《仙魔道》心得區

主題列表 登入
公會負責人 #1
新手 生徒
蒼龍刺 等級1-2 單一物理傷害
直島黃龍 等級1 單一物理傷害

一轉 武生
銳金槍術 等級1-3 單一金屬性物理傷害,一定機率讓對手暈眩
蒼龍刺 等級3-4 單一物理傷害
定元續命 等級3-4 永久提高自升最大元神值50點
小鬼激將 等級1 提高對方對自身仇恨值1000點,但是對方移動速度提高
(以上2招我不知道槍客有沒有,小弟煉的是魔族劍客)
直搗黃龍 等級3-4 單一物理傷害
龍虎連環 等級1-2範圍物理傷害

二轉練武衛
玉石俱焚 等級1-2 消耗元神50點,單一物理傷害
直搗黃龍 等級5-7 單一物理傷害
激鬼四起 等級1-2 挑興以自身為中心的所有目標
怒鬼攻心 等級1-2 激怒對方心魔,挑性單一目標動怒之術
蒼龍刺 等級6-8 單一物理傷害
銳金槍術 等級4-6 單一金屬性物理傷害,一定機率讓對手暈眩
凝氣護體 等級1-4 永久提升自身物理防禦力20點
戰鬥咆嘯 等級1-2 降低周圍目標低物理攻擊力
焰火槍術 等級1-4 單一火屬性物理傷害,一定機率性造成對方燃燒
龍虎連環 等級3-5 範圍物理攻擊
靈甲護體 等級1-2 提高自身防禦力

槍:優點高攻,防高,多范圍技,升級打怪一流,缺點:攻速慢 槍既加點(攻,命,攻速) 好多高級的槍都知道槍打怪好多時都唔中,特別打高過你一至幾級的怪,其次又係攻速問題 真係有時慢到想死 所以加哂攻,命 就好加攻速 ,咁樣就做到 用一兩下技就殺死隻怪 而選擇仙定魔既時候
請留意呢點 仙天賦比較注重(防) 魔天賦比較注重(攻) 你想清怪快就可以選擇(魔) 而想好多怪都圍唔死就做(仙)
二轉會員 #2
好似好勁咁:smilie_:10:
三星高級會員 #3
原帖由 純兒 於 2008-3-10 05:34 PM 發表
好似好勁咁:smilie_:10:

好似...
見到法師有咁遠走咁遠:smilie_8): (呢句係出自mania雜誌)
四星黃金會員 #4
2招加防技@@
打近攻怪
d怪咪打到呀呀聲

二轉會員 #5
原帖由 kashiwa 於 2008-3-10 05:45 PM 發表

好似...
見到法師有咁遠走咁遠:smilie_8): (呢句係出自mania雜誌)

你e+係澳門嗎:smilie_:10:
二星初級會員 #6
原帖由 魂俠 於 2008-3-10 05:46 PM 發表
2招加防技@@
打近攻怪
d怪咪打到呀呀聲

有防技係好事呀~~~
第二招係被動?
公會負責人 #7
原帖由 風雲際會淺水遊 於 2008-3-10 06:12 PM 發表

有防技係好事呀~~~
第二招係被動?

槍本身比較多血,防又高 加埋呢2招好難打入
三星高級會員 #8
原帖由 純兒 於 2008-3-10 05:50 PM 發表

你e+係澳門嗎:smilie_:10:

嚮我表姐屋企
要唔要來陪我呢:em014: :em014:
二轉會員 #9
原帖由 kashiwa 於 2008-3-10 06:39 PM 發表

嚮我表姐屋企
要唔要來陪我呢:em014: :em014:

你表姐...:em014:
三星高級會員 #10
原帖由 純兒 於 2008-3-10 06:44 PM 發表

你表姐...:em014:

我表姐
正:smilie_8):
想溝佢嗎:smilie_8):
過來陪我兩日我介紹佢你識:em014:
二轉會員 #11
原帖由 kashiwa 於 2008-3-10 09:28 PM 發表

我表姐
正:smilie_8):
想溝佢嗎:smilie_8):
過來陪我兩日我介紹佢你識:em014:

有冇相仔睇下先:smilie_:10:
三星高級會員 #12
原帖由 純兒 於 2008-3-10 09:46 PM 發表

有冇相仔睇下先:smilie_:10:

ㄚ純:cry: :cry:
我唔想玩補師啦:cry:
我想玩法師:mad:
3轉補師D技
睇到補師前途一片黑暗:ro01: :kill:
二轉會員 #13
原帖由 kashiwa 於 2008-3-10 10:07 PM 發表

ㄚ純:cry: :cry:
我唔想玩補師啦:cry:
我想玩法師:mad:
3轉補師D技
睇到補師前途一片黑暗:ro01: :kill:

唔好扯開話題:smilie_:10:
三星高級會員 #14
原帖由 純兒 於 2008-3-10 10:20 PM 發表

唔好扯開話題:smilie_:10:

過來陪我
我介紹佢真人俾你識:em014:
真人比上鏡靚好多呢:em014:
二轉會員 #15
原帖由 kashiwa 於 2008-3-10 10:31 PM 發表

過來陪我
我介紹佢真人俾你識:em014:
真人比上鏡靚好多呢:em014:

冇相冇得傾...佢有冇msn呀:smilie_:10:
三星高級會員 #16
原帖由 純兒 於 2008-3-10 10:36 PM 發表

冇相冇得傾...佢有冇msn呀:smilie_:10:

有:smilie_8): :smilie_8):
二轉會員 #17
原帖由 kashiwa 於 2008-3-10 10:49 PM 發表

有:smilie_8): :smilie_8):

比我:smilie_:10:
一星新手會員 #18
槍手打物攻怪都幾好既...
魔攻既就差咁d啦~"~
一星新手會員 #19
thx for sharing 你的心得
一星新手會員 #20
我都玩緊隻槍仙,諗住狂加血同防@@
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數