Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
三星高級會員 #1
有人鐘意神裝打機...有人會原地踏步 請各位正道人士不要介意

以下係2g老金到復制

裝備箱子
01195EE8

+0  +1  +2  +3  +4  +5  +6  +7  +8  +9  +A  +B  +C  +D  +E  +F

1195EE0                                                 01  05   74  02              **------             (第一件裝)
1195EF0   ----------------**  01  05  77  02              **--------------------------**              (第二件裝)

每隔8個雙碼一件裝

01 代表有裝
05 代表裝備類型  05是近戰+炮類 06是弓弩笛類 防具(00~04是腳頭身手腰)
74 02 代表件裝代碼

第一件裝係+E~+3 (+E~+3 有4對雙碼)位一對可入一粒珠

第二件裝係第二行既+A~+F  

重有一個貼士比大家 最好兩件兩件咁改 唔係好易亂晒 一改錯小小野就會死機 又要重新開機架啦

例如重魂珠 (+風壓)  老金化碼係    0450  咁係+E到就打 50 +F 04 咁為之一對

每一件裝包括武器 都可以入到3粒珠 姐係有18個孔 每個孔都可以無視粒珠既LV!! 姐係你入仙人珠既話可以1件裝加到15達人@@!!

如有問題 回覆吧  覺得好既 不仿+個GOOD呀=]!!

六星鑽石會員 #2
又老金:ro10:
四星黃金會員 #3
一早知修改=v=
e家沒64lv...裝..d裝搞到64v都係得8lv防
but 你用親e d裝 玩xgame/xlink果d會比人踢@@
二轉會員 #4
你呢個算教學嘛...?
要教人..就詳細d..
寫埋d珠既碼..
二轉會員 #5
原帖由 asdasdhk 於 2008-4-10 05:16 AM 發表
一早知修改=v=
e家沒64lv...裝..d裝搞到64v都係得8lv防
but 你用親e d裝 玩xgame/xlink果d會比人踢@@

宜家唔洗改裝
係玩改自身防
可以改到成5m幾防-.-
八星無敵會員 #6
又老金-.-
改到5m防真係有用先好wo-.-
一星新手會員 #7
唔係有定值傷害咩....
就算5m幾防...操作差都會貓車..
雖然5m幾防...想比d龍連combo死好難..=_,=!!
五星白金會員 #8
原帖由 聽風許願 於 2008-4-10 07:05 PM 發表
唔係有定值傷害咩....
就算5m幾防...操作差都會貓車..
雖然5m幾防...想比d龍連combo死好難..=_,=!!

我剩係知5萬幾防比任何怪車都唔扣血
浮龍招秒殺技我就唔知了
VIP會員 #9
原帖由 鬼王將_Sai 於 2008-4-10 07:08 PM 發表

我剩係知5萬幾防比任何怪車都唔扣血
浮龍招秒殺技我就唔知了

印象中紅黑火車同浮岳吸風都係一擊必殺-_-

不過有根性就另計
五星白金會員 #10
老老實實 自己落手玩 仲過癮喇~
五星白金會員 #11
如果5m防同6招技比我改-.-
我改6招技好過
5m防你不如唔好玩啦,你亂打只要係咁打隻怪就一定殺到
五星白金會員 #12
原帖由 43B巴士站 於 2008-4-10 08:22 PM 發表
如果5m防同6招技比我改-.-
我改6招技好過
5m防你不如唔好玩啦,你亂打只要係咁打隻怪就一定殺到

嗯,不過比我玩老金都只會玩到改名,睇血都唔會玩,因為玩老,就算只係睇血都覺得玩黎冇意思,玩得多自然會知隻怪大約幾多血架la,想知幾時捉咪+捉珠,咁先有mhp既 feel
VIP會員 #13
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-4-10 08:49 PM 發表

嗯,不過比我玩老金都只會玩到改名,睇血都唔會玩,因為玩老,就算只係睇血都覺得玩黎冇意思,玩得多自然會知隻怪大約幾多血架la,想知幾時捉咪+捉珠,咁先有mhp既 feel

不過我有時同fd打想捉...

粒野一變黃色就死埋-____-"捉唔到
五星白金會員 #14
原帖由 chunwailui 於 2008-4-10 08:57 PM 發表

不過我有時同fd打想捉...

粒野一變黃色就死埋-____-"捉唔到

我同fd打會就住就住打,一黃就停手
VIP會員 #15
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-4-10 08:59 PM 發表

我同fd打會就住就住打,一黃就停手

我同d fd打就唔會理架喇= =

理佢三七廿一衝上前劈獲金ge

通常隻野會狂fing頭&失衡
五星白金會員 #16
原帖由 chunwailui 於 2008-4-10 09:01 PM 發表

我同d fd打就唔會理架喇= =

理佢三七廿一衝上前劈獲金ge

通常隻野會狂fing頭&失衡

當有人開左激運想捉多d料,我先會咁...有人開左解體大就捉,玩死佢xD
VIP會員 #17
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-4-10 09:22 PM 發表

當有人開左激運想捉多d料,我先會咁...有人開左解體大就捉,玩死佢xD

-____-"我通常係咪都殺...

佢想掘就放小爆炸走佢= =
五星白金會員 #18
原帖由 chunwailui 於 2008-4-10 09:24 PM 發表

-____-"我通常係咪都殺...

佢想掘就放小爆炸走佢= =

-口-我地9成唔帶小爆,掘屍就守住條屍,一走埋黎用打飛技打走佢...
VIP會員 #19
原帖由 ︴.﹏.權少 於 2008-4-10 09:36 PM 發表

-口-我地9成唔帶小爆,掘屍就守住條屍,一走埋黎用打飛技打走佢...

用腳IS OK a_a
五星白金會員 #20
原帖由 chunwailui 於 2008-4-10 09:39 PM 發表

用腳IS OK a_a

打飛會爽d:ro07:
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數