瑪奇Mabinogi公會區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1

乂斷罪之翼乂

代替人類世界斬斷因果所帶來的罪與罰
爭取完美無暇的和平世界盛世
好爭擅鬥的人類第一次有了共識
為了抵禦這必將成真的滅世災難
成立了集合愛爾琳精英和專門為了消弭各地妖怪所成立的公會

公會石位置

伺服器:            貝婷
公會名稱:          乂斷罪之翼乂
公會會長:          荊邪楓
公會副會長:        櫻井魅羽
公會人數:          166/250
公會創立人:        忍仔          [已交給荊邪楓管理]

入會條件:
港台男女老少新手老手人類精靈巨人諧可
不白目、不是騙子者諧可

入會請找:
荊邪楓、櫻井魅羽、工滕新一、小無訣、米奇仔仔、呀龜
(其中一人)

本公會Msn M群: group160437@msnzone.cn
本公會Xanga Group: http://groups.xanga.com/groups/group.aspx?id=2496586

本公會在2000fun公會區的舊Link
http://www4.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D2
由於呀忍已不玩  所以2000fun公會區的乂斷罪之翼乂 交由本人開新Post處理

雖然呀忍已退位多時
但公會兩年來一直被呀忍的哥哥[荊邪楓]管理得很好
入會人數也不斷增加
歡迎各位加入:victory:

四星黃金會員 #2
公會長的婚禮

公會之合照

一齊係杜巴度呆

八星無敵會員 #3
:handshake: 招唔招我@@~~~
四星黃金會員 #4
原帖由 龍飛--聖上 於 2008-5-25 01:47 AM 發表
:handshake: 招唔招我@@~~~

招 梗係招啦:em014:
二轉會員 #5
無玩瑪奇廿年嚕....
不過幫你推下
四星黃金會員 #6
呵呵 我突登上黎推一推\ 0 /
四星黃金會員 #7
原帖由 ☆﹏寶寶‧豬╪ 於 2008-5-25 07:48 AM 發表
無玩瑪奇廿年嚕....
不過幫你推下

唔該晒 玩返啦 瑪奇咁好玩:victory:
四星黃金會員 #8
原帖由 〈←軒仔→〉 於 2008-5-25 09:34 AM 發表
呵呵 我突登上黎推一推\ 0 /

唔該晒巴打:em014: :victory:
版主 #9
你玩瑪奇我介紹 FD比你色丫
四星黃金會員 #10
原帖由 yelo99pig 於 2008-5-25 03:50 PM 發表
你玩瑪奇我介紹 FD比你色丫

呀龜有咩FD??~:smilie_:10:
四星黃金會員 #11
:em015: 呵呵
等我又試兀玩先
四星黃金會員 #12
原帖由 暗流 於 2008-5-25 07:35 PM 發表
:em015: 呵呵
等我又試兀玩先

歡迎黎玩瑪奇:victory:
四星黃金會員 #13
小弟想入的:smilie_:P2:
但是小弟的工作需要輪姦(更)的...:smile_13.gif:
可能有些日子會撞不到我的- 3-'...
版主 #14
原帖由 steelwing 於 2008-5-25 09:31 PM 發表
但是小弟的工作需要輪姦(更)的...:smile_13.gif:

我笑左:em014: face_l_18:
:smilie_:D4:
四星黃金會員 #15
原帖由 steelwing 於 2008-5-25 09:31 PM 發表

冇問題 你叫咩名
add我幫你入:victory:

一星新手會員 #16
唔關米奇仔仔事-_- 做咩放我上去 ..我只係一個小小會員 無辜個wo = _ =
四星黃金會員 #17
原帖由 陌生人 於 2008-5-26 08:27 AM 發表

冇問題 你叫咩名
add我幫你入:victory:

我用公會石入了, 欠會長確認的
四星黃金會員 #18
原帖由 MickeYm0usE 於 2008-5-26 11:41 AM 發表
唔關米奇仔仔事-_- 做咩放我上去 ..我只係一個小小會員 無辜個wo = _ =

冇計 你成日on 唔罷你上台罷邊個XD:smilie_:10: :smilie_:10:
四星黃金會員 #19
原帖由 steelwing 於 2008-5-26 02:00 PM 發表

我用公會石入了, 欠會長確認的

歡迎加入斷翼大家庭:em014: :victory:
四星黃金會員 #20
我都係玩貝婷 但我仲係新手 :smile_13.gif:  一個pet都冇
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數