國際足盟 FIFA

主題列表 登入
二星初級會員 #21
對阿仙奴黎講就係~~~
龍門我鐘意用紐亞同卡斯奧~~
佢地2個又平又好用...:thup:
八星無敵會員 #22
原帖由 lam_exe 於 2008-4-30 08:58 PM 發表
對阿仙奴黎講就係~~~

紐亞的確係唔錯
二星初級會員 #23
又加多左1個攻中
CAM  Renato Augusto (連拿度阿古士圖--費林明高)
四星黃金會員 #24
原帖由 lam_exe 於 2008-4-30 08:58 PM 發表
對阿仙奴黎講就係~~~

我既意思即係唔買其他龍門..係阿記3個龍門中
法比安斯基係可以升到最勁

紐亞好屈..可以升到上9x
三星高級會員 #25
現實既比比的確好無用 但係打FIFA升到9十幾嫁
重有加高同馬些路都係
八星無敵會員 #26
原帖由 realmadrid2008 於 2008-5-3 08:43 AM 發表
現實既比比的確好無用 但係打FIFA升到9十幾嫁
重有加高同馬些路都係

現實既比比...好飄忽囉我覺得就
代表作就係巴塞主場對皇馬囉...佢都封到好多位
一星新手會員 #27
Kompany超正
好多位都得
又好升
四星黃金會員 #28
我發現左一樣野
大衛施華打中堅會由本身88升到去92=.="
二星初級會員 #29
唔知係咪fifa入面有d bug~~~
我之前試過將nani擺中堅位~~~
能力值竟然有102:funk: :funk: :funk:
但係我重新開機之後就冇左~~~

四星黃金會員 #30
仲有...最近買左Mertesacker
我本身係market度睇佢係得87..一買返黎就有92..我o左嘴
二星初級會員 #31
咁又正常wor~~
有d球員係market度睇係低小小
一買返黎就會高d
四星黃金會員 #32
原帖由 lam_exe 於 2008-5-22 03:37 AM 發表
咁又正常wor~~
有d球員係market度睇係低小小
一買返黎就會高d

唔係喎...好多時我甿人都係一樣=.="
二星初級會員 #33
睇下邊d啦~~~有d一樣
但係有d買番黎之後能力會高左...
好似F.torres為例...如果你唔係用liverpool
而又唔買佢ge話...佢最多去到89
但係你買佢返黎就會有90幾
四星黃金會員 #34
姐係轉一轉會可能會高d?
我發覺玩fifa速度好重要...
所以我放走左艾迪巴約...因為佢太慢

有冇其他左右翼建議黎買下
仲有中堅
二星初級會員 #35
中堅我真係建議mertesacker,,,,,曼城個richards都好好...
如果唔想咁貴ge可以買kompany..都幾好
我打曼聯ge....我就用番rio ferdinand+vidic 都好勁
後備就用原本pique+買番黎kompany

至於左右翼...平d有quaresma...貴d有j.navas,,,nani,,,c7,,,silva
fifa勁ge翼都不外符呢幾個~~一係robben,,,ribery都唔錯(不過我自己唔太鐘意用)
schweinstiger都可以考慮~~~但係佢就冇以上果d球員咁快....不過抵用

我都覺得快係好緊要....所以我之前買左ibrahimovic覺得佢唔夠快所以賣左...
四星黃金會員 #36
mertesacker我買左...因為唔可以再用k.toure..因為佢開始跌...所以賣走佢...依家要買返個中堅

翼既話我唔想用c7...個個成日用c7...搞到c7係必買貨咁..
schweinstiger有兩個問題...一係唔夠速度..二係佢有時下半場就冇氣冇力(姐係條bar果度變左黃色)...跑既話..更加慢

silva我買左喇...依家差一個翼...
都係買nani算喇=="
二星初級會員 #37
加左個新人
CF -- Hunt  (亨特--雲達不來梅)

一星新手會員 #38
推一個平ge 中堅:

cutis davis in 西布朗~
第5季都有8x~
開始有76.....

最重要係,佢about 5m 已經買到~
二轉會員 #39
原帖由 多啦A夢! 於 2008-5-30 11:22 AM 發表
mertesacker我買左...因為唔可以再用k.toure..因為佢開始跌...所以賣走佢...依家要買返個中堅

翼既話我唔想用c7...個個成日用c7...搞到c7係必買貨咁..
schweinstiger有兩個問題...一係唔夠速度..二係佢有時下半場 ...

你阿仙奴點樣買到曼聯人:smilie_??:
另外推介一個CM  米基爾華路素 Miguel Veloso 士砵亭 <-呢個人都幾好用

四星黃金會員 #40
係喇...買唔到..唔跳有咩辦法
不過我依家買左祖亞昆...跑得幾快...升到9x
回到最頂傳統版

選擇頁數