《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #1
同盟:   風起雲湧

幫派名稱 :    弒族

幫主名稱 :    killer3x

副幫:   曹俠 侍魂 日日野清矢 飛天小肥豬  etc

長老:   老吹 黑桃 etc.

幫派等級 :    5 LV

幫派簡介 :     墨魂最有歷史幫派 中立幫派 愛好和平的玩家 歡迎加入

加入條件 :      50 lv 以上

幫派規則 :    不生事 愛好和平 團結

--------------------------------------------------------------------------------

幫派名稱 :    弒魂

幫主名稱 :    PriNcE傲雪

副幫:    Alvin93, 林Lam, PriNce情怨, 逆我者亡

長老:    小號 孖妹

幫派等級 :    5 LV

幫派簡介 :     墨魂最有潛力幫派

加入條件 :    50Lv 以上

幫派規則 :    不生事 愛好和平 團結

-------------------------------------------------------------------------------------

幫派名稱 : 忘憂

幫主名稱 :  池林

副幫:    樑仔, 墨香戰神 ,

長老:   珠西

幫派等級 : 5LV

幫派簡介 :     墨魂 最有潛力 的 幫派

加入條件 :   50Lv 以上

幫派規則 :   不生事 愛好和平 團結

短期目標:
大量收人,誠邀各路英雄加入,為太坦作準備,
    因為太坦開發幫派人數上限為55人,
    所以希望所有成員幫手收人,發揮團結精神!

三星高級會員 #2
會員黎報到一下><,歡迎加黎風起雲湧o既盟
四星黃金會員 #3
陰功
me係第2個>.<
唔制呀
二星初級會員 #4
點解我係第3個- -"

我係 弒魂 ge

多多指教^^
三星高級會員 #5
返學前上一上網係好o既:smilie_:10:
三星高級會員 #6
支持..支持:smilie_/):
             先行報到..]
二轉會員 #7
凸曬你地@@ 呵呵..
二星初級會員 #8
加油啊 KILLER3X :ro07:

一星新手會員 #9
我應該用咩身份報到好face_l_18:
二轉會員 #10
原帖由 @蘋果@ 於 2008-4-10 08:45 PM 發表
我應該用咩身份報到好face_l_18:

你用屎忽仔咪得囉@@
一星新手會員 #11
死人大咪華:smilie_/(:
信唔信開人黎恰你face_l_18:
二轉會員 #12
原帖由 @蘋果@ 於 2008-4-10 11:26 PM 發表
死人大咪華:smilie_/(:
信唔信開人黎恰你face_l_18:

恰到俾你恰-__-"!!怕怕:smilie_:)3:
一星新手會員 #13
恰你咪恰你:smilie_/):
不過你唔準開番戰影黎恰我face_l_18:
三星高級會員 #14
有相睇~大家來留言啦~
三星高級會員 #15
happy,張相有我份~.~
VIP會員 #16
麻煩跟以下格式修改一下:
幫派名稱 :

幫主名稱 :

幫派等級 :

幫派簡介 :

加入條件 :

幫派規則:

之後計好有10個幫員回覆後, 就會高亮了=
多謝合作=)
二轉會員 #17
原帖由 @蘋果@ 於 2008-4-11 07:54 PM 發表
恰你咪恰你:smilie_/):
不過你唔準開番戰影黎恰我face_l_18:

超@@

唔用囉@@ 用第2隻..哈哈@@
三星高級會員 #18
阿奇 話你遲d 玩番 山本奇子wow~
五星白金會員 #19
幾時整個大盟呀 :smilie_:10:
一星新手會員 #20
大咪華仲有第2隻夠我打嗎:smilie_/):
come on嬰兒face_l_18:
下一頁