《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
三星高級會員 #41
豬兒肯出聲收人既話  30個位唔夠用架喎  :loveliness:
二星初級會員 #42
到時咪睇樣收人囉:victory:
三星高級會員 #43
.......咁我咪會比人踢出會囉 :funk:
二星初級會員 #44
去泰國做人妖啦:smilie_/):
唔信拳哥會踢女人:smilie_:D3:
三星高級會員 #45
咁我就唔怕喇`原來拳哥唔會踢女人架  嚇死我咩!!!
二星初級會員 #46
拳哥好色 人人皆識啦:smilie_:)3:
三星高級會員 #47
呢樣野你同我知好喇~~唔好系度講呀  如果唔係好多人知架喇 不過太遲嚕:dump:
三星高級會員 #48
屈臣係披住羊皮既狼:victory: :victory:
二星初級會員 #49
靚女一唔小心 就會比佢食嫁啦:smilie_O_o:
想當年 我就係咁蝕左比佢:smilie_/(:
三星高級會員 #50
屈臣係披住人皮既色狼face_l_18: face_l_18: face_l_18:
二星初級會員 #51
其實拳哥好好人既 不過佢性欲太強姐:smilie_:D3:
二星初級會員 #52
-.-點解唔收女仔....係因為夜你嚇走曬D女仔....:smilie_:)3:
所以呢>.<夜係壞人+變態佬@.@

哥你而家比好多人知道你既真面目>>>>>披住豬皮既狼<<<<<<:em012:
怒豬=.=我無見你好多日/____\
二星初級會員 #53
其實 我收返來D會員 個個都咁咸濕..:em012:
二星初級會員 #54
原帖由 劫後餘生 於 2008-5-23 06:36 PM 發表
豬兒肯出聲收人既話  30個位唔夠用架喎  :loveliness:

無錯,,,, 收人入幫既重任交比你要:smilie_8):
二星初級會員 #55
原帖由 姒兒 於 2008-5-25 01:06 AM 發表
-.-點解唔收女仔....係因為夜你嚇走曬D女仔....:smilie_:)3:
所以呢>.>>>>披住豬皮既狼

憑我英俊相貌 迷倒萬千少女 點會嚇走d女仔
二星初級會員 #56
原帖由 乂夜仞乂 於 2008-5-25 01:28 AM 發表

憑我英俊相貌 迷倒萬千少女 點會嚇走d女仔

成 日 係 幫 頻 講 D 變 態 野:smilie_O_o:
三星高級會員 #57
實在太耐無見你喇  成日都唔見你 攪到我神經失常 思覺失調 :cry:
三星高級會員 #58
原帖由 劫後餘生 於 2008-5-25 10:50 AM 發表
實在太耐無見你喇  成日都唔見你 攪到我神經失常 思覺失調 :cry:

大家咁話啦=__=都唔見你ON
三星高級會員 #59
唔想玩咪小D上囉 :ma1:
三星高級會員 #60
原帖由 劫後餘生 於 2008-5-25 11:10 AM 發表
唔想玩咪小D上囉 :ma1:

唔想玩賣俾我吧:victory: :victory:
回到最頂傳統版

選擇頁數