《伊希歐之夢》職業區

主題列表 登入
二轉會員 #41
原帖由 inlovexxf 於 2008-4-13 09:22 PM 發表
很想知道能堅持下去的有幾個= =

不得不拜一下如此有耐性的某女ORZ...

= =某女?
堅持係我天性...
執著係我性格...
我要戰鬥到底...
二轉會員 #42
原帖由 inlovexxf 於 2008-4-13 09:22 PM 發表
很想知道能堅持下去的有幾個= =

不得不拜一下如此有耐性的某女ORZ...

我應該會堅持呢- -"
原帖由 赤翼﹏告死天使 於 2008-4-13 09:19 PM 發表

有可能用技唔洗用= =
不過機會都好少...
見到火箭個d...要用一支...
普通技唔洗...咁可以玩魔弓@.@

魔弓唔洗箭的可能真的很微呢..
但如果真係咁..咁弓手應該唔會變冷門吧= =!?
二轉會員 #43
= =嗯...中衛形既職有時真係無咩團要呢......
二轉會員 #44
原帖由 乂﹏影﹏乂 於 2008-4-13 09:24 PM 發表

我應該會堅持呢- -"

魔弓唔洗箭的可能真的很微呢..
但如果真係咁..咁弓手應該唔會變冷門吧= =!?

高lv鎗手既型...
我估都會帶動到...
唔少人玩既= =
我追求...唔用魔法...
遠程擊殺...唔扣血...
四星黃金會員 #45
有氣勢什麼都能做到~
不足的就用勇氣去彌補~
二轉會員 #46
原帖由 試作機...吧? 於 2008-4-13 09:25 PM 發表
= =嗯...中衛形既職有時真係無咩團要呢......

單練就可以啦- -"
二轉會員 #47
原帖由 乂﹏影﹏乂 於 2008-4-13 09:26 PM 發表

單練就可以啦- -"

= =我果時係星夢 自己單練到6xlv已經嘔哂血
唔好再講呢個
三星高級會員 #48
木の矢          1 G
鋼の矢          3 G
爆矢        5 G
炎の矢          20 G
水の矢          20 G
大地の矢  20 G
風の矢        20 G

最後我用個祭師帶自己升= =冏
四星黃金會員 #49
原帖由 乂﹏影﹏乂 於 2008-4-13 09:26 PM 發表

單練就可以啦- -"

還是希望團的素質不要那麼差,不要有職業歧視= =
三星高級會員 #50
對了 有沒有攻速型 弓手
二轉會員 #51
原帖由 ratix 於 2008-4-13 09:28 PM 發表
大地の矢  20 G

呢隻game可以開雙的吧?
二轉會員 #52
原帖由 ratix 於 2008-4-13 09:28 PM 發表
大地の矢  20 G

阿..都唔係好貴姐..但..真係1蚊1- -?!20蚊1- -!?
四星黃金會員 #53
大地の矢  20 G

這個就是如此有耐性的真相!!
能撐下去真的很了不起……
六星鑽石會員 #54
大地の矢  20 G

有沒有以上箭的攻擊能力,哈
三星高級會員 #55
1蚊1枝 20蚊都係1枝,so good
六星鑽石會員 #56
原帖由 ratix 於 2008-4-13 09:32 PM 發表

大大咁有錢,唔至在果1千幾百啦``=3=
二轉會員 #57
原帖由 ratix 於 2008-4-13 09:32 PM 發表

= =死人架喂...
三星高級會員 #58
呢d野,你話有個時就有ga la(個網好卡,唔講至la 886各位弓手~ yo)
二轉會員 #59

咁大約用幾多支先擊倒1隻怪- -!?
二轉會員 #60
= =啊...呢隻game打怪有無錢出
有就無咩問題 無就真係會死人呢
回到最頂傳統版

選擇頁數