街頭足球 Online 球會及盃賽區

主題列表 登入
三星高級會員 #1
各位會員:
Quartet 現在會有一個內部FUNCTION

致:各位會員
現Q記會會員請投票,選擇在赤壁開始時選用那一個國家
1:蜀
2:魏
3:吳

六星鑽石會員 #2
我地係唔係有2隻sm-.-
有邊2隻:face_l_17:
VIP會員 #3
自己睇啦...咁都要係度呃 post:smilie_O_o:
六星鑽石會員 #4
邊有呃:smilie_:10:

花仔下次打cup出咩人:smilie_:D3:

記住唔好出我~

我淆底的:smilie_8):
三星高級會員 #5
原帖由 §~對唔起~§ 於 2008-4-8 07:19 PM 發表
我地係唔係有2隻sm-.-
有邊2隻:face_l_17:

都話左有動物同歌手
仲問=.=
六星鑽石會員 #6
原帖由 joelmh1010 於 2008-4-8 08:43 PM 發表

都話左有動物同歌手
仲問=.=

我唔知邊個係歌手呀-/-
get唔到:smilie_/(:
一星新手會員 #7
face_l_18: 痴膠花~.~:ro07:
so bad
六星鑽石會員 #8
原帖由 │☆_小怡〞 於 2008-4-8 08:59 PM 發表
face_l_18: 痴膠花~.~:ro07:
so bad

做咩冇啦啦話佢so bad:face_l_17:
二轉會員 #9
原帖由 §~對唔起~§ 於 2008-4-8 07:21 PM 發表
邊有呃:smilie_:10:

花仔下次打cup出咩人:smilie_:D3:

記住唔好出我~

我淆底的:smilie_8):

我都係 我睇av就全ser都知姐玩cup 一般ja
六星鑽石會員 #10
唉...算啦, 膠花冇啦啦踢左我喇.... 睇黎我已經系DREAM冇哂地位, 冇人記得我啦....:cry: :mad:
四星黃金會員 #11
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-4-8 10:48 PM 發表
唉...算啦, 膠花冇啦啦踢左我喇.... 睇黎我已經系DREAM冇哂地位, 冇人記得我啦....:cry: :mad:

仲好講
你幾時先返黎dream呀!!!!
唔好放隻唔on既st係度

你知唔知我好掛住你呀仆街仔:smilie_/(: :smilie_/(:
二轉會員 #12
原帖由 13299260 於 2008-4-9 12:05 AM 發表

仲好講

你知唔知我好掛住你呀仆街仔:smilie_/(: :smilie_/(:

我都很拼住你ar
一星新手會員 #13
~.~咁so good:mad:
六星鑽石會員 #14
原帖由 13299260 於 2008-4-9 12:05 AM 發表

仲好講

講真...隻st + cb 既ac會完會考應該放......或者遲d再升隻新仔返黎 :smilie_8):
二轉會員 #15
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-4-9 10:06 AM 發表

講真...隻st + cb 既ac會完會考應該放......或者遲d再升隻新仔返黎 :smilie_8):

我會考都照玩la 一陣玩返la
六星鑽石會員 #16
原帖由 andrewchm 於 2008-4-9 10:40 AM 發表

我會考都照玩la 一陣玩返la

我個間好難原校升...唔俾心機唔得:smilie_O_o: , 講真...邊個會有機唔想打.....:ro03:睇下夜d溫成點先算啦......
二轉會員 #17
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-4-9 01:59 PM 發表

我個間好難原校升...唔俾心機唔得:smilie_O_o: , 講真...邊個會有機唔想打.....:ro03:睇下夜d溫成點先算啦......

我一早知自己升唔到so 逼不得已先玩kicks
六星鑽石會員 #18
原帖由 ┌↑謝拉特》┐ 於 2008-4-9 10:06 AM 發表

所以踢你咪做得好岩囉face_l_18:
六星鑽石會員 #19
原帖由 andrewchm 於 2008-4-9 07:10 PM 發表

我一早知自己升唔到so 逼不得已先玩kicks

咁你升唔到做咩=.=
掃街:ro08:
六星鑽石會員 #20
仲未有人答我邊個係歌手=.=
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數