吞食天地任務版

主題列表 登入
三星高級會員 #1
任務名稱 楊家除害 地區 南中、西銀冶雨林
任務條件 轉生Lv25以上
任務流程 1.前往西銀冶雨林(雨林小徑2左上傳點)軍帳內與楊鋒交談後,答應協助。
2.與楊力[攻知型]或楊擎[知敏型]交談後,擇其一並練至60級(此任務NPC無法存放客棧及馬車、無法交易)。
3.練至60級後進入西銀冶洞觸發交談,再進入西銀石室會與群妖惡首、夜叉小鬼(火)x4、夜叉小鬼(風)x5進行戰鬥。
4.戰鬥結束後,即可完成任務。

獲得物品 [屬性隨機]Lv108知書(知+33、SP+175、屬性+ 2)
備註 夜叉小鬼(火):LV125、HP13147、特技-五雷轟頂、狂龍噬日、鳳凰夜叉小鬼(風):LV135、HP14166、特技-裂風彈、龍捲颶風、青龍群妖惡首(無):LV180、HP28079、特技-絕望之劍(前後二體技)
版主 #2
^^ 老千應該得閒帶女女去做:cheers:
三星高級會員 #3
原帖由 ★Blythe女女☆ 於 2008-4-11 01:52 AM 發表

am- -其實我係...

耐冇開post想熱下身姐= =唔關事~xdd

仲有呢個任務板咁死= =冇乜人開post咪求其搵d野開下囉-0-
五星白金會員 #4
原帖由 .老千. 於 2008-4-10 02:35 PM 發表
任務名稱 楊家除害 地區 南中、西銀冶雨林
任務條件 轉生Lv25以上
任務流程 1.前往西銀冶雨林(雨林小徑2左上傳點)軍帳內與楊鋒交談後,答應協助。
2.與楊力[攻知型]或楊擎[知敏型]交談後,擇其一並練至60級 ...

借問聲只寵可唔可以易&完左任會唔會收番呢?face_l_18:
三星高級會員 #5
原帖由 ~辛~ 於 2008-4-11 03:20 AM 發表

借問聲只寵可唔可以易&完左任會唔會收番呢?face_l_18:

你試下咪知囉-0-:smilie_:D4: :smilie_:D4:
版主 #6
原帖由 .老千. 於 2008-4-11 03:06 AM 發表

am- -其實我係...

耐冇開post想熱下身姐= =唔關事~xdd

仲有呢個任務板咁死= =冇乜人開post咪求其搵d野開下囉-0-

所以我先過黎幫你推post咋face_l_18:
三星高級會員 #7
原帖由 ★Blythe女女☆ 於 2008-4-11 01:51 PM 發表

所以我先過黎幫你推post咋face_l_18:

~o~我又要快d過30板face_l_18: 衝呀~~
版主 #8
原帖由 .老千. 於 2008-4-11 09:14 PM 發表

^^ 任務版推到30你係第一個

四星黃金會員 #9
原帖由 .老千. 於 2008-4-11 09:14 PM 發表

:ro08: :ro08: 你想過30版?難d啵,d人係都比你嚇走晒:smilie_:P2: :smilie_:P2:
版主 #10
原帖由 【風中之神】 於 2008-4-12 12:42 AM 發表

:ro08: :ro08: 你想過30版?難d啵,d人係都比你嚇走晒:smilie_:P2: :smilie_:P2:

^^佢叫多d仔黎就ok
三星高級會員 #11
原帖由 ★Blythe女女☆ 於 2008-4-12 01:34 AM 發表

^^佢叫多d仔黎就ok

咪係~我老千咩都唔多~係仔多XDDDD
五星白金會員 #12
原帖由 ★Blythe女女☆ 於 2008-4-11 01:52 AM 發表

\o/咪係..應該帶女女去做
五星白金會員 #13

老千努力\口/~我 十卜 你
五星白金會員 #14
原帖由 .老千. 於 2008-4-11 07:05 AM 發表

你試下咪知囉-0-:smilie_:D4: :smilie_:D4:

=.=我覺得唔會~
五星白金會員 #15
原帖由 【風中之神】 於 2008-4-12 12:42 AM 發表

風風你搵d台灣妹妹黎幫手推咪得囉 xdddd
三星高級會員 #16
wow臭天係到洗版- -
四星黃金會員 #17
原帖由 傻蝦仔8888 於 2008-4-19 04:14 PM 發表

風風你搵d台灣妹妹黎幫手推咪得囉 xdddd

:redface: :redface: 幫我推就得,幫佢推,我怕佢嚇親人
五星白金會員 #18
原帖由 ┼TsuBaSA┼ 於 2008-4-19 09:07 PM 發表
wow臭天係到洗版- -

完全冇呢d咁既事-.-你地搞錯左啦
五星白金會員 #19
原帖由 【風中之神】 於 2008-4-20 12:01 AM 發表

:redface: :redface: 幫我推就得,幫佢推,我怕佢嚇親人

=x=咁你快d開一個咁既post
四星黃金會員 #20
原帖由 傻蝦仔8888 於 2008-4-21 01:46 AM 發表

=x=咁你快d開一個咁既post

:ro08: :ro08: 開一個我比人推既post?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數