奇蹟Online

主題列表 登入
二星初級會員 #1
我未玩過,,,見到個ads先知有呢隻game ge 存在=____=

我睇完介紹之後覺得騎士ok...不過睇d技就覺得唔係太令  (可能得個圖ge關係)
唔知大家諗住一陣or 13號時開個咩職??

P.S. 之前玩過ge前輩唔介意的話, 順便講下d職有咩好or 唔好~等我地呢d新手了解了解:ro07:
三星高級會員 #2
我都未玩過
不過試下玩妖精
四星黃金會員 #3
點解冇領主?????
二星初級會員 #4
原帖由 dicpaul 於 2008-3-10 05:42 PM 發表
點解冇領主?????

一開始得呢3種職選ga 咋  (我o係"申請角色" o個張圖見到= =)
要220lv先可以做 魔劍士:ro10:

但唔知幾多lv先做到領主:ro00:
五星白金會員 #5
救命.....條game.....真係比唔到反應佢...係我出生禁耐...最(XX)既一隻game:face_l_17:
畫面仲樣衰過90年代既game...一開始咩技都冇,個城既南門,西門,北門都係勁怪:smilie_/(:
d武器勁貴,冇任務做,賺錢就要慢慢打怪,d怪又勁主動,d勁怪又同d低lv怪一齊:smilie_O_o:
我真係比唔到反應隻game:smilie_O_o:
三星高級會員 #6
當你慢慢玩玩下就會覺得幾好玩 我以前玩過 我覺得新手玩騎士會好d
四星黃金會員 #7
黑騎士  從正服 玩到 私服都係玩佢
四星黃金會員 #8
1開始的確係悶= =我明白!
但係...你玩落就會發現好正
當你1開始殺怪1隻隻是悶的= =
但當你升高LV用範圍技打怪
果種心情真係HI到爆:smilie_:)3:
三星高級會員 #9
領主250lv先有
小弟介紹你玩劍好d
之後係收精最後係法c
但係法c升lv好快
二星初級會員 #10
我都好想知多d:ro02:
三星高級會員 #11
諗住騎士0.0肉盾~
五星白金會員 #12
原帖由 eddietsun 於 2008-3-10 07:27 PM 發表
救命.....條game.....真係比唔到反應佢...係我出生禁耐...最(XX)既一隻game:face_l_17:
畫面仲樣衰過90年代既game...一開始咩技都冇,個城既南門,西門,北門都係勁怪:smilie_/(:
d武器勁貴,冇任務做,賺錢就要 ...

d武器貴有咩問題?
唔貴你全神裝都得啦下?
有咩意思?
畫面樣衰?我唔覺得奇蹟畫面係2d入面係最差
去到高lv唔知幾撚帥
你覺得隻game on9不如講你自已on9..:em012:
二星初級會員 #13
一開頭開魔法...沖到220lv開魔劍
魔劍夠勁 開多個PK戰士
無敵XD
三星高級會員 #14
原帖由 eddietsun 於 2008-3-10 07:27 PM 發表
d武器勁貴,冇任務做,賺錢就要慢慢打 ...

條game...??  笑那死我呀 哈哈哈哈
一星新手會員 #15
風化公告
8月10號中午12點正式開放
全新職業+新地圖+新怪物+新武器+新技技能,無分會員制,特殊功能!

三星高級會員 #16
原帖由 ken_leung 於 2008-3-10 05:49 PM 發表

一開始得呢3種職選ga 咋  (我o係"申請角色" o個張圖見到= =)
要220lv先可以做 魔劍士:ro10:

但唔知幾多lv先做到領主:ro00:

300lv就有領主用架啦 加油啦!
二星初級會員 #17
我都好想知
四星黃金會員 #18
我覺得黑騎士...........
二星初級會員 #19
黑魔法師/..........
五星白金會員 #20
緊係啦奇蹟起碼都2002果陣出
我一出就同d fd玩.....
玩左3個ac 智妖 黑魔法 體騎
全部+7追12
都唔知收左幾多石囉
[其實係我阿哥幫我] :em014:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數