MAT反恐行動Online

主題列表 登入
三星高級會員 #41
我部相機d照片大過2MB 點算呀=.=
VIP會員 #42
原帖由 nickmak22 於 2008-7-6 02:58 PM 發表
我部相機d照片大過2MB 點算呀=.=

當然要resize之後先上傳丫
二轉會員 #43
死la...我send左e-mail
因為我re左呢個e-mail

OMG 客服中心通知‏
寄件者: OMG客服中心 (services@omg.com.tw)
寄件者不詳。標記為安全|標記為不安全
寄件日期: 2008年7月16日 13:36:56
親愛的OMG海外會員您好:

您所上傳的證件無法通過認證標準,
請您重新上傳正確清晰的證件圖片,不要做任何塗改,
以便我們進行證件資料審核。若您有安全上的顧慮,
您可於圖片上加註「僅供OMG平台使用」,但不要遮蓋到國籍
、姓名、出生日、身份證字號等資料。不便之處,敬請見諒。

OMG客服中心 敬上

個e-mail同你上面e-mail唔同
多左個s= ="
到左依家都2日

VIP會員 #44
原帖由 hkwinter 於 2008-7-20 06:27 PM 發表
死la...我send左e-mail
因為我re左呢個e-mail

OMG 客服中心通知‏
寄件者: OMG客服中心 (services@omg.com.tw)
寄件者不詳。標記為安全|標記為不安全
寄件日期: 2008年7月16日 13:36:56
親愛的 ...

service@omg.com.tw <<係之前官網有寫的
services@omg.com.tw <<我查詢過有收過客服寄信來都係依個email

我會再確認一下~再回覆你
四星黃金會員 #45
我想問郵遞區號要寫咩? 國家就寫香港? 仲有佢會唔會真係打電話黎搵你架= =?

三星高級會員 #46
可唔可以幫幫手催下佢快小小...
我真係想快小小玩...
一星新手會員 #47
:smile_13.gif: - -死啦 屋企都無上傳既野 ....都唔知點申請好lu  版大有無咩方法教下我阿 感恩!!
二星初級會員 #48
help 唔想整自己的身分正 點算,又下 唔到 要用ac pw 先下到,我想有人post 個主程出來比人下
二轉會員 #49
咁煩..一定小人玩
二星初級會員 #50
其實真係唔太好玩…
二星初級會員 #51
點解佢話我個ip唔係香港區域的ip的..點算呀
五星白金會員 #52
原帖由 冬冬 於 2009-7-17 04:42 PM 發表
點解佢話我個ip唔係香港區域的ip的..點算呀

我都係牙.......:cry:
二星初級會員 #53
原帖由 一一峰少一一 於 08-6-17 06:34 PM 發表
死啦,我係
Step 6 上傳你的身份證檔案
亂咁上傳左d圖......我以為只係做頭象-.-
上傳左隻狗(德國牧羊犬=.=)...點算

頂頂!笑死~:smilie_:D5: (笑到癡左....face_l_18: )
一星新手會員 #54
我去到,佢無比我choose係唔係hk地區 , 直接要我上傳身分證?點算?

有冇人可以比個ac我呀!幫我申請呀!!plz
上一頁
回到最頂傳統版

選擇頁數