PSP 遊戲存檔及金手指區

主題列表 登入
四星黃金會員 #1
怪物獵人2ndG

初始存檔

生成系統:3.90 M33
存檔內容:金錢,農場分,公會分全滿
             全圖鑒,調合,特典,影片開啟
             全怪物素材和道具99個 (因超過1000件,差26個道具,這26個都能購買,不計任務支付道具)         
             全珍貴度10的武器
             全X,Z和珍貴度10的防具且等級升至最高
             全防具套裝都能發動4個技能以上且沒有負面技能

男性初始存檔:下載地址1
                   下載地址2
                   下載地址3
                   下載地址4

女性初始存檔:下載地址1
                   下載地址2
                   下載地址3
                   下載地址4

爆機存檔

友好度9999
             全圖鑒,調合,勳章,稱號,農場設施,武器生產列表,特典,影片開啟
             全尋寶的寶藏&分數600000         
             全村,集會所,訓練所任務完成&完成回數9999
             全怪物素材和道具99個 (因超過1000件,差26個道具,這26個都能購買,不計任務支付道具)
             全怪物大小金冠&狩獵數9999
             全武器使用率9999
             全珍貴度10的武器
             全X,Z和珍貴度10的防具且等級升至最高
             全防具套裝都能發動4個技能以上且沒有負面技能
             全5隻廚房貓LV9
             全13隻戰鬥貓LV20&好感度5心&學了絕大部份技能
             (13隻戰鬥貓其中5隻是攻防由1-6萬,其他8隻都是正常的,如不喜歡過萬攻防可解僱他們吧!)

男性爆機存檔:下載地址1
                   下載地址2
                   下載地址3
                   下載地址4

女性爆機存檔:下載地址1
                   下載地址2
                   下載地址3
                   下載地址4

二星初級會員 #2
你個save d貓...勁唔勁架???
四星黃金會員 #3
原帖由 pkenneth 於 2008-6-5 12:36 PM 發表
你個save d貓...勁唔勁架???

沒有貓~
要貓就會係唔知會唔會發放的爆機SAVE中
想問下你地鐘唔鐘意成6萬攻防和全技能的戰鬥貓???
四星黃金會員 #4
係咪直接放入psp:/savedata 度就得架啦?
五星白金會員 #5
原帖由 神仙仔的接手人 於 2008-6-5 06:08 PM 發表
係咪直接放入psp:/savedata 度就得架啦?

係呀

6m攻貓 @@
諗下都爽:em014:
我要:smilie_8):
四星黃金會員 #6
原帖由 samngng123 於 2008-6-6 09:03 PM 發表

係呀

6m攻貓 @@
諗下都爽:em014:
我要:smilie_8):

6m攻貓打死自己架-0-哈哈
四星黃金會員 #7
原帖由 new2000 於 2008-6-5 12:01 PM 發表

全怪物素材和道具99個 (因超過1000件,差26個道具,這26個都能 ...

有冇3.80生成檔.....??
四星黃金會員 #8
爆機存檔已接近完成~
想詢問一下關於戰鬥貓的~
你地想要點既戰鬥貓???13隻應該點先安排好?
幾多攻幾多防 (最多只能65535)要多少隻?或者可以用一些較低攻防
雖然攻多但只計算在武器上~不計算在炸彈上!
咩性格??咩攻擊傾向?
又要唔要一些正常的貓?

我想了很久~想1-6隻貓的攻防都分別由1萬至6萬~其他正常
但又唔知應該配咩性格??咩攻擊傾向?
要我全部都和平主義者嗎?:smilie_:10:

可以比d意見嗎??

四星黃金會員 #9
貓貓ge...高攻(過m)就唔好玩啦...咁玩黎做咩,同用老金(金手)冇兩樣...
二星初級會員 #10
樓主.....好感激你啊........

雖然我未DL你個save...因為我等緊你下一個^^
二星初級會員 #11
如果可以幫我改埋名就 thx上+thx啦 =]
四星黃金會員 #12
原帖由 Pell~* 於 2008-6-8 10:37 PM 發表
貓貓ge...高攻(過m)就唔好玩啦...咁玩黎做咩,同用老金(金手)冇兩樣...

唔鐘意~你可以唔下~大把人鐘意~
高攻有高攻的樂趣,正常有正常的樂趣~
想下既人都知~佢地唔要高攻就炒晒的貓~
對你呢種人來說~下載遊戲存檔沒有意義吧~你入來存檔區做咩???
現今大部份完美遊戲存檔都是用老金改出的~
是人手玩的,一些遊戲是很難完美的~就算是完美都花上不知多少時間!!
到時玩的人少了~存檔沒多人下載~這個存檔也可能不及改出來的!

原帖由 pkenneth 於 2008-6-9 10:48 PM 發表
如果可以幫我改埋名就 thx上+thx啦 =]

我無時間幫人改名~你找找哪裡有人幫改名!
二星初級會員 #13
真係多謝哂你...但係我最後都係選擇左未爆機個個save....
六星鑽石會員 #14
xdd =] 多謝
初始存檔有沒有戰鬥貓 ?.?

二星初級會員 #15
想問一下,
如果本身有個save擋,
又想再入樓主個save
可以點?
一星新手會員 #16
原帖由 tcu402004 於 2008-6-15 08:25 PM 發表
想問一下,
如果本身有個save擋,
又想再入樓主個save
可以點?

當然先備份自己save~.~
再放樓主個save~咁自己個save又唔會無law!!
咁簡單都唔識:smilie_O_o:
二星初級會員 #17
樓主~可以在初始榴加6萬攻果隻貓貓嗎?
可以幫我改埋名叫nick就最好喇~

一星新手會員 #18
我估到仔喵喵會爆死你
一星新手會員 #19
我想問下,rar 姐係咩呀?
一星新手會員 #20
我用唔到ga?y?
下一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數