《跑online》2000Fun公會

主題列表 登入
區域版主 #61
MSN又唔ON~.~"
五星白金會員 #62
大家好-.-
岩岩睇完火影
三星高級會員 #63
原帖由 climbc70074 於 2008-3-30 01:14 AM 發表
大家好-.-
岩岩睇完火影

岩岩做完第1野功課~_~
我有9樣~_~
五星白金會員 #64
原帖由 y0憂xD 於 2008-3-30 01:17 AM 發表

岩岩做完第1野功課~_~
我有9樣~_~

我後日番學~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
但係都有好多功課
二星初級會員 #65
原帖由 climbc70074 於 2008-3-30 01:18 AM 發表

我後日番學~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
但係都有好多功課

咁你做哂未??
我未:smilie_:)3:
公會負責人 #66
sor /=\ 琴日搞到2點幾~

完全用唔到電腦-0-
VIP會員 #67
><"好慘牙,,我部電腦中左中馬...琴晚搞到兩點幾!!"

大家千萬不要用那個..N.......O....d!!"防毒功能很毒的說

依家msn毒又再次出現=[...

網上木馬多到爆...!!"..有邊個要防木馬...
如果裝左NOD32...都要裝多D野-0-"!!如果唔係死緊..我後悔剩係裝左nod..
二轉會員 #68
功課 呢樣野A_A 依架無做好耐:smilie_:10:
二轉會員 #69
原帖由 katsunray 於 2008-3-30 11:44 AM 發表
>

NOD32同norton都係垃圾來-.-
二星初級會員 #70
搬左黎...真係好...麻煩= =
VIP會員 #71
原帖由 huteson 於 2008-3-30 12:04 PM 發表

NOD32同norton都係垃圾來-.-

不過norton點都俾NOD32好少少既-0-"
二轉會員 #72
我個fd兩個裝晒:smilie_:10:  開機要成分鐘:smilie_:10:
二轉會員 #73
原帖由 huteson 於 2008-3-30 01:01 PM 發表
我個fd兩個裝晒:smilie_:10:  開機要成分鐘:smilie_:10:

我開機成兩分鐘,就係裝左NORTON,搞到咁既樣:ro08:
VIP會員 #74
我開幾都要兩分鐘牙,,因為防毒問題HAHA!!"

d防毒又要一開機更新,,又要唔知乜唔知乜...avast! Antivirus <~~好快xD
二轉會員 #75
nod32 一開機 同你check一check先:smilie_:10:
二星初級會員 #76
我沒有裝任何防毒軟件的說
一星新手會員 #77
岩岩新入會...大家好^^
我係囧琳琳`
大家可以叫我做琳琳的

以上呢d字係由我親家姐幫我打的..
我唔係好識打字
二轉會員 #78
冏琳琳 你好:smilie_:10:
二星初級會員 #79
唔知點解都係想去番跑壇= =
二轉會員 #80
原帖由 huteson 於 2008-3-30 01:20 PM 發表
nod32 一開機 同你check一check先:smilie_:10:

norton都係:smilie_:10:
回到最頂傳統版

選擇頁數