仙魔道

主題列表 登入
區域版主 #1
麻煩出現斷線情況的請投票
此post將會轉交官方
二星初級會員 #2
好明顯有線有問題,出哂名!:smilie_8):
我都用緊:ro10:
二轉會員 #3
hkbn有時會laglag地-~-''但都唔大問題
五星白金會員 #4
有時呢排唔知點解有d delay,攪到我升唔到lv
二星初級會員 #5
我用netvigator既 都經常斷線
一星新手會員 #6
唔知點解一到9點就開始斷[夜晚]
我用緊和記!!
三星高級會員 #7
原帖由 Tony﹏Shu 於 2008-3-19 05:46 PM 發表
hkbn有時會laglag地-~-''但都唔大問題

琴日開始就見d人行路行下停下......
五星白金會員 #8
頂佢 係咁 斷 之前 無咖- -
更新左之後就係咁斷- -
想升下 lv 都唔得:cry:
六星鑽石會員 #9
我用和記  下午就2個鍾cut一次,, 夜晚就1個鍾cut 1次-.-.. 想死..
二星初級會員 #10
我昨晚玩就根本玩唔到
一上就cut....
今朝玩1個鐘...狂爆1個lv...
五星白金會員 #11
hkbn夜晚少cut但lag爆 早上c過10分鐘cut 1次 連續 cut 左3次
一星新手會員 #12
我用緊和記, 晚上9-12點係高危時間, 會突然斷綜+超lag. :kill:
二星初級會員 #13
我都是用緊和記 我都晚上8點至12點狂斷線和超lag.好無奈.....
二轉會員 #14
原帖由 細峰XD 於 2008-3-20 11:34 AM 發表
hkbn夜晚少cut但lag爆 早上c過10分鐘cut 1次 連續 cut 左3次

係琴日CUT左2次~

之後都無咩事._.
三星高級會員 #15
我用有線今曰3:00pm都開始lag重幾次差d死,段左3次,而家剛剛又段左:ro10:
四星黃金會員 #16
唔關我地事....係某d時間入面全世界都lag

server問題
二轉會員 #17
=_= 20 - 3 - 2008

23:28 斷線了
一星新手會員 #18
20-3-2008 晚上11:30係咁斷>.< 個時仲組緊人打緊王做任務=.=無奈中
二星初級會員 #19
原帖由 暗海 於 2008-3-20 06:14 PM 發表
我都是用緊和記 我都晚上8點至12點狂斷線和超lag.好無奈.....

我都是和記 早上好的,夜晚真係10分鐘一次 :cry:
二星初級會員 #20
頂..........
都唔知橘子係咪XX......
行一次蕩沙.......
行去鬼宮斷左3次.......
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數