《希望》軍團專區

主題列表 登入
二星初級會員 #1
只要係香港人,唔搞事都可以入得
公會會定時搞活動
本團以經重新更改,重開目的係為左香港人團結,一齊對抗台仔既野蠻,有心人仕可以入本團一齊玩,一齊打王,升lv,傾計,意可密,不殺

二星初級會員 #2
我想問個會有幾多人a'我想入a"'但係我得20lv
二星初級會員 #3
現時得23人,可能因為個簡易所既問題而小左好多香港人,只要係香港人都可以入^^可以係game密我呀
四星黃金會員 #4
我想入我msn law8963@msn.com
一星新手會員 #5
不殺天=_="我係你公會第2粒星:smilie_:D3:
三星高級會員 #6
仲收唔收人????
二星初級會員 #7
要入會既朋友...........請係game到密(不殺天,海夜雪,一囍一,紅彗星)都可以的QQ
論壇乞丐 #8
我可加入嗎..請晚上10點後密我ID:oO香港Oo
三星高級會員 #9
團長老婆到此一遊:smilie_:D3:
三星高級會員 #10
我想知個會咩級,平日有幾多人ONLINE,會唔會幫D低LV既人升LV上去,教佢地
二星初級會員 #11
咩級重要?????會唔會幫低lv我諗依d係依到係我個團既人都會答到你的了
三星高級會員 #12
要點先加入到  我岩岩玩番=0=

二星初級會員 #13
更新一樣野,入左團既朋友3日唔見人一定踢,要入既自己考慮好先再密我地,我團唔要一d入左又唔on既人QQ
一星新手會員 #14
原帖由 peach1230 於 2008-5-5 03:36 PM 發表
團長老婆到此一遊:smilie_:D3:

團長二奶到此一遊:em014:
三星高級會員 #15
原帖由 C-hing 於 2008-5-15 06:31 AM 發表

團長二奶到此一遊:em014:

@@星旋入黎玩野作死你呀-0-
你幾時變性做左女人架,點解我地唔知既:ro08:
二星初級會員 #16
e.....得個大婆同2奶浦左頭ja po@@,d3,4,5奶死左去邊0.0
三星高級會員 #17
3奶=衰仔,4奶=紅彗星,5奶=警,6奶=丫頭,7奶=小靈
老公真係艷福不淺....kaka
一星新手會員 #18
原帖由 peach1230 於 2008-5-16 01:48 PM 發表
3奶=衰仔,4奶=紅彗星,5奶=警,6奶=丫頭,7奶=小靈
老公真係艷福不淺....kaka

排到個靚位:em053:
二星初級會員 #19
我做左偉小寶po@o@wakakaka
一星新手會員 #20
原帖由 不殺天 於 2008-5-17 12:41 PM 發表
我做左偉小寶po@o@wakakaka

死基佬版
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數