Monster Hunter 3G tri

主題列表 登入
八星無敵會員 #21
原帖由 chunwailui 於 2008-5-10 12:29 AM 發表

唔好咁講a_a去到都望住部psp架啦

聽聲咪得囉:smilie_:10:

唔好咁啦face_l_18: 有女出黎屠龍算好喇如果face_l_18:
但cafe d囡囡仲正啦:em014: :em014:
VIP會員 #22
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 12:29 AM 發表

唔好撚教壞人呀face_l_18: face_l_18:

你好彩-____-"

評分系統壞壞地囧

如果唔係實........

加你gd:ro07:
五星白金會員 #23
原帖由 青bbb 於 2008-5-10 12:29 AM 發表

你話D STAFFS 定系CUSTOMERS先

其實我想講2樣都有...不過牙龍既肚餓程度不能想像..
八星無敵會員 #24
原帖由 青bbb 於 2008-5-10 12:29 AM 發表

梗係職員啦 d客都有d正既face_l_18:
VIP會員 #25

staff a_a

正斗~
四星黃金會員 #26
原帖由 thomas0001 於 2008-5-10 12:31 AM 發表

要沈得住氣  先有獵物上釣
一見到人便流晒口水.....哪得了
八星無敵會員 #27
原帖由 chunwailui 於 2008-5-10 12:30 AM 發表

你好彩-____-"

評分系統壞壞地囧

如果唔係實........

加你gd:ro07:

我今日都試過跟住去 bug個個版 過多陣冇 事比晒good人face_l_18:
一星新手會員 #28
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 12:29 AM 發表

我諗版主大人仲新過你face_l_18: face_l_18:
唔洗驚我同你一樣都係唔識打龍
:smilie_O_o:

=.=搵鬼信咩...你唔識face_l_18:
我覺得你信勁架啦....
八星無敵會員 #29
原帖由 青bbb 於 2008-5-10 12:32 AM 發表

我冇行動face_l_18: 得個睇字夠晒啦:em014: :em014:
五星白金會員 #30
原帖由 青bbb 於 2008-5-10 12:32 AM 發表

點知牙龍佢...我就仲細個所以口水呢家野未流住= =
八星無敵會員 #31
原帖由 今期流行 於 2008-5-10 12:33 AM 發表

=.=搵鬼信咩...你唔識face_l_18:
我覺得你信勁架啦....

唔好比高帽我帶 -.-我唔係勁人
勁人多的是
四星黃金會員 #32
原帖由 thomas0001 於 2008-5-10 12:33 AM 發表

你幾細AR~~~~~過左15就系大人
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 12:33 AM 發表

我冇行動face_l_18: 得個睇字夠晒啦:em014: :em014:

即系精神上強姦人啦.....咁GA你....咦 :smilie_:10: :smilie_:10:

八星無敵會員 #33
原帖由 thomas0001 於 2008-5-10 12:31 AM 發表

咁講我架face_l_18: 話晒我有份幫你升hr
唔好踢爆我嘛face_l_18: face_l_18:
八星無敵會員 #34
原帖由 青bbb 於 2008-5-10 12:34 AM 發表

你幾細AR~~~~~過左15就系大人

即系精神上強姦人啦.....咁GA你....咦 :smilie_:10: :smilie_:10:

我精神上唔止強姦佢咁簡單:em014: :em014:
VIP會員 #35
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 12:34 AM 發表

咁講我架face_l_18: 話晒我有份幫你升hr
唔好踢爆我嘛face_l_18: face_l_18:

你唔使比人踢爆-___-"

一睇就知na:~:
八星無敵會員 #36
原帖由 thomas0001 於 2008-5-10 12:33 AM 發表

我都唔係好大年紀架咋-.-
四星黃金會員 #37
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 12:36 AM 發表

我精神上唔止強姦佢咁簡單:em014: :em014:

好恐怖A你-.-..........你...
八星無敵會員 #38
原帖由 chunwailui 於 2008-5-10 12:37 AM 發表

你唔使比人踢爆-___-"

一睇就知na:~:

我記得你都有餓既一面face_l_18:
你上次就咁講
好彩你令女 唔係就.......:smilie_O_o:
八星無敵會員 #39
原帖由 青bbb 於 2008-5-10 12:37 AM 發表

好恐怖A你-.-..........你...

講笑姐face_l_18:
其實我對男有興趣多d:smilie_O_o:

因為可以屠龍喪dface_l_18: face_l_18:
VIP會員 #40
原帖由 牙龍~* 於 2008-5-10 12:38 AM 發表

講笑姐face_l_18:
其實我對男有興趣多d:smilie_O_o:

因為可以屠龍喪dface_l_18: face_l_18:

仲以為你同版大一樣有怪僻a_a

佢比我禁止左出席屠龍團-v-

家因佢.........................
回到最頂傳統版

選擇頁數