《墨湘》幫派天下

主題列表 登入
五星白金會員 #161
原帖由 乂夜仞乂 於 2008-5-29 18:23 發表
我就係個受害者
殺左佢一次 佢條j就好似支火箭咁發射係咁追我個口
我諗著 都係飲一次精姐
點知佢一入到我個口 以每秒時速180 係我個口度瘋狂抽插
1分鐘噴左成幾公升

照你咁講,你果陣咪好high ^^
二星初級會員 #162
=.=你地幾個衰仔!!!!!!!!!睇左E生未!!!!!!!!!!!!!!
你地唔好睇甘多AV啦~搞到心理唔平衡=口="

:smilie_:)3:
二星初級會員 #163
我無睇av好耐:smilie_:)3:  遲d戒埋打飛機:victory:
二星初級會員 #164
原帖由 ktszf 於 2008-5-30 11:03 AM 發表

照你咁講,你果陣咪好high ^^

high到個口都差d爛
五星白金會員 #165
原帖由 乂夜仞乂 於 2008-5-31 07:12 發表
我無睇av好耐:smilie_:)3:  遲d戒埋打飛機:victory:

遲d....姐係而家有啦-3-,,
快d戒左佢啦,,早洩唔好怪我地無提你~~
三星高級會員 #166
原帖由 乂夜仞乂 於 2008-5-31 07:12 AM 發表

咁岩啦~~你cut埋條jj 做太監仲好啦:victory:
二星初級會員 #167
你自己比人cut左 就想人地都cut??
五星白金會員 #168
原帖由 乂夜仞乂 於 2008-6-1 08:19 發表
你自己比人cut左 就想人地都cut??

可能是想搶左你的弟弟,拎來自己用...
二星初級會員 #169
我條野咁重 我驚佢身體受唔起
三星高級會員 #170
最高領域 幫會頻道
尼個幫頻要改名做~人體奧秘頻道~:smilie_:D4:下下都係(出同射)甘樣.

二星初級會員 #171
班友係2kfun同係幫度唔同嫁~ 幫朋好少講呢d野:em012:
五星白金會員 #172
原帖由 月夜人狼 於 2008-6-2 22:58 發表
班友係2kfun同係幫度唔同嫁~ 幫朋好少講呢d野:em012:

-0-都唔知係唔係既,,
我就話佢地係邊都係咁嫁啦:smilie_:D4:
二星初級會員 #173
只要係幫入面 無人聊我講野 我就唔會講呢d野:smilie_:)3:
三星高級會員 #174
唉.....足之攪掂對鞋喇  強左我憶幾喇
一星新手會員 #175
一位比人打到離開朕的會長
face_l_18:
三星高級會員 #176
原帖由 墨魂拉登凌逍遙 於 2008-6-4 10:36 AM 發表
一位比人打到離開朕的會長
face_l_18:

你講咩呀...分身狗...死番去你自己屋企食屎啦...
一星新手會員 #177
原帖由 Ray041173 於 2008-6-4 10:41 AM 發表

你講咩呀...分身狗...死番去你自己屋企食屎啦...

不要離題,人身攻擊

否則一概會被刪除回帖,禁言
三星高級會員 #178
原帖由 墨魂拉登凌逍遙 於 2008-6-4 10:48 AM 發表

不要離題,人身攻擊

否則一概會被刪除回帖,禁言

刪你老味.....我地個會邊到惹到你...係你隻癲狗想入黎搞事
你d咁既癲狗唔敢出正身...日日係到玩分身攻擊人...夠彊出正身
啦癲狗...
一星新手會員 #179
原帖由 Ray041173 於 2008-6-4 10:52 AM 發表

刪你老味.....我地個會邊到惹到你...係你隻癲狗想入黎搞事
你d咁既癲狗唔敢出正身...日日係到玩分身攻擊人...夠彊出正身
啦癲狗...

不要再人身攻擊

否則一概會被刪除回帖
二星初級會員 #180
低b仔一名face_l_18:
可能呢個係佢正身:smilie_:)3:
回到最頂傳統版

選擇頁數