同一個比我低lv d既人,佢用系劍一下打落黎,我就輸左,我覺得好無奈,出埋d咁既武器,搞到我好難打...
二轉會員 #288
今次我想反映既係絕學外功同內功既屬性,d屬性實在要太高啦,我諗我就算玩幾耐都未必學得到,希望網龍針對絕學內功同外功作出一d修改
五星白金會員 #289
Originally posted by @~~FAI~~@ at 2004-6-25 06:55 PM:
今次我想反映既係絕學外功同內功既屬性,d屬性實在要太高啦,我諗我就算玩幾耐都未必學得到,希望網龍針對絕學內功同外功作出一d修改

d屬性唔算太難啦-.-
何況如果太易d人又會話架喇
二星初級會員 #290
thx~~
三星高級會員 #291
網龍應該開自修到冇哂點果時可以自動拎係身果d天書出黎用=.=
VIP會員 #292
Originally posted by @~~FAI~~@ at 2004-6-25 18:45:
我希望網龍可以係玩家門派到+d色彩,例如+d門派武器,門派小遊戲,玩家門派有自己既地方之類,因為我對玩家派抱好大奇望~

有冇d實例可以提出?
你想要咩玩家門派特色?
我個人覺得現在是平衡的了, 要改動, 必需兩面都改

門派武器?
推出玩家門派武器, 看來引起一場風波, 技能師又會大駡

不過網家曾確定會出的門派根據地, 門派戰爭已經不了了之
VIP會員 #293
Originally posted by @~~FAI~~@ at 2004-6-25 18:53:
當我開始對金庸有番興趣重新玩既時候,又比我發現到一野令我自己覺得討厭既,就係系裝備,我下次同一個比我低lv d既人,佢用系劍一下打落黎,我就輸左,我覺得好無奈,出埋d咁既武器,搞到我好難打...

當然, 人家練進階技能也有付出金錢時間, 這個應該不能改
VIP會員 #294
Originally posted by @~~FAI~~@ at 2004-6-25 18:55:

這個更加不能改
實不相瞞, 我個ac三年了, 直至今日為止我都學唔到絕學
屬性要求不高的話, 又怎叫絕學, 況且已經有玩家因為絕學付出不少(買丹的$$)
VIP會員 #295
Originally posted by @天敵@ at 2004-6-27 19:06:
thx~~

九唔搭八, 抵你做論壇乞衣
VIP會員 #296
Originally posted by 神1濠濠 at 2004-6-28 11:45:
網龍應該開自修到冇哂點果時可以自動拎係身果d天書出黎用=.=

好建議, 用為我都有好幾次半夜沒點自修, 一早醒來才發現
二轉會員 #297
Originally posted by @~~FAI~~@ at 2004-6-25 06:45 PM:

同意你的說法...NPC門派就有武器.裝備..為啥,玩家門派沒有!
三星高級會員 #298
thx。。。。。。。。。。。。。。。^O^不知道几時才會出??
二轉會員 #299
門派的最好不要個個派一樣了 現在個個派都差不多離不開精要 新門武 輕功 等 練出來只是名字的不同 完全不覺得門派與門派之間的分別 最好開多d門派特色 如某些派防強 一d派攻功  某d派會有些特別高的基本高 另外開放了新內功後 9陽9陰好像已經比遺忘了 一些舊門派內功也好像沒用 其實我覺得內功可以選3樣 一樣係新內功<易根 龍像果d>一樣舊內功<9陽 9陰果d>一樣門派<玉女心經 純陽果d>起馬這樣加起來玩家與玩家之間有明顯的分別 不明 不像都好像同一樣武功似的.....
四星黃金會員 #300
其實.....
可唔可以合併小小server呢?
起馬可以感覺上多人d~

e家dserver真係小人到呀...  =.=”
多人d~熱鬧d呀︿︿”
回到最頂傳統版

選擇頁數