無雙系列(真三,大蛇)

主題列表 登入
五星白金會員 #1
P.S請將下列所有 torrent改為rar
P.S將save放在 (請睇清楚路徑,,少一資料夾都唔得)
C:\Documents and Settings\XXXXXXXXX\My Documents\KOEI\Musou OROCHI\Savedata      

==SAVE==

【全人物1lv存檔】
全人物1lv存檔 轉自:jaff2826

【全人物99lv存檔】----- 入面少左[Musou OROCHI]資料夾,,自己加翻,,否則入到去未齊人
全人物99lv.save.rar.torrent  轉自:火野亂太郎

【勢力/正傳/外傳全開 全人物99lv 4級武器存檔】
勢力外傳全開.rar.torrent  轉自:火野亂太郎

==修改器==

【武器修改器】  轉自:jaff2826
無雙Orochi 武器修改器

【繁體中文漢化包】
繁體中文漢化包V3版  轉自:jaff2826

【無雙大蛇繁體中文 12項屬性修改器】
12項屬性修改器  轉自:jaff2826

【無雙大蛇存檔修改器Ver1.0】----- 開唔到的下載 Microsoft .NET Framework 2.0 ( HERE )
無雙大蛇存檔修改器Ver1.0.rar.torrent  轉自:火野亂太郎

【無雙大蛇存檔修改器Ver 1.2】----- 使用說明
無雙大蛇存檔修改器Ver 1.2  轉自:jaff2826

【無雙大蛇存檔修改器Ver 1.3】
無雙大蛇存檔修改器Ver 1.3  轉自:火野亂太郎

【無雙大蛇存檔修改器Ver 1.4】
無雙大蛇存檔修改器Ver 1.4  轉自:火野亂太郎

【7項屬性修改器】----- 使用說明
7項屬性修改器  轉自:jaff2826

【無雙大蛇修改器Ver 1.4】
無雙大蛇修改器Ver 1.4  轉自:jaff2826

二轉會員 #2
冇個用到:face_l_17: :face_l_17:
用到7項屬性修改器:smilie_O_o:

五星白金會員 #3
原帖由 cDu~ 於 2008-3-24 07:57 PM 發表
冇個用到:face_l_17: :face_l_17:
用到7項屬性修改器:smilie_O_o:

吓:face_l_17: ......將torrent改為rar,,將save放左 C:\Documents and Settings\XXXXXXXXX\My Documents\KOEI\Musou OROCHI\Savedata
二星初級會員 #4
唔該 點解d 99lvsave 修改器等等既野 個bt都話解碼錯誤 請重新dowlond檔案但重新之後又係咁既= =
二轉會員 #5
全人物1lv個個玩啊-__-
入到去20條友都無-.-

我應該知咩事=.=!......係咪D關未開晒 就未齊人-.-!?

五星白金會員 #6
原帖由 kitkit3178 於 2008-3-24 10:59 PM 發表
唔該 點解d 99lvsave 修改器等等既野 個bt都話解碼錯誤 請重新dowlond檔案但重新之後又係咁既= =

唔該睇Psot置 [P.S]
二轉會員 #7
原帖由 jaff2826 於 2008-3-24 08:14 PM 發表

吓:face_l_17: ......將torrent改為rar,,將save放左 C:\Documents and Settings\XXXXXXXXX\My Documents\KOEI\Musou OROCHI\Savedata

放左啦,點知佢一入game就同我彈番出黎-.-
好在有backup原本果個save:smilie_:P2:
五星白金會員 #8
原帖由 cDu~ 於 2008-3-25 12:24 AM 發表

放左啦,點知佢一入game就同我彈番出黎-.-
好在有backup原本果個save:smilie_:P2:

有冇放埋 inputmap1 + 2 ???
二轉會員 #9
原帖由 jaff2826 於 2008-3-25 12:33 AM 發表

有冇放埋 inputmap1 + 2 ???

係呀,全部放哂
八星無敵會員 #10
樓主你用修改器搞到全人物lv1嗎....?
二星初級會員 #11
請將下列所有 torrent改為rar
點改--w-- sorry 真係唔知唔係玩野
三星高級會員 #12
點解我用左個 全人物99lv存檔
入到去個戰場畫面 花晒既=口="
照番平時咁玩就冇事-,-...
(係玩story mode先係咁- -         玩free mode反而冇事-.-d人物重齊晒)
點解會咁既:face_l_17: :smilie_O_o:

五星白金會員 #13
原帖由 MR.逸星 於 2008-3-25 09:33 AM 發表
樓主你用修改器搞到全人物lv1嗎....?

唔係亞,,搞到9999lv,,但入唔到game,,所以不推薦用

原帖由 CooLIcE越神 於 2008-3-25 07:07 PM 發表
點解我用左個 全人物99lv存檔
入到去個戰場畫面 花晒既=口="
照番平時咁玩就冇事-,-...
(係玩story mode先係咁- -         玩free mode反而冇事-.-d人物重齊晒)
點解會咁既:face_l_17: :smilie_O_o:

你試下改翻自己原先的畫面設定,,如1024x768

原帖由 kitkit3178 於 2008-3-25 12:08 PM 發表
請將下列所有 torrent改為rar
點改--w-- sorry 真係唔知唔係玩野

將torrent右click開啟檔案,,揀 WinRAR
六星鑽石會員 #14
點解我用個存檔修改器,佢話: 應用程式正常初始 0xc0000135 失敗
係唔係我無左0xc0000135..........
五星白金會員 #15
原帖由 夢幻寒冰 於 2008-3-25 08:11 PM 發表
點解我用個存檔修改器,佢話: 應用程式正常初始 0xc0000135 失敗
係唔係我無左0xc0000135..........

Download Microsoft .NET Framework 2.0
http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
六星鑽石會員 #16
原帖由 jaff2826 於 2008-3-25 08:29 PM 發表

Download Microsoft .NET Framework 2.0
http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe

係唔係裝完就得?
樓主大大可唔可以post個有哂全部角色,不過係1lv乜都無....><

二星初級會員 #17
正傳 外傳全開都唔得啵- -
樓主 個位一定要c: ??
我隻game裝係d: 咁都要放係c: :smilie_O_o:
五星白金會員 #18
原帖由 siu浚 於 2008-3-29 04:57 PM 發表
正傳 外傳全開都唔得啵- -
樓主 個位一定要c: ??
我隻game裝係d: 咁都要放係c: :smilie_O_o:

你試試放係 d:
二星初級會員 #19
D:都唔得
:face_l_17:
一星新手會員 #20
4lv武 d屬性係米全10架?????????????????
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數