FreeStyle

主題列表 登入
二星初級會員 #1
自從洛比我入左A.I.G之後~~
好似實力勁左..
可能因為仔仔佢地比多左機會我~
右話我有咩錯處@_@
真係好好人
有時同我玩~
SO我係度話:
A.I.G出品必定係佳品^^

(我個人意見,不喜匆凸)

唔係宣傳唷!
但a.i.g真係好好.\/.

四星黃金會員 #2
第一:victory:
冇啦..都係要同D有水準既人玩先會進步:ro07:
要比人吊下先會有進步[話說以前被人吊到上天花板的說:smilie_O_o: ]

二星初級會員 #3
比人吊下好鬼正:smilie_:10:
{哈哈}
五星白金會員 #4
A.I.G出品必定係佳品=.=
四星黃金會員 #5
原帖由 ●牙夆● 於 2008-4-29 12:04 AM 發表
比人吊下好鬼:smilie_:10:
{哈哈}

話說以前比人吊無數次,但吊最勁果次直頭訓教果時,吊我既字句係我腦海中狂漂出黎:smilie_O_o:
真係成個人灰哂,當然啦,唔講你錯改善唔到
不過要唔要用到的話呢..:smilie_:10:
就因人而異啦:smilie_:D4:
二星初級會員 #6
你唔認同-3-?
做咩要有""=.=""?
二星初級會員 #7
可能啦-3-
最好唔好~會死人架A_A
四星黃金會員 #8
因為佢唔係佳品face_l_18: [講笑渣唔好插我呀:em014: ]
二星初級會員 #9
插插插~_~

{你咁勁- -點插呀}
三星高級會員 #10
原帖由 籃版飛彈 於 2008-4-29 12:01 AM 發表
第一:victory:
冇啦..都係要同D有水準既人玩先會進步:ro07:
要比人吊下先會有進步[話說以前被人吊到上攻花板的說:smilie_O_o: ]

你呢句好有骨=.="冇負出 就冇成果咖啦
唔吊唔化 一吊就化  化左就前途無可限量

四星黃金會員 #11
原帖由 0o囝囝o0 於 2008-4-29 12:19 AM 發表

你呢句好有骨=.="冇負出 就冇成果咖啦

的確,但係我句野冇骨啵:smilie_/):
講真話渣:smilie_:10:
而且我都比N多人吊過啦:smilie_:)3:
二星初級會員 #12
仔仔回我個post-3-
好感動:ro01: :ro01:
二星初級會員 #13
咁你係咪吊個n咁多個人@_@
呵呵:smilie_:10: :smilie_:10:
四星黃金會員 #14
咁又唔係既..一DD人啦,有D好似我咁聽教聽話咪係囉face_l_18:
有D一吊就SAY 88,有油又SAY88[亂嗡了開始:smilie_:P2: ]
有D真係比你一吊就唔係化,係發癲
吊返你轉頭架face_l_18:
我仲好記得果位東[ ]西北[界][王][神]  呀:fire: ((廢事直指人名啦,一陣又出黎吊到我上天花板:smile_13.gif: ))
真係唔知笑好定喊好囉:smile_13.gif:

五星白金會員 #15
又多一個吹水post:victory: :victory:
二星初級會員 #16
呵呵=3=
有d人係咁架啦
think佢自己岩哂
比人話就吊返人-3-
四星黃金會員 #17
得閒吹下水唔錯丫:cheers:
大家努力呀:handshake:
二星初級會員 #18
原帖由 etphonehome 於 2008-4-29 12:27 AM 發表
又多一個吹水post:victory: :victory:

咩2c丫你-3-
唔係吹水架-3-
打你丫拿:band: :band:
二星初級會員 #19
原帖由 籃版飛彈 於 2008-4-29 12:28 AM 發表
得閒吹下水唔錯丫:cheers:
大家努力呀:handshake:

飛彈話好唔可以say no
四星黃金會員 #20
原帖由 ●牙夆● 於 2008-4-29 12:29 AM 發表

飛彈話好唔可以say no

唔係好明你想講咩啵:smilie_O_o:
唔可以SAY NO:ro08: ?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數