《天龍八部》幫派吹水區

主題列表 登入
VIP會員 #1
恭喜本幫成功升上5LV         幫城位置:武夷正南 第1個城 城名<世外桃源>

商線:雁南正南第2個城〔惡人地〕or 洱海正南第2個城

本幫現正招生  只要 80LV以上 身家清白 本幫常有古7古8團 90up既都有團係新地圖升

可以到洛陽幫會處第40號幫 與世無爭 申請入幫  或SD信比 天卍龍/甜心貓兒 入幫

會員名單於2008年11月29日更新

本幫幫主: 天卍龍 <--本人:smilie_:P2: 
 副幫主:甜心貓兒  
 內務史:★夜空°單純
     段神峰
     fa
     曉風殘月

工務史:本多忠義
     古金龍
                 逍遙无心
                 0o步驚雲o0
                 0o柚子o0
                 緣崖
                 小詩雯

弘化使:冰雪小仙女
                九尾妖狐
                屈人屎
                冷无心

其他成員:(排名不分先後)如果有講少左邊個個名請係度話番我知:smilie_/): )

90lv up

白無相
桂月香
目穿托災
小野草~
『傲兒』
『鈴兒』
o8o8o8o
楊飛
大少
高飛
少年三豐
天琳
云隨風飄
龍鰲
*民*
H灆銶HMvp
奔雷手
辰伶
EmineM
Ss豆豆sS
Ss周芷若sS
x小塋
無敵神鴨
※x紫凝*。
啊濤
恨無悔
紋身小b
降龍十八掌
路"小雨
青桐
情絲
情怨
藍豬
瞬神葵
天龍小湯圓
娣詠
飯桶13
天滅黑

PS:本幫不歡迎搗亂者或殺人狂 任何人發現如有本幫任何幫會成員在沒原因的情況下殺人 都可告知幫主/副幫 本幫正在打稻中兵團

至於商人一職會採用輪換制 任何40LV以上都可以跑商 只要向幫主/副幫申請就可以
如有人想跑商 下線者會被優先解除商人一職 給予其他想跑商的人 換句話說 就是所有人都可以跑商

三星高級會員 #2
wow~天殺龍好野啵:smilie_:D4:
打哂d資料出黎~~
不過你好似未講個幫城係邊到=0=
VIP會員 #3
係WOR= = 唔記得左:cry:

有D咩MISS左記得話我知:ro07:
四星黃金會員 #4
打錯左愁個名:smilie_:D5: :smilie_:D5:
VIP會員 #5
係WOR 改番了:thup:
VIP會員 #6
占錯了 佢真係12:30就維護:ro09:
三星高級會員 #7
我都係諗住睇下佢會唔會好似上次咁..
又遲左維護姐:ro08:
VIP會員 #8
係度吹下水吧 岩岩更新左成員名單:ro01:
三星高級會員 #9
冇人上黎既:dump:
佢地係咪唔知有呢個吹水區架
VIP會員 #10
不如係幫會主旨個度POST番個LINK出黎比D人知道下:donno:
五星白金會員 #11
30入唔入得阿-.-"   岩岩玩...番工..玩既時間好少...放假長玩...
問下得唔得先-.-廢事俾人拒絕啦
三星高級會員 #12
Hello~~~~~大家好:love2:
倫哥真係好波~咁有心機更新埋族員名單@@
不過講真我都唔係好知有呢個post=.=
係果日好似咁岩響幫頻講咩響呢度開左幫派post先上黎搵下=.=
睇黎要宣傳一下face_l_18:
三星高級會員 #13
踩場~~~~:smilie_:10: :smilie_:10:

細佬報到~~~!!!
四星黃金會員 #14
哈...都幾多人都未見過:ro08: :ro08:
VIP會員 #15
原帖由 恁凝愁 於 2008-5-21 02:07 AM 發表
Hello~~~~~大家好:love2:
倫哥真係好波~咁有心機更新埋族員名單@@
不過講真我都唔係好知有呢個post=.=
係果日好似咁岩響幫頻講咩響呢度開左幫派post先上黎搵下=.=
睇黎要宣傳一下face_l_18:

我都係幫手宣傳下個幫姐:ro01:

我多數維護前影底成員名單D相 等維護個陣冇野做就整下個D名單

唔算係好心機 只係冇野搵野黎做:smilie_:D5:
VIP會員 #16
原帖由 活潑仔 於 2008-5-21 02:20 PM 發表
踩場~~~~:smilie_:10: :smilie_:10:

細佬報到~~~!!!

咁遲先黎報到 不過有到都好過冇到:smilie_:10:
VIP會員 #17
原帖由 wtf10542 於 2008-5-21 01:28 AM 發表
30入唔入得阿-.-"   岩岩玩...番工..玩既時間好少...放假長玩...
問下得唔得先-.-廢事俾人拒絕啦

只要冇用外掛就ok了 入幫申請你應該識吧 係洛陽幫會個邊40號幫 申請就得
一星新手會員 #18
路過的............
五星白金會員 #19
你係唔係爆左人...申唔到...
VIP會員 #20
應該唔會申唔到 因為我地仲未爆人的
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數