街頭足球 Online 球會及盃賽區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

開會目的:
主要希望收到有潛質既球員, 而我地再加以培訓, 令佢地成為獨當一面既新星

收人標準
1. 30lv up
2. 有良好既意識
3. 品格良好
4. 虛心學習

聯絡方法:
可以聯絡  傻庭 或 眼鏡蛇

主埸球衣: 意大利
作客球衣: 羅馬

各球員號碼

若曦                               7/23

Fung                               10

傻庭                                  8

眼鏡蛇                              14

阿豪                                  9

西鄉政光                           4     

武豐                                27

牙楚                                  5

血肉城牆                          19

hing                               11

神勇豆腐軒                         3

RMA.大少                     待定

餃子                               待定           

鬼鬼〞                            待定

P.Senderos                   5 or 6 or 20

負碌                                 76

東區美斯                           28

死裡逃生                           17

峰少                                 18

朗                                    99

W.Rooney                   待定

黎緊新既一年, 希望各位可以更加努力 ~ 令球會更上一層樓 :cheers:

三星高級會員 #2
你走左- -真係估你唔到= =
四星黃金會員 #3
哈哈, 係ar, 都係諗住開個球會玩下咁
六星鑽石會員 #4
西記又小一人:smilie_:10:
六星鑽石會員 #5
小球會要成功要學熙做榜樣@@
六星鑽石會員 #6
原帖由 0o艾加仔o0 於 2008-3-31 09:10 PM 發表

你不如開返個:smilie_8):
四星黃金會員 #7
原帖由 0o艾加仔o0 於 2008-3-31 09:10 PM 發表

我無熙咁有錢 @@
二轉會員 #8
原帖由 小晨曦 於 2008-3-31 09:56 PM 發表

我無熙咁有錢 @@

我都係甘話
六星鑽石會員 #9
我更加冇錢啦- -人地熙哥炒股票既...雖然我都識= =
五星白金會員 #10
又新球會係好事~~~
起碼打散 d 人~
唔洗偏向一個球會座大..
六星鑽石會員 #11
咁都要有人入先得架:smilie_:)3:
四星黃金會員 #12
原帖由 凱旋 於 2008-4-1 01:36 PM 發表
又新球會係好事~~~
起碼打散 d 人~
唔洗偏向一個球會座大..

你指某一個球會座大係邊個ar ?? @@
六星鑽石會員 #13
原帖由 小晨曦 於 2008-4-1 09:57 PM 發表

你指某一個球會座大係邊個ar ?? @@

ABCDEFGface_l_18:
四星黃金會員 #14
原帖由 §~對唔起~§ 於 2008-4-1 09:58 PM 發表

ABCDEFGface_l_18:

呃post :face_l_17:
六星鑽石會員 #15
ABCDEFG=PXXXXXX   不算呃post
二轉會員 #16
原帖由 0o艾加仔o0 於 2008-4-2 01:11 PM 發表

你打衣的野米呃post lo
四星黃金會員 #17
原帖由 0o艾加仔o0 於 2008-4-2 01:11 PM 發表

我都唔係呢個球會出身既 :ro08:
六星鑽石會員 #18
原帖由 小晨曦 於 2008-4-1 11:35 PM 發表

呃post :face_l_17:

邊有face_l_18:
四星黃金會員 #19
你有 face_l_18:
六星鑽石會員 #20
原帖由 小晨曦 於 2008-4-3 12:24 AM 發表
你有 face_l_18:

你都有face_l_18:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數